Τηλεοπτική «βόμβα» από το Open: Ο Ιβάν τρελάθηκε και φέρνει στην Ελλάδα την απόλυτη σεξοβόμβα…! Θα ζαλιστείτε μόλις διαβάσετε το όνομά της…

Κοινοποίηση:
open

Τις βαλίτσες της για την Ελλάδα ετοιμάζει η Pamela Anderson!

 

Και δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, μα για ερχομό που έχει να κάνει με μία πολύ συγκεκριμένη εκπομπή του OPEN Beyond για την οποία η ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόσκληση αποφασίζοντας να δώσει το «παρών» σαν καλεσμένη.

Ο λόγος για το «It’s Show Time», τη νέα εκπομπή του Νίκου Κοκλώνη που θα κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές από το Σάββατο 2 Μαρτίου.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής, ο οποίος δήλωσε πως εκτός από την Ελένη Φουρέιρα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη, στην πρεμιέρα της εκπομπής του θα δούμε και τη θρυλική ξανθιά του Baywatch.

Οι δυο τους γνωρίζονται προσωπικά, έχοντας συναντηθεί στην Αμερική. Της έκανε την πρόταση να έρθει στην εκπομπή του κι εκείνη απάντησε θετικά, ζητώντας του να της στείλει τα εισιτήρια!

«Θα έρθει στην Ελλάδα μόνο για μας. Θα είναι καλεσμένη μου. Είναι φίλη μου, την ξέρω από την Αμερική, από τα παλιά. Την πήρα τηλέφωνο και της λέω ‘θέλω τη βοήθειά σου, να έρθεις στην Ελλάδα να σε έχω καλεσμένη σε ένα σόου που κάνω’. ‘Σόου εσύ στην τηλεόραση;’, μου λέει.

Δεν ήξερε, είχε μείνει στα παλιά. Της λέω ‘Ναι, σε παρακαλώ θέλω στήριξη’. Και ενώ πίστευα ότι θα μου πει όχι, μου λέει ‘Στείλε μου τα εισιτήρια’. Υπογράψαμε και τα συμβόλαια που χρειάζεται και έρχεται στην Ελλάδα. Δεν θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Θα κάνει πράγματα που δεν έχει κάνει ποτέ τηλεοπτικά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: