Της τρελής! Με βαθύ ντεκολτέ και στήθος… εμφανίστηκε ο Λάκης Γαβαλάς! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
gavalas_3

Ο Λάκης Γαβαλάς σε κάθε επεισόδιο του My Style Rocks εμφανίζεται με διαφορετικό look και στυλ. Αυτή τη φορά ο εκκεντρικός κριτής του ριάλιτι επέλεξε ένα σύνολο το οποίο ήταν ανοιχτό στο ντεκολτέ. Από μέσα, όμως, φορούσε ένα t shirt στο οποίο ήταν τυπωμένο ένα γυναικείο μπούστο που έδινε την αίσθηση ότι πρόκειται για αληθινό.

Πρόσφατα σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι ένας follower του στο Instagram τον ρώτησε «γιατί δεν αλλάζεις φύλο;» και του απάντησε «ακόμα δεν έχει έρθει η μέρα που θα το κάνω αυτό, θα το κάνω όμως κι αυτό».  Ίσως με τη σημερινή του εμφάνιση ο κριτής του My Style Rocks ήθελε να περάσει τα… μηνύματα του!

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Θέλουν απλά να μας επιβάλλουν τον κάθε τελειωμένο, το κάθε πουτανί, τον κάθε τρελοπισωγλέντη! Όσο πιο ηλίθιος ο παρουσιαστής, ο κριτής κι η κάθε είδους γλάστρα σε πρωϊνάδικα και κάθε πάσης φύσεως σκουπίδια, τόσο πιο σπουδαίο τον παρουσιάζουν. Δυστυχώς υπάρχει και μερίδα του λαού που τους βλέπει. Η απορία μου είναι τα κορίτσια αυτά, που τα παίρνουν μέρος σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς και τα ξεφτιλίζουν, δεν έχουν πατέρα;;;

  2. Γαμησε τα… Κρίμα.. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

  3. Όρθιος εμμετος
    Η αρρώστια επιβιώνει με αυτοδιαφημιση

  4. ο λακης ειναι φινο παλικαρι μπερεκετης και τσιφτης,και πορευεται οπως γουσταρει αμα λαχει σ αυτη τη κακουργα κενωνια,γιαυτο να εκφραζεσται κοσμια να πουμε,μη μου τον σεκλετησεται και ριξη και καμια ζεμπεκια

  5. ειναι δυνατον να ασχολειται η κοινη γνωμη με αυτο το τελειωμενο πραγμα .,.,

    ρε καφροι .,.,.,

    το χαζοκουτι το παρακολουθουν και μικρα αγορια .,.,.,,

    ωραια προτυπα

  6. Το ψωμί του βγάζει, τα χρέη του στο δημόσιο τα πληρώνει , τα κόμματα που ψηφίσατε τα πληρώνουν τα χρέη τους;;;;;;;;; Κάντε τουμπεκί … πήξαμε στις εξυπνάδες των ραγιάδων που δεν έχουν μυαλό να δουν πέρα από την μύτη τους και καταστρέφουν την χώρα ψηφίζοντας πουλημένα παρταλια …..

  7. Το ψωμί του βγάζει, τα χρέη του στο δημόσιο τα πληρώνει , τα κόμματα που ψηφίσατε τα πληρώνουν τα χρέη τους;;;;;;;;; Κάντε τουμπεκί … πήξαμε στις εξυπνάδες των ραγιάδων που δεν έχουν μυαλό να δουν πέρα από την μύτη τους και καταστρέφουν την χώρα ψηφίζοντας πουλημένα παρταλια ….

  8. ηαπολυτη ξεγτιλα του ανθρωπινου γενους και ειδικα το αρσενικο γενος αυτους πρεπει να τους πετανε στα πηγαδια

  9. ΤΑΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο Μ…ΛΑΚΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ….

  10. Κρίμα τα κορίτσια αλλά πιο κρίμα στους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους εκεί και τα κάνουν κριτική δύο καραπ…σταρες και τα ξεφτιλίσουν γεμάτη κακία και ειρωνεία γιατί ζηλεύουν που δεν έχουν μ@νι για τα άρρωστα γούστα τους!

Comments are closed.