Τι λέει ο τύπος! Πασίγνωστος δημοσιογράφος της ΕΡΤ πήγε αποστολή στη Βενεζουέλα και μας λέει ότι…

Κοινοποίηση:
ert-black-614x378-h-633-451

Τρίβουμε τα ματάκια μας από τώρα!
Ο Πάνος Χαρίτος αυτήν την ώρα πραγματοποιεί αποστολή στη Βενεζουέλα με το συνεργείο της ΕΡΤ.
Και ενώ όλη η χώρα βράζει, αυτός γράφει στο facebook του

xaristo ert

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Το μόνο που ανθίζει στην Βενεζουέλα είναι η πορνεία λόγω φτώχειας…. μαλακες Συριζαιοι. ..

  2. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ ΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.ΑΛΛΑ ΚΟ ΚΟ ΚΟ.

  3. Γιατί σας κάνει εντύπωση? Η αριστερά έχει παράδοση στην μαύρη προπαγάνδα. Το 1991 λίγο πρίν την πτώση του υπαρκτού σοσιαλισμού έβγαινε ο Ριζοσπάστης και έλεγε: “Οδοιπορικό στην Ρουμανία. Πήγαμε στην Ρουμανία. Όλοι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Πλησιάζουμε ανθρώπους στον δρόμο “Πως περνάτε?” Μας λένε “Περνάμε πάρα πολύ καλά, ας είναι καλά ο κομμουνισμός. Τα έχουμε όλα, είμαστε ευτυχισμένοι.” Τους ρωτάμε: “Δεν σας λείπει τίποτα?” Μας απαντάνε: “Μας λείπει το φενγκ σούι και το αλεξίπτωτο πλαγιάς”. Τους λέμε:”Μμμ, καπιταλιστικές υπερβολές”. Φύγαμε από την Ρουμανία εκεί που όλοι γελάνε και είναι ευτυχισμένοι, ας είναι καλά ο κομμουνισμός”. Λίγους μήνες μετά σκοτώσανε τον Τσαουσέσκου και δείχνανε τα κανάλια τον κόσμο να τρώει λεμονόκουπες από τα σκουπίδια. Τα ίδια κάνει σήμερα και ο λεχρίτης Χαρίτος. Οδοιπορικό στην Βενεζουέλα εκεί που όλοι είναι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, ας είναι καλά ο κομμουνισμός.

  4. Κοπροσκυλα της ΕΡΤ αντε ναρθει ο χαζοκουλης να σας πεταξει στα τσακηδια ανθελληνικα μπολσεβικικα διεθνηστικα αποβρασματα το μονο καλο που θα κανει……Να βγειτε στιν αγορα εργασιας να φατε καλα κοπροσκυλα……………………………….να δουμε μετα ποσο θα λατρευεται καθεστοτα Μαδουρο…………………ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΗΔΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ…………………………………..

  5. Ημασταν μαζι στο PIERCE με την αδερφη του βλακα (δηθεν της εμπολεμης ζωνης) και γλυφτη των εβραιων, ΧΩΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΩΝ ΜΚΟ το παιζει δασκαλα γιογκα στους λαθρο απο το υστερημα των Ελληνων.

Comments are closed.