Σοκάρει η Τζένη Χειλουδάκη: «Με άρπαξαν 3 άντρες, με βίαζαν 3 μέρες και με…»

Κοινοποίηση:
eua

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα σήμερα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, ο γραφίστας-φωτογράφος Μάνος Ευχετζής με τη make up artist Ελένη Κοτσυφάκη δημιούργησαν μία σειρά από πορτραίτα κακοποιημένων γυναικών με στόχο την αφύπνιση του κόσμου.

Στο ανεξάρτητο και μη κερδοσκοπικό αυτό έργο του Συνδέσμου για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ). «κακοποιήθηκαν» 12 διαφορετικές γυναίκες από την Κρήτη, διαφόρων ηλικιών, μεταξύ αυτών και η Τζένη Χειλουδάκη.

Η ίδια αναδημοσιεύοντας τη φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, επανέλαβε την ιστορία που είχε περιγράψει και στο πρώτο της βιβλίο:

«Αργά τη νύχτα με άρπαξαν, εκεί στα 18 μου, 3 άντρες τέρατα….. Με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου, που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, 3 μέρες έκλαψα για αυτό και μετά σηκώθηκα και μίλησα και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό. Τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή. Μέτα από μένα αναγνωρίστηκαν και από άλλα θύματά τους. Όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα. Υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα. Μίλα… Μπορείς… Για σένα, για όλες μας. Σήμερα, (σ.σ. χθες Κυριακή, 25 Νοεμβρίου) είναι η διεθνής ήμερα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Μη φοβάσαι. Μίλα. Άρχισε από σήμερα».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

14 Σχόλια

  1. Τρελό μωρό και ας λέτε ότι θέλετε. Θα το πήδαγα στο χαλαρό.

  2. Τα τραβέλια και γενικά οι οπισθοευρύπρωκτοι πάντοτε λένε παπάντζες για να τραβούν την προσοχή και την δημοσιότητα. Εάν δεν ασχολείται το σύμπαν μαζί τους, παθαίνουν υπερπεραντική κατάθλιψη.

  3. Αυτός που είπε ότι το μουνί του μέλλοντος είναι ο κώλος εκτός από τις άρρωστες σκέψεις είχε και δίκαιο

  4. Γιατί 3 μέρες ? δεν ήχε τότε 5θήμερο προσφορών ?…………….

  5. η Χειλουδάκη και γενικώς τα τραβέλια λένε πολλές παπάτζες για να τραβάνε την προσοχή,νομίζω το κορυφαίο της είναι όταν ισχυρίζονταν πως είχε λεσβιακή σχέση με την Κάρλα Μπρούνι

    1. Γιατί για το πορνίδιο την Κάρλα έχεις θετική άποψη; Τίποτα δεν αποκλείεται. Μπορεί να πήδαγε και τον κοντό μαζί τον μούλο πρώην πρωθυπουργό.

  6. τρελα ενο μιλάνε κατα της βίας η ηδγοι φερνουν την βια ανιγοντα τα συνορα μουσουλ η χειρότερη βιαστές ασ το διαψεύσουν

    1. Αγαπάς τα τραβελια που τους μοιάζεις… και τους λαθρομετανάστες που σε γαργαλάνε..τους Έλληνες τους μισείς…ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ θελεις αριστερο σκατο!!

      1. Ρε ουστ από εδώ ΜΟΥΛΕ. Θα σε παλουκώσουν στο Σύνταγμα και θα γελάμε από κάτω!

  7. γι’αυτό έγινε τραβεστί ;;;; πρώτα την βιάσανε και μετά έκανε την εγχείρηση ;;;

    1. Α πεστα ντε,σε λιγο θα μας πει πως εξ’αιτιας αυτου του γεγονοτος εγινε τραβελι
      Οταν εβγαζε χρημα με ουρα ηταν καλα,τωρα ηρθε η ωρα της πληρωμης που λενε και εμεινε ταπι.

Comments are closed.