Τζένη Καρέζη-Κώστας Καζάκος: 5 φωτογραφίες-ύμνος στον απόλυτο έρωτα που ξεκίνησε από μία παρτίδα τάβλι!

Κοινοποίηση:
1

Μπορεί η Τζένη Καρέζη να έζησε κινηματογραφικά «Έναν μεγάλο έρωτα» με τον Νίκο Κούρκουλο στην πραγματική της ζωή όμως έζησε τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του Κώστα Καζάκου. 26 χρόνια πέρασαν μαζί μέχρι το 1992 όταν η αγαπημένη ηθοποιός έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Η γνωριμία τους είχε γίνει αρκετά χρόνια πριν από την ταινία  του 1966 «Κοντσέρτο για πολυβόλα» όπως είχε πει ο ίδιος ο Κώστας Καζάκος. Η συνάντηση στο «Κοντσέρτο» αποτέλεσε ταινία ορόσημο για τη ζωή τους αφού γεννήθηκε ο μεγάλος έρωτας. Το γύρισμα που αποδείχθηκε μοιραίο και για τους δύο, έγινε στον Ισθμό της Κορίνθου. Εκείνος ντυμένος λοχαγός περίμενε με την Καρέζη και τον Δημόπουλο να περάσει τη διώρυγα ένα πλοίο. Μέχρι να ξεκινήσει το γύρισμα, κάθισαν με την Τζένη κάτω από μία ελιά και ξεκίνησαν να παίζουν τάβλι. Μία παρτίδα που αποδείχτηκε μοιραία όπως έχει δηλώσει ο Κώστας Καζάκος.

Η ηθοποιός είχε δηλώσει για τον ίδιο: «Θα ήθελα να είχα γνωρίσει πιο πριν τον Κώστα. Να είχα κερδίσει τα χαμένα χρόνια. Τίποτα άλλο. Βλέπεις εγώ σε όλη μου τη ζωή περίμενα τον Καζάκο. Δεν τον είχα βρει και περιπλανιόμουν», είχε δηλώσει κάποτε η Τζένη Καρέζη για τον άνδρα της ζωής της.

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων σας παρουσιάζουμε 5 υπέροχες φωτογραφίες-ύμνος για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.

Δείτε παρακάτω:

1

2

3

1

2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. ΕΥΓΕ ΦΙΛΗ ΄΄ΑΝΤΙΣΥΡΙΖΑΙΑ΄΄, ΑΠΛΑ RESPECT……….

  2. “Μεγάλος” έρωτας. Ο γιδοβοσκός κομμουνιστής έγινε διάσημος χάρη στην Καρέζη, μπήκε στους κύκλους της, την έβαλε να κάνει κομμουνιστική προπαγάνδα στη μεταπολίτευση ώστε να γλύφει αυτός το ΚΚΕ και μόλις πέθανε η Καρέζη σύντομα παντρεύτηκε μία φακλανοσυντρόφισσα και γεννοβόλησαν και κάνα δυο κουτσούβελα.

Comments are closed.