Τους ξεφτίλισε ο πατέρας της Μαρκλ: “Η Μέγκαν κάνει στον πρίγκιπα Χάρι…”

Κοινοποίηση:
megkanhari

Ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, σε συνέντευξη που έδωσε, τα έβαλε και πάλι κατά της κόρης του, αλλά και του πρίγκιπα Χάρι.

Ο Τόμας Μαρκλ, που μίλησε σε ντοκιμαντέρ του Fox με θέμα την κρίση στο Μπάκιγχαμ μετά την απόφαση του ζευγαριού να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα, ανέφερε πως η κόρη του δεν τον αφήνει να δει τον εγγονό του, αλλά και πως κατέληξε να «νταντεύει τον Χάρι».

«Νομίζω πως ο Χάρι είναι ένας πολύ ανασφαλής άνδρας και αυτό το έχει μεταφέρει στην κόρη μου. Νομίζω ότι έχει καταλήξει στο να τον νταντεύει», είπε χαρακτηριστικά στο ντοκιμαντέρ. Ωστόσο, τόνισε πως παρά τις διαφωνίες και τις εντάσεις που έχει με την κόρη του, θέλει να την βλέπει ευτυχισμένη.

«Μακάρι να μείνουν μαζί και να αγαπούν και να φροντίζουν ο ένας τον άλλον και τον εγγονό μου. Ακόμη και αν δεν τους δω ξανά, τους εύχομαι τα καλύτερα. Τους αγαπώ ακόμη. Μακάρι να ενωθούμε ξανά, αλλά έχω πάει 75 και ξέρω ότι δεν έχω και πολύ χρόνο», σχολίασε ο Τόμας Μαρκλ που θα καταθέσει σε δικαστήριο κατά της κόρης του, κατηγορώντας την για ψέματα, σε μήνυση που έχει κάνει η ίδια στην Daily Mail για ένα γράμμα που έστειλε στον πατέρα της και βγήκε στην δημοσιότητα.

Σίκρεστ: Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι είναι σαν τους Καρντάσιανς
Στο ντοκιμαντέρ μιλούν αρκετοί που γνωρίζουν προσωπικά το πριγκιπικό ζευγάρι, όπου μεταξύ αυτών είναι οι Πιρς Μόργκαν, Ράιαν Σίκρεστ, Μαρκ Κιούμπαν, Δρ. Φιλ και Λίζα Βάντερπαμπ. Ο Σίκρεστ μάλιστα, σύγκρινε το ζευγάρι και την ζωή που αποφάσισε να ακολουθήσει, με τους Καρντάσιανς.

«Η οικογένεια των Καρντάσιαν χτίστηκε πάνω στο ενδιαφέρον για τη ζωή τους. Προφανώς υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ζωή της Μέγκαν και του Χάρι. Οι Καρντάσιανς δείχνουν τα πάντα. Καλές και κακές στιγμές. Αν θέλουν να κάνουν το ίδιο ο Χάρι και η Μέγκαν, θα πρέπει να αποφασίσουν τι θέλουν να βγει προς τα έξω», ανέφερε.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: