Τον θεωρούσαν νεκρό, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ο ομογενής που κατηγορείται ως φονιάς της συζύγου του, Φώτης Ντούλος. Στον τάφο, το φριχτό μυστικό;

Κοινοποίηση:
dulos2

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ο Φώτης Ντούλος, ο ομογενής που είναι κατηγορούμενος στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ για την δολοφονία της συζύγου του.

Την Τρίτη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και όπως ανέφεραν οι New York Times, επικαλούμενοι αξιωματούχο κοντά στην υπόθεση, ο άνδρας έχασε τη ζωή του. Λίγη ώρα αργότερα όμως, ο δικηγόρος του δήλωσε στην New York Post ότι ο πελάτης του είναι ζωντανός αλλά σε σοβαρή κατάσταση, τονίζοντας ότι επιχείρησε να δηλητηριαστεί με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο 52χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος στις αρχές του τρέχοντος μηνός με εγγύηση 6 εκατ. δολάρια, αναμένοντας τη δίκη, στην οποία θα είναι υπόλογος για τη δολοφονία και την απαγωγή της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλος. Τα ίχνη της αγνοούνται από τον Μάιο του 2019 και το σώμα της δεν έχει βρεθεί. Ο Ντούλος, κατασκευαστής πολυτελών οικιών, κατηγορείται ότι σκότωσε τη Τζένιφερ στο σπίτι της και μετέφερε το πτώμα της με το αυτοκίνητό της σε ένα πάρκο, όπου είχε αφήσει ένα φορτηγάκι. Με αυτό την μετέφερε αλλού, άγνωστο όμως πού. Με κατηγορίες για την υπόθεση και πιο συγκεκριμένα για συνωμοσία σε δολοφονία, βαρύνεται η πρώην φίλη του.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: