Τι ετοιμάζει η Γιάννα Αγγελοπούλου με Γιάννη Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Γιαννάκη

Κοινοποίηση:
1

Το… ελληνικό μπάσκετ -στο πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη- και η νέα “λαμπερή” γενιά του -που την εκπροσωπεί με ιδανικό τρόπο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο- στις υπηρεσίες του “Ελλάδα 2021”.

Στο πλευρό της επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021” κα. Γιάννας Αγγελοπούλου ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο αδερφός του Θανάση καθώς και ο θρύλος του ελληνικού μπάσκετ, Παναγιώτης Γιαννάκης.

Η κα. Αγγελοπούλου βρέθηκε στο Μπρούκλιν, στην αναμέτρηση των Μπακς στην έδρα των Νετς, συνοδευόμενη από τον Παναγιώτη Γιαννάκη και συναντήθηκε με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο -αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης- και τον Θανάση Αντετοκούνμπο (δεν αγωνίστηκε).
Με σχετική φωτογραφία που “ανέβασε” στον λογαριασμό της στο Instagram, η κα. Αγγελοπούλου γνωστοποίησε ότι οι Αντετοκουbros και ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα συνδράμουν στην προσπάθεια που κάνει η Επιτροπή “Ελλάδα 2021”.

“Μαζί μας και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τη μεγάλη επέτειο το 2021. Κι αυτός θέλει να κερδίζει τους αγώνες. Όπως και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, μαζί μας κι αυτός. Και ο Παναγιώτης Γιαννάκης. Δύο χρυσές γενιές του σύγχρονου ελληνικού μπάσκετ στην «Ελλάδα 2021»”, έγραψε στο Twitter η κα Αγγελοπούλου.

Να θυμίσουμε ότι στις 31 Ιουλίου 2019, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέθεσε στη Γιάννα Αγγελοπούλου την θέση της επικεφαλής της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, που συγκροτήθηκε για τις εκδηλώσεις, που θα γίνουν για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθούν το καλοκαίρι του 2021 στην Αθήνα, στις πρωτεύουσες κάθε περιφέρειας, σε εμβληματικούς τόπους της χώρας, αλλά και σε σημαντικές πόλεις του εξωτερικού.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Εγώ βλέπω ότι ο Αντετοκούμπο τελικά “κούμπωσε” τα χάπια του και φούσκωσε.

    1. Συστήθηκες. Τώρα μπορείς να πηγαίνεις και να απαλλαγούμε από εσένα. Εάν διέθετες λίγες γνώσεις αγράμματε ανώνυμε πονηρέ, κακεντρεχή, κακοήθη, φθονερέ, θα ήξερες όπως γνωρίζει ο οποιοδήποτε επιστήμονας, ότι με οτιδήποτε άλλο “εδώδιμο για δόλιους σκοπούς” γίνεσαι “συγκεκριμένης εμφάνισης”.
      Με το πρωταγωνιστικό ρόλο καλαθοσφαιριστή που παράγει σε κάθε αγώνα ένα μεγάλο μέρος των πόντων, και για αυτό ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής/γυμναστικής/ύπνου/ελέγχων ασταμάτητων τότε κακέ που τα γράφεις αυτά και τίποτα δεν έχεις κάνει στη ζωή σου, γίνεσαι “άλλης συγκεκριμένης εμφάνισης”.
      &
      Δεν θέλει πτυχίο και δεν θέλει ειδική προσπάθεια έως καμία προσπάθεια, ειδικά στο κρατίδιο ΗΠΑ, που όποιος καταναλώνει οτιδήποτε που “είναι” δίνεται στη δημοσιότητα, συλλαμβάνονται, και καταδικάζεται πολύ σύντομα όπως για ύπαρξη ναρκωτικών ουσιών τρία σακουλάκια κοκαΐνη του εκλιπών Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, 34 ετών, που πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Όλα αυτά τα έκανε και στη Ελλάδα βέβαια και δεν πιάστηκε ποτέ, γνωστοί οι λόγοι, γνωστός και εσύ.

Comments are closed.