Το “Ευχαριστώ” του Ιρλανδού πρωθυπουργού για τη διάσωση συμπατριώτισσας του στο Μάτι

Κοινοποίηση:
ZOEBRIAN_Irlandoi_19_10_2018-768x774

Επιστολή με την οποία ευχαριστεί τον Έλληνα πυροσβέστη που έσωσε τη Ζόε Χόλοχαν στη φονική φωτιά στο Μάτι, έστειλε ο πρωθυπουργός της Ιρλανδίας.

Ο Λίο Βαράντκαρ, έστειλε την παρακάτω επιστολή για τη διάσωση της συμπατριώτισσάς του στη φωτιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι Αττικής, όπου αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:

“Γνωρίζω ότι η οικογένεια Χόλοχαν είναι βαθιά υπόχρεη σε εσάς και στις πράξεις σας εκείνη τη νύχτα, καθώς η Ζόε δεν θα είχε σωθεί αν δεν είχε μεταφερθεί εγκαίρως στο νοσοκομείο.

“Είμαστε ευγνώμονες για το κουράγιο και τις προσπάθειες, τόσο τις δικές σας, όσο και όλων των πυροσβεστών που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης εκείνο το βράδυ. Οι ενέργειες σας δεν θα ξεχαστούν ποτέ.

Με την ηρωική σας βοήθεια προς τη Ζόε εκείνο το απόγευμα διασφαλίστηκε η μεταφορά της προς το νοσοκομείο ώστε να λάβει την κατάλληλη θεραπεία για τα τραύματα που είχε υποστεί. Από τότε η Ζόε αναρρώνει σταθερά στα χέρια τόσο της εξαιρετικής ομάδας του νοσοκομείου στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν αλλά και προσφάτως στην Ιρλανδία”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: