“Το ΜΑΤΙ καιγόταν, μαζεύαμε τους απανθρακωμένους και ο πύραρχος των εναέριων μέσων, έβγαζε τα μάτια του στα ξενοδοχεία με την γκόμενα”. Προκαλεί “εγκεφαλικό” η καταγγελία της μάνας που έχασε τα παιδιά της και τον άντρα της

Κοινοποίηση:
makeleio-purarxos

Αποκάλυψη-σοκ, από τον ποινικολόγο Βασίλη Καπερνάρο, που καταλογίζει «εγκληματική αδιαφορία» και «Ντόλτσε Βίτα» , στο διοικητή εναέριων μέσων της πυροσβεστικής, αφού εκείνος φέρεται την κρίσιμη ώρα που η φονική φωτιά, άγγιζε το Μάτι, να επιδιδόταν σε «ξενάγηση» … αθέατης γυναίκας, που εισήλθε με το αυτοκίνητο της στην «απαγορευμένη ζώνη» σε λάθος και άκρως ακατάλληλη στιγμή.

Μάλιστα, η έγγραφη αναφορά του δικηγόρου, αποκτά και «ροζ» απόχρωσεις αφού ο πύραρχος Γιώργος Πορτοζούδης, φέρεται στη συνέχεια να αποχώρησε από τη βάση του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με δικό του όχημα και συνοδηγό την εν λόγω κυρία. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί την Βαρβάρα Βουκάκη (έχασε στην πυρκαγιά σύζυγο και δυο παιδιά), ζήτησε την διερεύνηση των συγκεκριμένων στοιχείων και την αποκάλυψη της ταυτότητας-ιδιότητας της γυναίκας, αλλά η πυροσβεστική υπηρεσία το αρνείται επίμονα και παρά την σχετική εισαγγελική παραγγελία, «οχυρωμένη» στο μυστικό της προανάκρισης.

Σύμφωνα ωστόσο με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το αρχηγείο της πυροσβεστικής έχει στη διάθεση τα στοιχεία αυτής της επισκέπτριας, καθώς για να εισέλθει οποιοσδήποτε [ιδιώτης ή υπηρεσιακών παράγων] στην «καυτή» ζώνη απ’ όπου επιχειρούν τα ελικόπτερα, καταγράφονται αναγκαστικά στην πύλη τα στοιχεία του και οι ώρες εισόδου-εξόδου. Πιο συγκεκριμένα στην αναφορά του ο Βασίλης Καπερνάρος υποστηρίζει τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν περιέλθει τα χέρια της οικογένειας το απόγευμα της 23ης Ιουλίου στο Ελευθέριος Βενιζέλος υπήρχαν δύο ελικόπτερα που δεν επιχείρησαν ποτέ. Και επιπλέον, ήταν εκεί και έκανε… ξενάγηση σε επισκέπτη ο διοικητής της υπηρεσίας. Στις 28.9.2018 με αίτησή της προς την ηγεσία του ΠΣ, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας η κυρία Βουκάκη ζητούσε σειρά κρίσιμων στοιχείων για τη διερεύνυση της υπόθεσης.

Στο έγγραφο της προς τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών και την κυρία Ξένη Δημητρίου η κυρία Βουκάκη επισημαίνει πως «την 17.10.2018 απεστάλη μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στο email του συνηγόρου μου, κ. Βασιλείου Καπερνάρου, η από 15.10.2018 υπ’ αριθμ. πρωτ. 58022Φ.190.1 απάντηση της νομικής υπηρεσίας του Πυροσβεστικού Σώματος επί της ανωτέρως αιτήσεώς μου με θέμα «Αιτήματα ιδιωτών-παροχή στοιχείων». Στην εν λόγω απάντηση, ο διευθυντής της νομικής υπηρεσίας και υπογράφων το έγγραφο, μου γνώρισε, ότι δεν δύναται να μου χορηγήσει απαντήσεις στα εν λόγω αιτήματά μου. Ακολούθως, μου απάντησε, ότι πρέπει να αναζητηθούν τα έγγραφα που αιτήθηκα, «σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, από την αρμόδια εισαγγελική αρχή».

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Φαίνεται τον διευθυντή (ή την διευθύντρια) της νομικής υπηρεσίας εκεί στη πυροσβεστική τον (-την) έχουνε, αντί να ξεσκεπάζει καραμπινάτες παρανομίες μέσα στο σώμα, για να καλύπτει με νομικές μπούρδες τα ξενοπηδήματα των μεγαλοκλαρούχων, όταν ο κόσμος καίγεται λόγω της αδιαφορίας, της βλακείας και της ανικανότητάς τους κατά δεκάδες, όπως έγινε στο Μάτι ή παλιότερα στην Ηλεία…. από τον “στρατηγό άνεμο” του μάπα Πολύδωρα.
    “Αξιος” ο μισθός σου, μίστερ νομικέ της μπούρδας, άντε και συ πήγαινε με το μέρος των ματ, που βαρούνε τον διαμαρτυρόμενο κοσμάκη, για να παίρνουνε και αυτοί 3,60 -σαν κι εσένα- και “να ζούνε κι αυτοί τις οικογένειές τους” από το άλικο αίμα των συνανθρώπων τους.

  2. Ένα κράτος που οι κυβερνώντες κυβερνάνε και οι πολίτες ψηφίζουν, με το πουλί στο χέρι ή στον πάτο τους που είναι και της μόδας. Ένα απέραντο πορνείο και ψάχνουμε να δούμε τι μας φταίει.

  3. Θα το έκανε αυτό ο γερογαμ#κουλας πύραρχος αν ήταν ο Γιώργος ο Παπαδόπουλος απάνω. Δεν νομοίζω.

Comments are closed.