Τι συνέβη στη Λαμία; Ρομά στην συγκέντρωση του Τσίπρα από την… Θήβα! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
arxiki_

Ακόμη μία απογοητευτική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Η πλατεία της πόλης της Φθιώτιδας όπου μιλούσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ήταν άδεια.

Ακόμα, εντύπωση προκάλεσαν οι Ρομά που μεταφέρθηκαν από τη Θήβα για την ομιλία του πρωθυπουργού.

Δείτε φωτογραφίες…

7 6 5 4 3 2 1

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

18 Σχόλια

  1. Αυτοί που σε κλέβουν, σε υποβαθμίζουν, σε βρωμίζουν, σου κτυπούν το παράθυρο του αυτοκινήτου για να σου καθαρίσουν τα τζάμια και λαμβάνουν χιλιάδες ευρώ σε επιδόματα, θα αποφασίζουν από εδώ και πέρα τι ΦΠΑ ή Φ Εις ή ΕΝΦΙΑ θα πληρώσεις. Και αν δεν δεν θέλεις να ψηφίσεις μην ανησυχείς θα το κάνουν αυτοί για σένα.

  2. Όμοιος στον όμοιο κι η κοπριά στο λάχανα…

  3. Συριζα= γυφτια,παρανομια,παρακμη,τρομοκρατια,παραβατικοτητα,χασισοκαταναλωση,πουστια,πουτανια,προδοσια,λαθρομεταναστευση και οτι σε υπο βαλει ο νους σου.ΨΗΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ.

  4. Ο πρωθυπουργός και προστάτης των γύφτων, των αλλοδαπών εισβολέων, των εχθρών της Ελλάδος, των εγκληματιών, των αναρχοάπλυτων εμπρηστών των Εξαρχείων……και δε συμμαζεύεται….Οι Έλληνες που είναι; Αυτοί δουλεύουν για να φορολογούνται, να περνά καλά η συμμορία και να παίρνουν επιδόματα οι προστατευόμενοι…
    Ένα σενάριο φαντασίας : Αναλαμβάνει κυβέρνηση (πραγματικών) Ελλήνων. Αφαιρούνται πολιτικά και αστικά δικαιώματα από τους υπεύθυνους για την κατάντια μας (υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τους ψήφισαν…ας ξεκινήσουμε από το ¨κεφάλι¨πρώτα). Υποχρεώνονται σε αναγκαστική εργασία σε στρατόπεδα ΄φιλοξενούμενων΄ μαζί με τις οικογένειές τους για να βιώσουν τα καλά της ΄πολυπολιτισμικότητας¨. Εν τω μεταξύ έχει δημευτεί όλη η περιουσία τους και αν τύχει και τους δεις μπροστά σου και έχεις ξυπνήσει στραβά, ή για λόγους ψυχοθεραπείας….τους τραβάς και καμιά κλωτσιά, έτσι για να ξεσπάσεις…….Και μετά ξύπνησα!!

  5. …..ΣΑΠΙΛΑ….ΕΜΕΤΙΛΑ…ΔΥΣΩΣΜΙΑ….ΒΡΩΜΑ…..!!!…ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑNΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!

  6. Καλά οι γύφτοι με τις σημαιούλες…. Πιόνια τουσυστήματος και σάρκες της ντροπής, τους υπόλοιπους “ελληνάρες που είναι τριγύρω δεν τους είδε κανένας? Δεν θεωρείτε οτι είναι ακόμα μεγαλύτερη ντροπή αυτό? Δεν υπαρχει σωτηρία συνέλληνες…..

  7. Γυφτοι, αλλοδαποι, λοατκι και νεοπροσληφθεντες δημοσιοι υπαλληλοι θα ξαναβγαλουν τον συριζα κυβερνηση.Αν προσθεσεις και αρκετους αριστερους γυμνοσαλιαγκες, που βγηκαν απο το κελυφος τους και κοβουν βολτες, τοτε θα καταλαβεις οτι βγαινουν τα κουκια. Υπαρχουν και αρκετοι προθυμοι για συγκυβερνηση, οποτε θα φαμε συριζα και με χειροτερο τροπο απ΄ οτι την πρωτη τετραετια.

