19/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Τι ποινή πρέπει να του επιβληθεί; Γκαζοφονιάς κάνει προσπέραση-«σφήνα» και προκαλεί τριπλό ατύχημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
xf4Wa.4Wpjb.1

Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα κλασικό παράδειγμα προς αποφυγή με αποτέλεσμα ένα ευτυχώς όχι θανατηφόρο ατύχημα στην άσφαλτο.

Μπορεί να μας έρχεται πέρα από τον ωκεανό, δυστυχώς όμως είναι μία γνώριμη εικόνα για τους κρητικούς αλλά και, γενικά, τους ελληνικούς δρόμους.

Ένας… γκαζοφονιάς με ελάχιστη συνείδηση οδηγάει ένα πικάπ με ιλιγγιώδη ταχύτητα και σαν να μην έφτανε αυτό πατάει κι άλλο γκάζι για να κάνει προσπέραση χωρίς να κοιτά τους καθρέφτες του!

Η άτυχη κοπέλα που βρίσκεται πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου της δεξιάς λωρίδας που δέχεται την «σπρωξιά» του πικάπ μοιραία χάνει για λίγο τον έλεγχο με συνεπές αποτέλεσμα η διερχόμενη νταλίκα να την χτυπήσει από πίσω κάνοντας σμπαράλια το ΙΧ της.

Όπως είπαμε, ευτυχώς, δεν έπαθε τίποτα

Ποιο όμως είναι το πλέον τραγικό της υπόθεσης; Αυτός ο επίδοξος φονιάς της ασφάλτου δεν μπήκε καν στον κόπο να ελέγξει αν είναι καλά. Απλά πάτησε γκάζι κι εξαφανίστηκε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Aλλο μπάχαλο με τις Εθνικές οδούς όπου υποτίθεται ελέγχουν την κινηση τών οχημάτων . Τηλεφωνώ στην Ολυμπία οδό (1025) και ρωτώ εάν επιτρέπονται φορτηγά μεχρι τίς 9μμ. Απαντουν.. “Εξαρτάται απο το φορτιο”.Μετά απο λίγο στό ύψος του Κιάτου, εμφανιζουν στόν Πίνακα Ανακοινωση οτι… ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ 15 ΤΟΝΝΟΥΣ. Στο υψος του Δερβενιου διορθώνουν την πατάτα με νεα Ανακοινωση . ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ > 15 ΤΟΝΝΩΝ !!!

    1. Μιλάς για μια εταιρία στην οποία δουλεύουν μονο τα κοταμματοσκυλα ΠΑΣΟΚ και ΝΔΟΥΛΑΣ. Σιγά το περίεργο.

Comments are closed.