Τζένιφερ Λόπεζ: Στην πασαρέλα με το θρυλικό Versace φόρεμα που άλλαξε το ίντερνετ (BINTEO)

Κοινοποίηση:
ap_19263703493150

To βράδυ της Παρασκευής (20/9), η Τζένιφερ Λόπεζ κατάφερε να κεντρίσει για ακόμα μία φορά όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω της. Συγκεκριμένα, μετά τις Τζίτζι Χαντίντ και Κένταλ Τζένερ, που περπάτησαν υπό τους ήχους του τραγουδιού «My love don’t cost a thing», τα φώτα στην πασαρέλα χαμήλωσαν, στις οθόνες της επίδειξης εμφανίστηκε μια εικόνα της μηχανής αναζήτησης της Google, η οποία συνοδεύτηκε από τη φράση: «Οκ, Google, δείξε μου το τζανγκλ φόρεμα Versace» και η Τζένιφερ Λόπεζ εμφανίστηκε στο σόου του ιταλικού οίκου, φορώντας μια ανανεωμένη εκδοχή του ρούχου εκείνου που έγινε viral είκοσι χρόνια πριν.

To πράσινο φόρεμα είναι σήμερα γνωστό ως «bamboo green dress» και «jungle dress», ενώ φορέθηκε για πρώτη φορά στα Βραβεία Grammy το 2000. Παράλληλα, πέρασε στην ιστορία ως ένα από τα πιο διάσημα ρούχα της ποπ κουλτούρας. Πριν από την εκρηκτική Λατίνα, το φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ είχαν φορέσει τόσο η ίδια η Ντονατέλα Βερσάτσε, όσο και η Τζέρι Χάλιγουελ. Μέχρι και το 2012, κοσμούσε το μουσείο των μουσικών βραβείων Grammy στο Λος Άντζελες, όμως η Τζένιφερ Λόπεζ το ζήτησε πίσω και έτσι πλέον βρίσκεται στη ντουλάπα της.

https://www.instagram.com/p/B2pR8pXgiTJ/?utm_source=ig_web_copy_link

«Ήταν υπέροχο! Είμαι υπερήφανη που εμπνεύσαμε το Google Images» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της επίδειξης στο Μιλάνο, η Ντονατέλα Βερσάτσε. «Ο κόσμος είχε ακριβώς την ίδια αντίδραση: έμεινε με ανοιχτό το στόμα. Σήμερα ζούμε σε έναν τεχνολογικό κόσμο, αλλά τότε, ένα γεγονός μπορούσε να προωθήσει μια νέα δημιουργία» σχολίασε η σχεδιάστρια.

https://www.instagram.com/p/B2pwf5aAbV_/?utm_source=ig_web_copy_link

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: