Τι έλεγαν οι Μ@λ@ΚΕΣ…………..! Τους ξεβρακώνουμε!

Κοινοποίηση:
5fea032318b38549dcefeb16f6fdb2ec_XL

Με εντολή του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα ο άβουλος Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής της Αττικής επιβάλει απαγόρευση συγκεντρώσεων με αφορμή την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου

Διαβάστε το εδώ ΩΡΑ 23:17! ΧΟΥΝΤΑ! ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

Την ίδια απόφαση είχε επιβάλει τον Οκτώβριο του 2012 η κυβέρνηση Σαμαρά και πάλι για την επίσκεψη Μέρκελ.
Έλα όμως που τότε ο ΣΥΡΙΖΑ ούρλιαζε!

Διαβάστε το

08-10-2012

Για χουντικό διάταγμα κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κέντρο με αφορμή την επίσκεψη της καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα.

«Ο λαός μας δε θα φοβηθεί, θα τους φοβίσει», τονίζει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου που εκδόθηκε μετά το τέλος της έκτακτης συνεδρίασης του προεδρείου της Κ.Ο. εν όψει της αυριανής επίσκεψης κυρίας Μέρκελ.
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση καλεί τον λαό σε μαζικό ειρηνικό συλλαλητήριο. «Η σπουδή της κυβέρνησης να ξεθάψει ένα χουντικό νομοθετικό διάταγμα περί απαγόρευσης συναθροίσεων, να κλείσει τους σταθμούς του μετρό και να δημιουργήσει κλίμα φόβου, αποδεικνύει πόσο η ίδια τρέμει τη μαζική παρουσία του λαού», τονίζεται στην ανακοίνωση.
«Ο λαός μας δε θα φοβηθεί, θα τους φοβίσει.
Η μαζική και ειρηνική του συμμετοχή στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, θα αποτελέσει ένα ζωντανό δημοψήφισμα ενάντια στην πολιτική της λιτότητας.
Ένα ξεκάθαρο όχι στα νέα βάρβαρα μέτρα. Ένα μήνυμα λαϊκής κυριαρχίας και δημοκρατίας που θα σταλεί σε ολόκληρη την Ευρώπη και θα σηματοδοτήσει την απαρχή μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Γενιες ολοκληρες γαλουχηλενες μεσα σε Greek μπουρδες που κανεις απο τους αποδεχτες των δεν τις εχει σοβαρα διερωτηθει σαν ακατανοητες αρλουμπες.When someone wants to defy logic turns to a Greek from the mainland.

Comments are closed.