Τι συμβαίνει με τον ΟΓΑ Κομοτηνής; Έχουν τον “κ@λο βαρύ” να σηκώσουν το τηλέφωνο; – Ο λαός σας πληρώνει για να τον εξυπηρετείτε όχι για να ξύνεστε!

Κοινοποίηση:
oga

“Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή ο πατέρας μου έπασχε από μια αιματολογική πάθηση και κατατέθηκε αίτηση για σύνταξη αναπηρίας στις 3 Μαΐου του 2017 όπου ήδη είχε λάβει την απόφαση για 80% αναπηρία. Προ εξαμήνου απεβίωσε και το τελευταίο διάστημα προκειμένου να ανταπεξέλθει στα έξοδα και στις υποχρεώσεις η μητέρα μου κατέθεσε την αίτηση για επιδόματά χηρείας όπου συνηθίζεται να λαμβάνει ένα επίδομα περίπου 300€ για 2 χρόνια.

Είχαμε πληροφορηθεί από την αρχή πως ότι αφορά τα επιδόματα και τις συντάξεις αναπηρίας καθυστερεί αρκετά και είμαστε σε κατάσταση αναμονής.

Το εξοργιστικό στην όλη υπόθεση και ο λόγος που γράφω είναι πως καλούμε σε εργάσιμες ώρες στο γραφείο της προϊσταμένης για το συγκεκριμένο ζήτημα στον ΟΓΑ Κομοτηνής προκειμένου να μας πληροφορήσει σχετικά και απαντά και κλείνει αμέσως το τηλέφωνο την ίδια στιγμή. Συγκεκριμένα την Δευτέρα 6 Αυγούστου έγινε 7 συνεχόμενες φορές.

Ελπίζω το θέμα να σας απασχολήσει και να διορθωθεί κάτι έστω και στο ελάχιστο όσον αφορά τους ακατάλληλους υπαλλήλους αυτών των υπηρεσιών.”

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: