Τον διώχνουν εφαρμόζοντας πάνω του το Οθωμανικό δίκαιο! Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε ο υπουργός Δικαιοσύνης Κ. Τσιάρας για την γνωμάτευση του νεκρού δήθεν κακοποιημένου βρέφους

Κοινοποίηση:
TORA

Την άμεση παρέμβαση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα προκάλεσε η υπόθεση του νεκρού βρέφους από την Συρία με την ιατροδικαστική γνωμάτευση του νεκρού βρέφους περι δήθεν σεξουαλικής κακοποίησης του. Ο υπουργός ζητεί από τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών κ. Νικόλαο Καρακούκη, την διενέργεια κατεπείγουσας έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί η τέλεση ή μη πειθαρχικού παραπτώματος Ιατροδικαστή στην υπόθεση του θανόντος 11 μηνών βρέφους.

Χυδαία εκστρατεία κανιβαλισμού

Νωρίτερα σήμερα με επιστολή του προς τον Νικόλαο Καρακούκη, ο δικηγόρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, ζητεί να κινηθούν όλες οι κατά το νόμο απαιτούμενες ενέργειες σε βάρος του ιατροδικαστή που έκανε την γνωμάτευση περί δήθεν σεξουαλικής κακοποίησης του 11μηνου βρέφους της οικογένειας των Σύριων προσφύγων.

Μετά την ευρεία διαπόμπευση των γονέων του άτυχου μωρού, με σημερινή επιστολή του προς τον προϊστάμενο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, ο δικηγόρος ορμώμενος από το θεσμικό του ρόλο που έχει ως χρέος την καλή λειτουργία της δικαιοσύνης, παρεμβαίνει ζητώντας την παραπομπή του εν λόγω ιατροδικαστή στο πειθαρχικό συμβούλιο των ιατροδικαστών. «Με αποτροπιασμό παρακολούθησα, όπως ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, τις εξελίξεις γύρω από τον τραγικό θάνατο του 11μηνου βρέφους που απασχόλησε τις τελευταίες μέρες (από 16/2/2020) την κοινή γνώμη. Με αφορμή τον θάνατο του βρέφους, ξετυλίχτηκε μια χυδαία εκστρατεία κανιβαλισμού και κατασυκοφάντησης των ταλαίπωρων γονέων του, προσφύγων Συριακής υπηκοότητας, και δη του πατέρα του, ο οποίος στοχοποιήθηκε ως δήθεν δράστης παρά φύσιν ασέλγειας σε βάρος του τέκνου του» αναφέρει μεταξύ άλλων ο Θανάσης Καμπαγιάννης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. ΡΕ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ?????ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ????ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ????ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΡΓΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΕΔΩ ??????

  2. Ναι ειναι σεξουαλικη κακοποιηση γιατι δεν υπαρχει θεραπεια εγκεφαλιτιδος με κλυσμα
    εαν ηταν σοβαρα επρεπε να νοσηλευθει και ναι υπαρχει αγωγη να γινει τελειως καλα.
    Για να μη πω οτι μπορει και η μητερα να το δωσει στο νεογεννητο λογω αφροδισιου
    νοσηματος. Μπορεις να κακοποιησης σεξουαλικα με οτιδηποτε αντικειμενο.

  3. Οποιος θελει να καραφλιασει ας διαβασει σχολια υπερ των Συρων σε Ελληνικες εφημεριδες και κοπη σχολιων οταν δεν αρεσουν στην Εφημεριδα που τα περνει και
    εκτελει εντολες. Λες την αληθεια εισαι φασιστας.

  4. Στην πυρά! Ακούς εκεί να πει εναντίον των αδελφών μας μουσουλμάνων! Αν ήταν Έλληνες όμως; Τότε αλλάζει!

Comments are closed.