Της ανομίας το κάγκελο στη Μόρια – Μετανάστες κλέβουν, βάζουν φωτιές και η Κυβέρνηση ποιεί την νήσσαν [ΒΙΝΤΕΟ]

Κοινοποίηση:
metanastes-diariksi-moria

Σε απόγνωση έχουν έρθει οι κάτοικοι της Μόριας με όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο χωριό τους.

Κι αυτό γιατί οι μετανάστες γνωρίζοντας ότι η Ελληνική νομοθεσία δεν είναι τόσο αυστηρή γι αυτούς και για τα αδικήματα στα οποία προβαίνουν, κλέβουν καθημερινά σπίτια, καταστήματα και περιουσίες, ενώ κάθε τόσο και λιγάκι βάζουν φωτιές και εξεγείρονται.

Πρόσφατα παραδείγματα τα χθεσινά…

Δύο μετανάστες μπούκαραν σαν κύριοι μέσα σε ένα κατάστημα στη Μόρια και το άδειασαν με την Ησυχία τους…

Το πρωί σε μία άλλη περίπτωση είχαν μπει σε μία οικία για να ζεσταθούν – και καλά έκαναν αφού το κράτος είναι ανίκανο να τους βοηθήσει – και αφού το λεηλάτησαν στη συνέχεια για άγνωστο λόγο το έκαψαν.

Για του λόγου το αληθές σας παραθέτουμε δύο ερασιτεχνικά μεν βίντεο αλλά άκρως διαφωτιστικά.

Προεκλογικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι κάτοικοι της Μόριας τον υποδέχθηκαν με ανοιχτές τις αγκάλες και ως σωτήρα.

Πολύ φοβόμαστε ότι δεν θα μπορέσει να ξαναπάει στη Μόρια και αν το τολμήσει αυτό είναι βέβαιο ότι θα τον υποδεχθούν αυτή τη φορά με ανοιχτές τις παλάμες.

ΠΗΓΗ: lesvosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Δε μπορω να καταλαβω γιατι ποιουν την νησσαν οι κατοικοι,παιρνουν καποιο επιδομα μαστουροθεραπειας;

  2. Σφεντονες μολοτοφ και σφαιρες πλαστικες για αρχη σε καθε λαθρογμτμνατου!!!

  3. Καλημέρα Στέφανε,

    Όσο Κάθονται οι Κάτοικοι στα Νησιά και ΔΕΝ Αντιδρούν, Αυτό θα Συνεχίζεται, και Απλά θα Καταγράφονται τα Περιστατικά Βίας και Όλες οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ Πράξεις.

    Τι Λέτε ρε Παιδιά. Θα Συλλάβουν στην Ιταλία, ή σε Οποιαδήποτε Ευρωπαική Χώρα, Κάποιον Πακιστανό, Αλβανό, Μαροκινό, Αλγερινό, για παράδειγμα, να Κλέβει ή να Καίει Περιουσίες Πολιτών, και θα τον Αφήσουν Ελεύθερο; Εκτός από το Ξύλο που θα Φάει στην Ασφάλεια, τον Πηγαίνουν Αμέσως στη Φυλακή, και Δρομολογείται η Απέλασή του από τη Χώρα με Συνοπτικές Διαδικασίες.

    Τι Κράτος Είναι η Ελλάδα που Ανέχεται τις Εγκληματικές Πράξεις Όλων Αυτών;

    Και Αφού η Ελλάδα ΔΕΝ Κάνει Τίποτα, για Ποιό Λόγο ΔΕΝ Παίρνουν οι Κάτοικοι το Νόμο στα Χέρια τους; Οι Ίδιοι οι Κάτοικοι Οφείλουν να Προστατέψουν τις Περιουσίες τους.

    Αυτά να τα Βλέπουν στο ΣΥΡΙΖΑ, Αλλά και στη Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ, η Οποία Συνεχίζει το ΈΓΚΛΗΜΑ του ΣΥΡΙΖΑ, που Μιλούσαν και Συνεχίζουν να Ομιλούν για Ομαλή Ένταξη Όλων Αυτών στις Τοιπικές Κοινωνίες.

    Εάν οι Κάτοικοι ΔΕΝ Σκοτώσουν Μερικούς από Αυτούς, τη Στιγμή που Προβαίνουν σε Κάποια Εγκληματική Πράξη, το Πρόβλημα ΔΕΝ Υπάρχει Περίπτωση να Ξεπερασθεί.

    Το 90% Όλων Όσων Έρχονται Είναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ, Έτσι Έχουν Μεγαλώσει, και Αυτά ΜΟΝΟ Ξέρουν να Κάνουν, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, Βιασμούς. Και από Δουλειές, Ότι Συνιστά ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, Όπως Λαθρεμπόριο Τσιγάρων, Εμπόριο Ναρκωτικών και Πορνεία. ΠΩΣ Είναι Δυνατόν να Ενταχθούν Ομαλά σε Μία Κοινωνία; Αυτοί Είναι οι “Επενδυτές” που Φέρνουν στην Ελλάδα;;

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

  4. Απο τι φαίνεται,η αριστοκρατική ελίτ τής Ελλάδος ή αδυνατεί λογω ανικανότητας,ή αδυνατεί λόγω ξεπουλήματος των υπηρεσιών των.Οταν ειδικοί επισημαίνουν δημόσια ότι μπορούμε ελέγχοντας τα σύνορα και να τούς αποτρέψουμε,ή να γίνεται άμεση εξέταση της προσφυγικής ιδιότητας και να παραχθεί άσυλο,διαφορετικά άμεση επιστροφη.Εαν υπολόγιζαν και9 εφροντιζαν τον Ελληνικό Λαό θα έκαναν δημοψήφισμα.Εαν ομως βρισκουν την συμπεριφορά τους σωστη,οι 300 *λεβέντες* και τα συνάφεια τους,τότε είναι διεθνείς εντολοδόχοι.Η χρήμα,ή εκβιασμός,ή και τα δυο.

Comments are closed.