«Τη γνώμη σου την έχω χεσμ@νη» – Οργισμένο ξέσπασμα Καπουτζίδη για χυδαίο ομοφοβικό μήνυμα περί Eurovision στο Instagram (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κοινοποίηση:
kapoutzidis

Πείτε μας την άποψη σας!

Το ομοφοβικό μήνυμα που έστειλε ένας follower του Γιώργου Καπουτζίδη στο Instagram έκανε έξαλλο τον ηθοποιό και παρουσιαστή της Eurovision.

Ένας χρήστης έγραψε στον ηθοποιό: «Συγχαρητήρια για εχθές στην Eurovision που φιλιόσαντε άντρες και έλεγες η αγάπη δεν έχει όρια… όχι συγχαρητήρια. Θα έπρεπε να ντρέπεσαι. Προσπαθείτε να περάσετε (το) αφύσικο για φυσιολογικό… Το φυσιολογικό είναι να φιλιέται ένας άντρας με γυναίκα…»

«Το φυσιολογικό είναι να μην ξαναστείλεις μήνυμα σε άνθρωπο που δεν γνωρίζεις. Και δεν προσπαθώ να περάσω απολύτως τίποτα. Εσύ προσπαθείς να μου επιβάλεις τη γνώμη σου για το τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Και τη γνώμη σου την έχω χεσμένη. Και εγώ και όλοι οι άνθρωποι που είδες να φιλιούνται. Άντε και μην ξαναστείλεις. Όρεξη είχα νομίζεις να διαβάζω τις μ… σου», του απάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μάλιστα, δημοσίευσε τη συνομιλία τους στην ιστορία του στο Instagram, αποκαλύπτοντας το περιστατικό, ενώ δεν δίστασε να παρακαλέσει, όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με τον «Θανάση» να τον κάνουν unfollow από το Instagram.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

19 Σχόλια

  1. Γιώργο Καπουτζίδη σίγουρα και πολύ δημοκρατικά την έχεις χεσμένη την γνώμη αυτού του ανθρώπου.Σίγουρα ξέρεις από καλό χέσιμο με τέτοιο πάτο που διαθέτεις.

  2. ΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ? ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΣΥΚΙΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΓΙΝΑΤΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ? ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ !

  3. ΠΑΛΙΌ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΒΡΩΜΊΣΑΜΕ ΜΕ ΓΆΜΟ GAY ΣΤΑ ΧΡΌΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

  4. Άντε γαμήσου Καπουτζίδη, δε στο επιβάλω.. ευχή σου δίνω, και αν δεν αντέχεις τη κριτική αγόρασε μαντήλια

    Αν είναι για εσένα φυσιολογικό να βάζεις κρέας στο πηγάδι σου, με γειά σου με χαρά σου, και για εμενά είναι φυσιολογικό να σε λέω πουσταρά και να σε κρίνω. γκε γκε;

  5. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ.

  6. βγαλε τις γοβες σου και πετα τες στον ΤΑΝΑΣΗ

  7. Πως να μην την εχεις αφου απτον κολο σου χωρανε τραινα καλουεεεε.

  8. Καλα της ειπε της Καπουτζιδου,ας βγαλει τα ματια της στο χαμοσπιτο της,οχι να μας κουναει το @ολαρακι της δεξια και αριστερα ψαχνοντας για πουλια πετουμενα,ρε ουστ.

  9. Δώστε το οσφυοκάμπτη (για να του τον φορμάρουν πιο εύκολα) σε κάποιο λάθρο από το ISIS. Αυτοί ξέρουν.

  10. Ρε 4χ4 οταν σχολιαζεις στην τηλεοραση αυτα τα αφυσικα που προσπαθεις να τα περασεις σαν φυσιολογικα αφου τα γουσταρεις εσυ κανενα προβλημα και δικαιωμα σου ,αλλα δεν εχεις κανενα δικαιωμα στην τηλεοραση που την πληρωνουμε εμεις και που την ακουνε και μικρα παιδια να λες αυτες τις βλακειες για να μη πω τιποτα χειροτερο,αλλα απο ενα καπουτζιδη τι …..αλλο να ακουσεις !!!!!!!!!!

  11. … ας καταλαβουν οσοι προτιμουν ατομα του ιδιου φυλου μ εκεινους οτι,η σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση που κανει ο καθε γονιος στο παιδι του πρεπει να γινεται σεβαστη στο κοινωνικο συνολο και να μην εκδηλωνουν δημοσια οι ομοφυλόφιλοι τα αισθηματα τους…γιατι ετσι διαταράσσεται η ψυχοσυνθεση των παιδιων που δεν εχουν την απαιτουμενη κριση να τους καταλαβουν οπως ισως καποιοι ενηλικοι….ναι σεβομαστε τη διαφορετικοτητα ομως θελουμε κι αυτοι οι διαφορετικοι να σεβονται τα παιδια !!!… ο καθε γονιος τα μεγαλωνει διαφορετικα….αλλο παιδι ξερει απο μικρο τα παντα,αλλο δεν ξερει τιποτα κι αλλο ξερει τα μισα … αν θελουν να τους σεβομαστε ας μας σεβαστουν κι οι ιδιοι…. ο διαφορετικος εχει πιο δυσκολο δρομο φυσικα για να ενταχθεί στην κοινωνια μας … ας μην τον κανει ακομα πιο δυσκολο τον δρομο του λοιπον με το να προκαλει αντιδρασεις …τοσο απλο….τοσο ευκολο…. τοσο εντιμο …και απ τις δυο πλευρες….

    1. Ο ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η “ΓΕΩΡΓΙΑ” ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ”.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ,ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ Η “ΓΕΩΡΓΙΑ”,ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ,ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ.

    2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ.

  12. Γειά σου Μεγάλε Θανάση.

    Εμείς αυτόν τον “προοδευτικό” τύπο (ξέρεις τον 4Χ4) δεν τον έχουμε ούτε χεσμένο, διότι και τα σκ@τ@’ έχουν αξία, ασφαλώς πολύ μεγαλύτερη από κάτι “τέτοιους” τύπους.

  13. Και μεις ρε κλασοκαπότα σε εχουμε χεσμενο .Τράβα γυάλισε κανά πόμολο

    1. Όταν παραγγείλεις μπριζόλα και δεν είναι καλά ψημένη. Είναι το rare στα ελληνικά. Δηλαδή αυτοί που φοβούνται το ωμό. Ο καπουτζιδης ας πούμε τα τρώει ωμά και γουστάρει. Γούστα είναι αυτά.

      1. το καλυτερο μηνυμα που εχω διαβασει, με γλαφυρη επιθεωρησιακη -θεατρικη προσεγγιση της επικαιροτητας
        ειδικα με το “Είναι το rare στα ελληνικά” τους ξερομπιασες ολους! ΦΟ ΒΕ ΡΟΣ !

Comments are closed.