Της έπεσε το κινητό στο ντους, έπαθε ηλεκτροπληξία και πέθανε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τραγική κατάληξη είχε ένα χαλαρωτικό ντους για μία 17χρονη κοπέλα που είχε την ατυχή ιδέα να έχει μαζί το κινητό της τηλέφωνο.
Το κορίτσι, 17 ετών, έπαθε ηλεκτροπληξία όταν το κινητό που φορτιζόταν έπεσε στην μπανιέρα και ήρθε σε επαφή με το νερό!

Την 17χρονη βρήκε η μητέρα της στο μπάνιο του διαμερίσματός της στο Outreau, κοντά στο Calais, στη Γαλλία.

Μέλη προσωπικού του ασθενοφόρου που έσπευσαν στο σημείο διαπίστωσαν το θάνατό της από καρδιακή προσβολή, λόγω της ηλεκτροπληξίας.

Οι γιατροί του νοσοκομείου που εξέτασαν την 17χρονη επιβεβαίωσαν ότι υπέστη άμεση καρδιακή προσβολή όταν το ηλεκτρικό ρεύμα διαπέρασε από το σώμα της.

Ωστόσο, οι συνθήκες του τραγικού ατυχήματος δεν έχουν ακόμη απόλυτα ξεκαθαριστεί.

Η τοπική αστυνομία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο η ηλεκτροπληξία να προκλήθηκε από ένα ελαττωματικό καλώδιο φορτιστή που ίσως να ήρθε σε επαφή με το νερό.

Η εταιρεία που εκμισθώνει το κτίριο, Pas-de-Calais Habitat, δήλωσε ότι στο διαμέρισμα είχαν γίνει εργασίες συντήρησης τον περασμένο Ιούνιο.

Παράλληλα, κάποιος ηλεκτρολόγος, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ σχετικά με το δυστύχημα: “Αν το τηλέφωνο πέσει στο νερό όταν είναι συνδεδεμένο σε πρίζα ρεύματος, είτε άμεσα είτε έμμεσα, υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας.

“Και αν το καλώδιο του φορτιστή ήταν απογυμνωμένο, το ρεύμα θα πήγαινε κατευθείαν στο νερό με τραγικά αποτελέσματα”, πρόσθεσε.

Τέλος, η μάρκα και το μοντέλο του smartphone και του φορτιστή δεν έχουν γίνει γνωστά.

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται μία ίδια περίπτωση θανάτου μαθήτριας από τη Ρωσία:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Μην πιστεύετε μ@λακίες. Η τάση του φορτιστή είναι πολύ μικρή για να σκοτώσει.

Comments are closed.