Τον πήγαν κ@λοφεράντζα οι Τουρκαλάδες: Tουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο του πρωθυπουργού στο Αγαθονήσι

Κοινοποίηση:
eliko

Αλέξη Τσίπρα αυτά παθαίνει κανείς όταν αμολάει τα κομματόσκυλα του να δηλώνουν ότι η Τουρκία έχει δικαιώματα το Αιγαίο και ότι το Καστελόριζο δεν ανήκει σε αυτό…

Η Άγκυρα παρενόχλησε το πρωθυπουργικό ελικόπτερο στο Αγαθονήσι εφαρμόζωντας την πάγια τακτική της να αμφισβητεί την ελληνική κυριαρχία στην περιοχή.

Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν το ελικόπτερο με το οποίο μετέβαινε στο Αγαθονήσι, για τους εορτασμούς της 25ης Μαρτίου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην ομιλία του προς τους κατοίκους του νησιού, λέγοντας πως «τα τουρκικά μαχητικά, ίσως θέλησαν να συμμετάσχουν στους εορτασμούς και ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε ελιγμούς, προτού τα ελληνικά μαχητικά απογειωθούν και αναχαιτίσουν τα τουρκικά αεροσκάφη, όπως κάνουν πάντα».

Ο πρωθυπουργός τα λέει «χαριτωμένα» αλλά δεν είναι έτσι. Ο ίδιος έδωσε το θάρρος στους Τούρκους να προβαίνουν σε τέτοιες προκλήσεις ανήμερα της επετείου της Εθνεγερσίας συζητώντας τις παρανοϊκές απαιτήσεις τηςμ Άγκυρας με τις οποίες επιδιώκουν οι Τούρκοι συγκυριαρχία στο Αιγαίο και συνδιαχείριση του ενεργειακού πλούτου.

Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι «ο πρωθυπουργός θα πάει στο πιο απομακρυσμένο νησί ακόμα και κολυμπώντας». Προφανώς εννοούσε το Καστελόριζο. Σίγουρα οι κάτοικοι των νησιών νιώθουν πολύ ασφαλέστεροι που ο πρωθυπουργός έχει ικανότητες… Μάιλ Φελπς αλλά η ουσία παραμένει…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: