Τι αποκαλύπτει ο δημιουργός του Game of Thrones για το τέλος της σειράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
gameofthrones

«Μοιάζει σαν να ξεκινήσαμε μόλις την τελευταία εβδομάδα. Ο χρόνος πέρασε σαν νερό. Αλλά είναι συναρπαστικό» σημείωσε ο εκκεντρικός κύριος Μάρτιν.

Δεν μπορεί να πει ποιο θα είναι το τέλος της επικής σειράς, όμως εκείνο που τόνισε ο δημιουργός του Game of Thrones είναι ότι δεν θέλει να τελειώσει ακόμα το σίριαλ!

Ο Τζορτζ Μάρτιν, λέει χαρακτηριστικά! «Δεν πιστεύω πως θα έπρεπε αυτή να είναι η τελευταία σεζόν. Αλλά τελικά φτάσαμε εδώ».

«Μοιάζει σαν να ξεκινήσαμε μόλις την τελευταία εβδομάδα. Ο χρόνος πέρασε σαν νερό. Αλλά είναι συναρπαστικό» σημείωσε ο εκκεντρικός κύριος Μάρτιν, σύμφωνα με το NME. «Το ξέρω πως είναι ένα κάποιο τέλος, αλλά δεν είναι και τόσο για εμένα. Είμαι ακόμη χωμένος βαθιά στο γράψιμο των βιβλίων» σημειώνει. Όπως λέει άλλωστε, σκοπεύει να παραμείνει στο Γουέστερος, τον κόσμο του Game Of Thrones, ακόμη κι όταν όλοι θα έχουν φύγει.

george-martin-premiera-game-of-thrones

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως την επόμενη χρονιά θα βγει στον αέρα μια νέα σειρά, η οποία και θα αποτελεί prequel του Game Of Thrones. Αν και τα γυρίσματα δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη, γνωρίζουμε πως στον φανταστικό κόσμο του Τζορτζ Μάρτιν θα δούμε να πρωταγωνιστεί ο Τζον Σιμ και η Ναόμι Γουότς.

«Είναι πολύ διαφορετικό. Ξεκάθαρα πολύ διαφορετικό. Τοποθετεί τη δράση χιλιάδες χρόνια στο παρελθόν. Παρακολουθούμε μια εντελώς διαφορετική εποχή του Γουέστερος, χωρίς δράκους, χωρίς σιδερένιο θρόνο και βασιλιάδες» αναφέρει ο συγγραφέας του Game Of Thrones για τη νέα σειρά.

Η τελευταία σεζόν του Game Of Thrones κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Δείτε το τελευταίο teaser της σειράς που έχει συγκεντρώσει 11 εκατομμύρια views στο YouTube:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: