«Της τίναξε τα μυαλά στον αέρα»! Η αγάπη του για την Ερατώ όπλισε το χέρι του συζυγοκτόνου – Πάγωσε όλη η Λέσβος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
drastis-dikastirio

Ο φερόμενος ως δράστης του φονικού προσπαθούσε με το θύμα να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους – Το παιδί τους κοιμόταν στο διπλανό δωμάτιο

Η υπερβολική αγάπη και το πάθος που είχε για την όμορφη Ερατώ, φαίνεται να ήταν η αιτία που όπλισαν το χέρι του 25χρονου συζυγοκτόνου Π.Κ. και τον έφτασε στο σημείο να πυροβολήσει με την κυνηγετική του καραμπίνα εξ επαφής και να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του.

Όλοι στο χωριό του τα Λουτρά Λέσβου όπου διατηρεί μία καφετέρια μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν και δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έφτασε στο σημείο αυτό.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, προκύπτει ότι ο φερόμενος ως δράστης του φονικού προσπαθούσε να ξαναφτιάξουν τη σχέση τους η οποία λόγω των συνεχόμενων μικροκαβγάδων είχαν απομακρυνθεί από τη συμβίωσή τους.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες η ίδια δεν επιθυμούσε την επανασύνδεσή της σχέσης τους και είχε σαν κύριο μέλημά της το δίχρονο κοριτσάκι τους.

Το μοιραίο βράδυ η Ερατώ σύμφωνα με ένα σενάριο συνομιλούσε με έναν φίλο της από τη Θεσσαλονίκη όταν στο ακουστικό του άκουσε ξαφνικά έναν πυροβολισμό και στη συνέχεια δεν ξανάκουσε την Ερατώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Από τη μία πλευρά κανείς δεν έχει το δικαίωμα να αφαιρεί τη ζωή του άλλου, αλλά από την άλλη πλευρά κ οι σχέσεις των νέων, έχουν πάρει μεγάλη κατρακύλα. Άντρες – γυναίκες, έχουν το πήδημα μιας βραδιάς όπως αγοράζουν τσιγάρα, οι κοπέλες τον έναν πιάνουν τον άλλον αφήνουν, οι άντρες δεν έχουν κανέναν σεβασμό, παντρεύονται όλοι για 6 μήνες μέχρι να γεννοβολησει η σύζυγος κ να αναγνωρίσει το κορόιδο το παιδί.
    Για ποιο λόγο λοιπόν να παντρεύονται, για ποιο λόγο να γεννούν δυστυχισμένα παιδιά, για ποιο λόγο ξεκινάς τη ζωή σου με έναν άνθρωπο που στην ουσία κοροϊδεύεις?… Το θύμα ζήτησε να χωρίσει από τον σύζυγο της κ μιλούσε με έναν “φίλο” στις 2πμ! Τι φίλος είναι αυτός στις 2πμ για μια “παντρεμένη” νέα? Γιατί να παντρευτεί αφού καμία γυναίκα κάτω των 40χρ δεν ξεκόβει από τους πρώην?
    Σίγουρα κρίμα γιατί έχασε τη ζωή της κ διαλύθηκε το σπίτι τους, αλλά να μην αποδίδουμε τις κατηγορίες μόνο στον θύτη! Δεν οπλίζεται έτσι ξαφνικά ένα χέρι!

Comments are closed.