  8. ΠΩΠΩ ΤΟΝ Π@ΥΣΤΗ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ

  9. Και εγώ αν ήμουν τσιγγάνα τον Τσίπρα θα ψήφιζα, θα έκλεβα, θα ρήμαζα, θα έδερνα μέχρι και αστυνομικούς, θα έριχνα αδέσποτες σφαίρες κοντά σε σχολεία χωρίς να κουνηθεί φύλλο και θα έπαιρνα και τα επιδόματα απο τους Έλληνες φορολογούμενους. Δεν φταίνε οι τσιγγάνοι, έχουνε πλήρη ελευθερία-ασυδοσία και λεφτά με τον Τσίπρα, είναι πολίτες ανώτερης κατηγορίας, υπεράνω των νόμων. Γι’ αυτό να μην ζητάνε ψήφο απο εμάς, να ζητάνε μόνο απο αλλοδαπούς και Ρομά, αυτούς που στηρίζουν. Ο Ρομά ψήφο και ο Έλληνας φτύσιμο, για να είμαστε δίκαιοι, ό,τι δίνεις θα πάρεις πίσω.

  10. Η Φθιώτιδα έχει πρωτοφανή προβλήματα από την παραβατικότητα των γύφτων που πριν 10 χρόνια δεν υπήρχαν. Είναι γεγονός ότι η Λαμία πάσχει από τα αδέσποτα που αφήνει ή ταΐζει ο φιλοζωικός σύλλογος Λαμίας ( δεκάδες επιθέσεις, πτώσεις μοτοσικλετιστών ) και την εγκληματικότητα των γύφτων στους ηλικιωμένους και τα παιδιά.
    Επίσης είναι ντροπή στις Θερμοπύλες ( στον ένδοξο αυτό και παγκοσμίως γνωστό ιστορικό τόπο) να στεγάζονται λαθρομετανάστες. Ο απόλυτος ξεπεσμός. Γελούν όλοι οι τουρίστες. Από Κινέζους και Ευρωπαίους, έως Αμερικανούς.
    Αγαπητό Μακελειό κάνε ρεπορτάζ !

    1. φιλαρακι, σε πληρωνουν η τα γραφεις τζαμπα? τι μουσια ειναι αυτα

      1. Τι λες ρε εγκάθετε καραγκιόζη γυφτοσυριζαίε που αποκαλείσαι και Λαμιώτης ;
        Μπες στα τοπικά μέσα ενημέρωσης νσ μάθεις βλαμμένε τι γίνεται.

  11. Αν ήταν μια φορά θρασείς οι γιούφτοι στο Πυργί της Θήβας, να δώ τώρα που γίναν κολλητάρια με τον Αρχιαλήτη, πώς θα ξεσαλώσουν. Αλλοίμονο στον κοσμάκη που περνά την γέφυρα εκεί και τους την πέφτουν οι γιούφτοι, με τους αστυνομικούς παραδίπλα να παρακολουθούν ατάραχοι και αμέτοχοι.
    Άθλιοι κυβερνώντες το αίμα που κάποια στιγμή είναι αναπόφευκτο να χυθεί από αυτοδικία, δεν το φοβάστε ? Τις ψυχές σας θα βαρύνει.

    1. Τι να φοβηθούν;; Τις ψυχές τους τις εχουν ηδη πουλήσει στον διάολο!! Εδω και χροοονια!!

  12. Για μια ακομη φορα λεμε ότι οι παροιμιες του απλου λαου είναι σωστες,για παράδειγμα,ειδε ο γυφτος την γεννια του κι αγαλιασε η καρδια του.

  13. Και για οσους δεν εχετε καταλαβει, η ψηφος σας ισοδυναμει με την ψηφο ενος απο αυτους…

  14. Αχαχαχαχ αυτοί είναι επενδυτές……….Το αύριο της Ελλάδας είναι οι γύφτοι εγκληματίες παρέα με τους λαθροορκ τζιχαντιστές!! Αλήθεια τρομερός συνδυασμός!!!

Comments are closed.