Τι λες μ@ρη λουλού; Καπουτζίδης: “Το μολών λαβέ και οι περικεφαλαίες είναι παρελθόν, το μέλλον της Ελλάδας είστε εσείς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mellon

Aπίστευτα πράγματα είπε ο Καπουτζίδης στο τηλεσκουπίδι  “Eλλάδα έχεις ταλέντο”

Δείτε το βίντεο:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. Τι μπορεί να περιμένει κανείς από ψυχικά διαταραγμένους και αρρώστους. Το πρόβλημα δεν είναι ο κύριος ή κυρία αλλά, ο καμένος νεοέλληνας που επικροτεί αλλά και παρακολουθεί αυτά τα ανθρώπινα σκουπίδια. Το σκουπίδια δεν αναφέρεται στις σεξουαλικές του προτιμήσεις φυσικά αλλά, στις δήθεν απόψεις του….!

  2. Η δεσποινίς Λουλου είναι σημαιφόρος στίς παρελάσεις τών οπισθογεμών (pride) τών ΛΟΑΤΚΙ
    (Σωματείο τών έκφυλων).Αντε πέσε ρέ χάλια σέ έναν γκρεμό μαζί μέ τό συνάφι σού γλοιώδες ερπετό.Τό μολών λαβέ τό λένε οι άντρες καί όχι οί αδελφές.Σίχαμα.
    Γιάννης Λάκων

  3. Βρωμερό νεοταξητικο σκουλήκι.. το Μολων λάβε είναι παρελθόν παρόν και μέλλον.. Δεν έφτιαξαν μόνο κρανη οι πρόγονοί έδωσαν πολιτισμό στον πλανήτη γη .Έλληνας είναι αυτός που παλεύει για την χώρα των θεών και των ηρώων από την αρχαία Ελλάδα.. το 1821 το 1940 το 1974 ΣΤΟΝ ΠΌΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΎΠΡΟΥ…Απλά κύριε γκέι βουλωσε το…το στόμα σου εννοώ…

  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΜΟΥΡΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΟΠΙΣΘΟΓΕΜΙΣΗ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟ ΠΑΡΤΑΛΙ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ !!!!

  5. Ναι αλλα οι θεατες επικροτουσαν και χειροκροτουσαν τα λεγομενα του, που παει
    να πει οτι η προπαγανδα εχει ριζωσει καλα στα μυαλα των σανοφαγων Ιθαγενων
    Ελληνων.

  6. ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ, ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ….ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ;
    ΑΣΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΗ.

  7. Ενταξει τον βριζετε αλλα στην ουσια αυτό που ειπε αν το καλοσκεφτεί καποιος μαλλων εχει δικιο, δεν λεω αν είναι σωστο η λαθος αλλα καπου εχει δικιο ,όπως και να το κανουμε πολλοι μετανάστες θα γεννηθουν και θα ζησουν εδώ μαζι μας.

  8. Ευτυχως ,που εχουμε πολλους μαυρους απο διαφορα μερη της αφρικης.Ετσι θα γλυτωσεις και τα εξοδα μεταβασεως και παραμονης.Πρεπει να εισαι ευτυχισμενος ,γιατι εχεις δωρεαν επιλογες απο τους λαθρα εισαχθεντες.Αυτα που λες δημοσια, τολμησε να τα πεις στις χωρες των εισαχθεντων? Θα σε “ξεφλουδισουν”.Γεμισε η τηλεοραση απο καλλιπυγες “παρουσιαστριες”.

  9. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΕΊΧΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤV. ΔΙΑΦΉΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΚΆΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΈΝΟΥΣ. ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ.

  10. Το μολών λαβέ και οι περικεφαλαίες είναι παρελθόν…..? ? Η ανοησία σου είναι παρελθόν! Το τερμάτισες γλυφτη !

  11. Άντε γ@@@@ου ρε <> σκουλήκι της TV με κανέναν από αυτούς τους μάυρους , το ξέρω ότι έχεις αδυναμία μεγάλη στους άνδρες με μεγάλο μόριο , άντε παλιοπροδότη πο κει πέρα….

  12. Ρε τον δυστυχή… Ονειρεύεται επιβήτορες του πισινού του…Αυτό που λένε οι άγγλοι φαίνεται ισχύει στην περίπτωση του once you try black, you never go back…Θα τον παράτησε κανένας αραπάς και του έμεινε απωθημένο…

Comments are closed.