Τι προϊόντα σε τιμή μόλις 0,5 ευρώ πουλάει το σούπερ μάρκετ των «φτωχών» που έρχεται και στην Ελλάδα

Κοινοποίηση:
super_market_9

Εκατό και πάνω προϊόντα -από κοτόπουλο, κατεψυγμένα προιόντα έως κέικ και μπισκότα- σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές -το κάθε ένα από αυτά κοστίζει περίπου 40 λεπτά του ευρώ θα περιλαμβάνει ο «κατάλογος» του σούπερ μάρκετ των «φτωχών» όπως ονομάστηκε άτυπα στην χώρα μας το easyFoodstore του ελληνοκύπριου επιχειρηματία και ιδρυτή της Easyjet Στέλιου Χατζηιώαννου.

«Όχι ακριβές μάρκες, μόνο τρόφιμα με τίμιες τιμές» είναι το μότο του νέου επιχειρήματος του Κύπριου επιχειρηματία. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί πάντως είναι ότι οι χαμηλές τιμές των μόλις 40 λεπτών είναι μέρος ενός πρότζεκτ που έχει ως σκοπό να κάνει γνωστό το κατάστημα.

Την επίσπευση της έλευσης των easyfoodstores στην Αθήνα, έκανε ο ίδιος ο επιχειρηματίας στο περιθώριο της εκδήλωσης για την οικονομική ενίσχυση που δίνει στους συγγενείς των θανόντων της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ωστόσο δεν διευκρίνισε εάν πρόκειται να μισθώσει ή να αγοράσει το εν λόγω ακίνητο.

Το συγκεκριμένο project ο Σερ Στέλιος Χατζηιωάννου το λειτούργησε τα πρώτα «easyfoodstore», σε περιθωριακές συνοικίες του Λονδίνου.

«Βλέποντας την ανάγκη αυτών των ανθρώπων εκτιμώ, ότι αν έχεις 100 προϊόντα όλα μακράς διαρκείας σε μια τιμή 35-40 λεπτά σίγουρα θα έχει μεγάλη ανταπόκριση» είχε αναφέρει στο παρελθόν ο επιχειρηματίας.

Τα easyFoodstores όπως θα δείτε και σε έναν ενδεικτικό κατάλογο που εμφανίζονται ενδεικτικά τα προϊόντα όπως ρύζι, μακαρόνια, μαγιονέζα, κέτσαπ, κον καρνέ, τσάι, καφέ, μπισκότα και δημητριακά, όλα στην τιμή των μόλις 0,40 λεπτων του ευρώ.

Ενδεικτικά ο κατάλογος των προιόντων της easyFoodstore στην Βρετανία, ενώ ήδη έχει εμπλουτιστεί και με άλλα είδη.

easyfoods32

Η ιδέα του easyFoodstore ήταν στα σκαριά από το 2013, όταν ο ιδρυτής της easyJet Στέλιος Χατζηιωάννου αποφάσισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία του στον τομέα των σούπερ μάρκετ.

EASYFOODS

Η ανταπόκριση του κόσμου στην Βρετανία ήταν τέτοια που ο δαιμόνιος Κύπριος επιχειρηματίας, αναγκάστηκε να κατεβάσει τα ρολά σε ένα από τα esayFoodstore που άνοιξε αφού πραγματικά ξεπούλησε και όλα τα προιόντα εξαντλήθηκαν από τα ράφια και έμειναν μόνο τα άδεια κουτιά.

easyfood5

easyfood4

Σημειώνεται πως ήδη ο κύπριος επιχειρηματίας επενδύει σε ακίνητα στην Αθήνα, ένα εκ των οποίων στεγάζει το Stelios Philanthropic Foundation, στην οδό Ευριπίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δουλεύει τον κόσμο.Δίνει από 2-3 γκοφρέτες αξίας 40-50 λεπτών (και οι τρεις μαζί) σε μερικούς άθλιους συμπολίτες μας που για να τις πάρουν περιμένουν 2-3 και 4 ώρες στην ουρά , τους οποίους έχει φακελώσει,αλλιώς δεν τις δίνει και γύρευε πόσα θα παίρνει από την Ευρωπαική Ένωση για την δήθεν φιλανθρωπία του.
    Τώρα θα τις πουλάει 50 λεπτά τη μία και θα ξαναδουλεύει τον κόσμο.Να πάει στην Αγγλία η οποία είναι πλέον η πατρίδα του και να μας αφήσει στη μιζέρια μας.

  2. αλλο ενα σαβουρομαρκετ σαν το γερμανικο θα κουβαλησουν στην χωρα μας

  3. Ο χοντρός πονηρός Χατζηϊωάννου τρώει ο ίδιος απο αυτα τα προϊόντα ??

Comments are closed.