Τοπίο στην ομίχλη: Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό!

Κοινοποίηση:
alaf

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην οποία εγκρίθηκε η ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ σε ένα βάθος τεσσάρων μηνών. Υπενθυμίζεται πως δεν υπήρξε εκπρόσωπος του Παϊρόζ στην διαδικασία, ενώ δεν έγινε κάποια αλλαγή στο ΔΣ της ΠΑΕ.
Σε ερώτηση που έγινε από τον εκπρόσωπο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, Θοδωρή Μαραγκουδάκη, σχετικά με τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό, τόσο ο Βασίλης Κωνσταντίνου που εκπροσώπησε τον Γιάννη Αλαφούζο όσο και ο Στράτος Σωπήλης ξεκαθάρισαν πως δεν υπάρχει κάποια νεότερη ενημέρωση και πως μόνο ο Ταιλανδός επιχειρηματίας και ο μεγαλομέτοχος γνωρίζουν ακριβώς σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση.

Βεβαίως, ανέφεραν πως ακόμα δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία σε όλες τις πτυχές της αλλά και πως το βασικό ζητούμενο είναι να μπουν τα χρήματα καθώς μετά όλα τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά. Επιπλέον, σημασία έχει και το γεγονός πως ξεκαθαρίστηκε σε όλους τους τόνους από τα δύο μέλη του ΔΣ πως δεν υπάρχει περίπτωση να επαναληφθούν τα όσα τραγελαφικά συνέβησαν πέρσι στην ομάδα και πως είναι εξασφαλισμένη η εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτός ήταν και ο βασικός στόχος με βάση τον οποίο το μπάτζετ έφτασε στα σημερινά επίπεδα, λαμβάνοντας πάντα υπόψιν και τα έσοδα που υπάρχουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: