Τουρκικές αποκαλύψεις: «Ο Σλούκας προτιμά τον Ολυμπιακό!»

Κοινοποίηση:
Κώστας Σλούκας

Όλο και φουντώνει η φημολογία στην Τουρκία αναφορικά με το μέλλον του Κώστα Σλούκα, με τους γείτονες να κάνουν σαφή αναφορικά για επιστροφή του διεθνούς πλέι μέικερ στον Ολυμπιακό το προσεχές καλοκαίρι!

Συγκεκριμένα, στις κορυφαίες ιστοσελίδες και εφημερίδες της Τουρκίας αναφέρουν ότι ο Σλούκας δύσκολα θα παραμείνει στη Φενέρ και μετά το καλοκαίρι. Το συμβόλαιό του λήγει και ο ίδιος εμφανίζεται προβληματισμένος για το τι μέλλει γενέσθαι, με την τουρκική ομάδα να βρίσκεται σε διαδικασία δομικών αλλαγών (Μέλι και Ντατόμε για ΝΒΑ, συζήτηση με Τεόντοσιτς).

Αλλαγές, οι οποίες προβλέπεται να γίνουν ακόμη πιο εκτεταμένες εφόσον αποχωρήσει ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς από την τεχνική ηγεσίας της ομάδας της ασιατικής πλευράς της Κωνσταντινούπολης

Στο ρεπορτάζ σηνμειώνεται το έντονο ενδιαφέρον κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τον Δημήτρη Ιτούδη, ο οποίος τονίζεται ότι θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστεί με τον Ελληνα γκαρντ, ωστόσο κάτι τέτοιο φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, εάν δεν αποχωρήσει κάποιος εκ των Σέρχιο ή Ντε Κολό.

Επίσης το όνομά του «μπλέκεται» σε σενάριο για την Μπαρτσελόνα, την Εφές (εάν φύγει ο Λάρκιν για το ΝΒΑ), την Αρμάνι Μιλάνο, αλλά και όλες τις ρωσικές ομάδες που μπορούν να πληρώσουν. Ενώ από την κουβέντα δεν λείπει και ο Παναθηναϊκός, που επίσης θα ήθελε να κάνει δικό του τον 29χρονο play maker.

Οι Τούρκοι, εντούτοις, υποστηρίζουν πως οι δεσμοί του Σλούκα με τον Ολυμπιακό παραμένουν πολύ ισχυροί και πως ο ίδιος αισθάνεται την ομάδα του Πειραιά ως μια δουλειά που άφησε στη μέση

Παράλληλα, οι γείτονες αναφέρουν ότι σ επερίπτωση κατά την οποία ο 29χρονος αριστερόχειρας γκαρντ αποχωρήσει από την Φενέρμπαχτσε και ο Ολυμπιακός του παρουσιάσει μια πρόταση στα οικονομικά δεδομένα που επιτάσσει η αξία και η πορεία του στο μπάσκετ, τότε είναι εξαιρετικά πιθανό να γυρίσει και να είναι ο φυσικός διάδοχος του Βασίλη Σπανούλη στην ηγεσία του συλλόγου.

Ολα αυτά, βεβαίως, είναι σενάρια από την Τουρκία, ωστόσο οι Αγγελόπουλοι έχουν ξεκαθαρίσει πως η απόφασή τους για την παρουσία ή όχι του Ολυμπιακού στο ελληνικό μπάσκετ δεν θα επηρεάσει τη δυναμική του συλλόγου στην Ευρωλίγκα.
Για να είμαστε πιο σαφείς μάλλον θα δυαμώσουν σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ, δεδομένου ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να αποκτηθούν παίκτες μεγάλης αξίας και ο Ολυμπιακός να βρεθεί και πάλι μεταξύ των διεκδικητών της Ευρωλίγκας από τη νέα σεζόν κιόλας…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: