«Τζάμπα λεφτά , Σάμος»! Τον θυμάστε;; Δείτε πόσο κοστίζουν οι μετανάστες στην Ελλάδα: Πόσα χρήματα παίρνουν κάθε μήνα – Ποιος τα πληρώνει

Κοινοποίηση:
1

Οικονομικό βοήθημα, προστασία και περίθαλψη δικαιούνται οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται στη χώρα  μας.

Συνολικά, τον Φεβρουάριο του 2019, σύμφωνα με το epirusnews.eu, 63.853 άτομα έλαβαν χρηματικό βοήθημα από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR). Συνολικά ήταν 30.762 οικογένειες, ενώ το σύνολο των ατόμων αυτών αποτελείται από 23% γυναίκες, 38% άνδρες και 39% παιδιά.

Να σημειωθεί ότι οι οικονομικοί μετανάστες δεν δικαιούνται οικονομικά βοηθήματα, καθώς δεν εμπίπτουν στην κατηγορία του πρόσφυγα, ο οποίος δικαιούται προστασία και περίθαλψη σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.

Η όλη χρηματοδότηση προέρχεται από το πρόγραμμα «ΕΣΤΙΑ» της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με την UNHCR.

Όπως σημειώνεται στο πρόγραμμα οικονομικού βοηθήματος της UNHCR για τους πρόσφυγες, «το χρηματικό βοήθημα αποτελεί μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας που παρέχουν διαφορετικοί φορείς στην Ελλάδα. Το βοήθημα ΔΕΝ χορηγείται ούτε χρηματοδοτείται από την Κυβέρνηση της Ελλάδας. Συντονίζεται, ωστόσο, από την Ελληνική Κυβέρνηση και τη Γενική Διεύθυνση ECHO. Χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ECHO – Γενική Διεύθυνση Ευρωπαϊκής Πολιτικής Προστασίας και Επιχειρήσεων Ανθρωπιστικής Βοήθειας)».

Πόσα χρήματα παίρνουν οι πρόσφυγες

Όσοι χαρακτηρίζονται πρόσφυγες και ανάλογα με την ημερομηνία εισδοχής τους στη χώρα, λαμβάνουν χρηματικό βοήθημα, από τη UNHCR και όχι από το Ελληνικό Κράτος, το οποίο σύμφωνα με το epirusnews.eu, είναι 90 Ευρώ μηνιαίως για ένα άτομο και φτάνει μέχρι και 550 Ευρώ το μήνα, συνολικά, για επταμελή οικογένεια.

Αναλυτικά:

-Οι ασυνόδευτοι ανήλικοι 10 ευρώ συν 10 ευρώ στην κάρτα τους.
-Ενήλικος σε Καμπ που σιτίζεται 90 ευρώ τον μήνα.
-Ενήλικος σε σπίτι χωρίς σίτιση 150 ευρώ τον μήνα.
-Ζευγάρι ή ένας γονιός με παιδί 280 τον μήνα χωρίς σίτιση.
-Τριμελής οικογένεια 340 ευρώ τον μήνα χωρίς σίτιση.

Τι είναι το χρηματικό βοήθημα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της UNHCR , «το χρηματικό βοήθημα είναι ένα πρόγραμμα που οργανώθηκε με σκοπό να εξασφαλίσει τη δίκαιη πρόσβαση  όλων, αποφεύγοντας ταυτόχρονα τις διπλοεγγραφές.
Το πρόγραμμα προορίζεται ως ανθρωπιστική βοήθεια ώστε να μπορούν οι αιτούντες άσυλο, μεμονωμένα άτομα και οικογένειες, να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, όπως την επικοινωνία, τις μεταφορές, το εκπαιδευτικό υλικό, τις φαρμακευτικές παροχές, την ένδυση, την υπόδηση, τα προϊόντα υγιεινής και άλλες αγορές ή την πρόσβαση σε δημόσιες υπηρεσίες. Ωστόσο, ΔΕΝ αποτελεί επίδομα. Η διάρκεια του χρηματικού βοηθήματος θα βασίζεται στη μηνιαία χρηματοδότηση του προγράμματος από φορείς δωρητές.
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ μαζί με άλλους φορείς συνεργάζονται ώστε να παραδώσουν ένα εναρμονισμένο πρόγραμμα χρηματικού βοηθήματος για να υποστηρίξουν τους αιτούντες άσυλο, οι οποίοι πληρούν τις προϋποθέσεις που περιγράφονται πιο κάτω. Θα χρειαστεί κάποιο χρονικό διάστημα για να παραδοθεί και δεν θα μπορέσει να διανεμηθεί ταυτόχρονα σε όλες τις τοποθεσίες, μα σταδιακά θα γίνει παντού διαθέσιμο. Οι φορείς θα μοιράσουν κάρτες και θα εξηγήσουν τη διαδικασία για τη χρήση τους, καθώς και τη χρήση των μηχανημάτων ΑΤΜ και την πρόσβαση στον ατομικό αριθμό ΡΙΝ. Η διανομή των καρτών θα γίνει οργανωμένα σε κάθε σημείο και θα υπάρξει ανακοίνωση της ημέρας και της ώρας.
Τα μεμονωμένα άτομα και οι οικογένειες δικαιούνται μόνο μία κάρτα και μια μεταφορά μετρητών τον μήνα. Αν εγγραφείτε για πολλαπλές κάρτες σε διαφορετικά σημεία, μόνο μία από αυτές τις κάρτες θα περιέχει μετρητά, γιατί οι φορείς που διανέμουν τις κάρτες ανάληψης μετρητών θα το ανακαλύψουν. Αυτή η ενεργοποιημένη κάρτα θα είναι η κάρτα που λαμβάνετε στο σημείο όπου διαμένετε».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Βρίζουμε και φωνάζουμε.. κάτι πρέπει να αλλάξουμε αλλιώς θα αφανιστουμε

  2. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

  3. Τα βρωμερα σκουλικια ειναι αυτοι που τους υποθαλπτουν.Οι λαθρο την δουλεια τους κανουν.

  4. Στο Σούπερ Μάρκετ προχθές είδα λαθρομετανάστη να εξαργυρώνει κουπόνια για τρόφιμα αξίας τουλάχιστον 200 Ευρώ. Οι Συριζέικες και Νεοταξίτικες ΜΚΟ κάνουν πάρτυ σην πλάτη του καταφορολογημένου Έλληνα πολίτη. Όσο για τα τζάμπα λεφτά που έλεγε στο βιντεό σας που έλεγε ο άπλυτος Πακιστανός, σίγουρα αυτά δεν είναι ικανά να τον μεταμορφώσουν από μαιμού σε άνθρωπο.

  5. ο Λαθροπιθηκος μας λεει καταπροσωπο ποσο μαλακες ειμαστε οι ΕΛΛΗΝΕΣ που τον φιλοξενουμε …

    Οι ευρωπαιοι εβαλαν με το ετσι θελω το φιδι στον κορφο μας και στην συνεχεια με τα λεφτα τους (μερος των χρηματων ειναι και ΕΛΛΗΝΙΚΑ) τους κρατανε ζωντανους μεσα στην χωρα μας

    Ως ποτε ομως ?

  6. Οι ξεφτιλισμένοι λαθρολάγνοι της «Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ», εδώ κι έναν μήνα την έχουν αράξει στην είσοδο του ΚΤΕΛ Μακεδονία και προσπαθούν να μαζέψουν χρήματα από τους διερχόμενους.

  7. Αν το ανεβάσετε ότι γράψω θα σας παραδεχτώ..
    Το βίντεο είναι μισό.. επιλεκτικά μισό … λίγο ντροπή δεν βλάπτει…Ναι δεν τους θέλω στην Ελλάδα γιατί ξέρω τι είναι, αλλά όχι με ψέματα…

    1. Με το συμπαθειο, αλλα να ξερεις οτι οταν αυτος αποφασισει να σου βιασει η να σε κλεψει η να σε σκοτωσει θα ειναι και ιδιος πολυ επιλεκτικος,Κατευθειαν στα δικα σας τα κολομερια θα ερθει μαζι με αλλους 10 τουλαχιστον,και τοτε οταν εχουνε εσενα κατω και πηδανε τα παιδια σου και τη γυναικα σου και σου κλεβουνε τη περιουσια να πεις σ’αυτους το λιγη ντροπη δε βλαπτει.Και αυτα που θα σου κανουν αυτοι δεν θα ειναι καθολου ψεματα.
      Αυτοι ειναι υπουλοι ανθρωποι κινουνται οπως οι υαινες στην αφρικη κατα αγγελες, ξυπνα απο το ληθαργο που εχεις πεσει.
      Καλα εκανες Μακελειο που ανεβασες το σχολιο του Αργυρου και μου εδωσες την ευκαιρια να βαλω τα πραματα στη θεση τουςΤο επιλεκτικο βιντεο ειναι προβλημα του αυτουνου.Εδω χανεται το Εθνος και η Πατριδα και ο αλλος το βιντεο.
      Τον παραδεχτηκες τωρα ε;

      1. Είσαι λάθος, τρως ότι σου σερβίρουν, ψάξε να βρεις το βίντεο και θα δεις τι λέει αυτός… λέει σε γενικές γραμμές ότι η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη απ ότι νομίζουμε. Βρες το βίντεο…

        1. Ενταξει εσυ που ξερεις γραψε το συνδεσμο,και θα το ψαξω,που να ψαξω για να το βρω και πως θα το αναζητησω!!! Διευκολυνε και εσυ λιγο.Συγνωμη πρακαταβολικα,και οπως ειπα πιο πανω με το συμπαθειο.Δε τα εγραψα εκδηκητικα οπως καποιοι αλλοι που οταν παθαινει κατι συνανθρωπος λενε καλα να παθει.Προς θεου!

  8. Φανταστειτε τι εχει να γινει αν καποια στιγμη σταματησει για οποιονδηποτε λογο υπατη αρμοστεία του ΟΗΕ να δινει αυτα τα λεφτα…θα μας φανε ζωντανους τα ορκ κυριολεκτικα!

  9. Καλησπέρα Στέφανε,

    Τι Ντροπή και Προσβολή για την Ελληνική Κοινωνία Είναι Αυτή ρε Παιδιά;

    Στον Άνεργο Έλληνα, για να Λάβει το Επίδομα Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ, ή Ακόμη και το ΚΕΑ, του Βάζουν Εισοδηματικά Κριτήρια και Όλο και Κάτι θα Βρουν για να μην το Δώσουν, ή να Καθυστερήσουν Λόγω και της Γραφειοκρατίας.

    Ο Χαμηλοσυνταξιούχος ή ΧαμηλόΜισθος Εργαζόμενος Δηλαδή να Έχουν τα Ίδια τα Χρήματα με τους Λαθρο-Μετανάστες; Ρε Παιδιά, σε Καμία Χώρα του Κόσμου ΔΕΝ Γίνονται Αυτά τα Πράγματα.

    Και ΜΗΝ Τρελαθούμε Κιόλας, Αυτός στην Φωτογραφία ΔΕΝ Ειναι ΣΥΡΙΟΣ, Αυτός Είναι ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, Ίσως και Ινδός, Αλλά από Όσο Γνωρίζω και Μιλώντας και με Φίλους που Είναι στο Καναδά και στην Αμερική, οι Ινδοί που Μεταναστεύουν για Εργασία Εκεί, Πηγαίνουν με Χρήματα ( Εκτός Βέβαια του Ότι ΔΕΝ Πηγαίνουν Λαθραία, αλλά με Όλα τα Νόμιμα Έγγραφα ). Στον Καναδά, για παράδειγμα, Λόγω και της Πολύ Αυστηρής Νομοθεσίας για τη Μετανάστευση, για να Πάει Κάποιος στη Χώρα, ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να Δηλώσει Ότι Έχει τα Χρήματα για τον Πρώτο Καιρό ( Τουλάχιστον 6 Μήνες, αν και σε Αρκετές Περιπτώσεις το Διάστημα Αυτό Είναι 12 Μήνες ), για τη Διαμονή του, το Φαγητό του, Διαφορετικά ΔΕΝ Εισέρχεται στη Χώρα, και αν Υποθέσουμε Ότι Κάποιος Έχει Κατορθώσει με τον Ένα ή τον Άλλο Τρόπο, να Εισέλθει Παράνομα στη Χώρα, στο 1ο Κιόλας Μήνα Έχει Συλληφθεί, Οδηγείται στο Immigration Office, Διαπιστώνεται Αμέσως η Παράνομη Είσοδος στην Χώρα και Κινείται ΑΜΕΣΩΣ η Διαδικασία ΑΠΕΛΑΣΗΣ, και Μέσα 2-3 Ημέρες Απελαύνεται, και Εννοείται Ότι στο Διάστημα Αυτό Παραμένει Κρατούμενος..

    Αλλά ο Καναδάς Είναι Κράτος με Όλη τη Σημασία της Λέξεως, Ενώ η Ελλάδα, και Συγχωρέστε μου την Έκφραση, Είναι Ένα Απέραντο Μπουρδέλο και Κωλοχανείο, στο Θέμα του Λαθρο-Μεταναστευτικού. Δυστυχώς, Έτσι Κατάντησε την Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, από το 2015, με το Καθολικό Άνοιγμα των Συνόρων, και που Αυτή η Πολιτική Συνεχίζεται και με την Σημερινή Κυβέρνηση της ΝΔ.

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης Είπε Σήμερα, Ότι Αυτή που Συντελείται Τώρα Είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ Μεταφορά που Γίνεται στην Ενδοχώρα για την Αποσυμφόρηση των Νησιών και η Μεταφορά θα Γίνεται σε Διάφορα Προαναχωρησιακά Κέντρα Φιλοξενίας Έως τη Στιγμή της Εξέτασης του Ασύλου, αν το Δικαιούνται ή Όχι, και στην Περίπτωση που ΔΕΝ το Δικαιούνται, θα Επιστρέφονται είτε στην Τουρκία, είτε στις Πατρίδες τους.

    Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΌΜΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΣΤΕΥΝΑΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΑΜΕΙΩΤΗ ΕΝΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΥΤΟ.

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

    1. Εδω φιλε στεφανε απο μιλανο ,περνανε τους Ελληνες απο κοσκινο για να παρουν κανα επιδομα γιατι ο Ελληνας χρωσταει στην ευρωπη βλεπεις,πολλα δις δανεικα και τον εχει καβαλησει ο γερμανος για τα καλα.Καναν ολυμπιακους αγωνες με ξενα χρηματα φαγανε φαγανε οι πολιτικοι του τοπου και ακομα συνεχιζουν.Η γιαννα ξαναρθε ταμαθες και συ ε?της τα φαγαν τα λευτα οι φατσογιατροι ολα της καψερης.
      Βλεπεις εμεις ο απλος ο κοσμος φαγαμε τη καραμελα της χρεοκοπιας και πειναμε οι μισοι.Οι πολιτικοι ομως και οι χιλιαδες συνεδροι που ειναι γυρω τους δε πεινανε καθολου.Μονο για τους πολιτες υπαρχει η καραμελα που λεγεται χρεωκοπια και οικονομικη κριση για να μας πηδανε στους φορους ολοι και να μη μπορουμε να παντρευτουμε και να κανουμε παιδια και να εξαφανισουν τον Ελληνα απο τη χωρα να γινει 80% μουσουλμανικη οπως παει να γινει και η γερμανια και η αγγλια.Τελικα οταν βγαλει η Ελλαδα πετρελαιο αυτοι που θα τρωνε με χρυσα κουταλια θα ειναι οι λαθρο.Το βλεπω ναρχετε σου λεω!!!
      Επισης αυτοι οι λαθρο φαιρνουν τη οικονομικη αναπτυξη της Ελλαδος κατα τον Κουλη ειναι επενδυτες. Μη γελας καθολου και μη βριζεις.
      Καθε ξενοδοχειο που βαζει μεσα τετοιους ξερεις ποσα βγαζει το μηνα? Για ψαξου λιγο στο νετ αλλα να εισαι καθιστος οταν διαβασεις αριθμο!!!!Ξερεις τι χρημα θα μπει σε καθε πολη με δομη φιλοξενιας;;;
      Οι πολιτικοι αυτα κοιταζουν σημερα δε κοιτανε ,ουτε αλοιωσεις πληθησμων ουτε θεματα θρησκειας ουτε αμα κλεβουν και βιαζουν παιδακια και μαχαιρωνονται μεταξυ τους.
      Το προσφυγικο δεν εγινε τυχαια,τι νομιζεις οτι η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι?Θελουν να ειναι γιατι αυτο συμφωνησε Κουλης Μερκελ οταν πηγε πανω και τον χαιδολογουσε αυτη η κορη του χιτλερ!!
      Αμα ειναι ετσι οτι δηλ ουτε οι αποκει μπορουν να ελενξουν τους διακηνητες ουτε εμεις,φτιαχνουμε και εμεις 5 σημεια αναχωρησης με φουσκωτες βαρκες και τους στελνουμε πισω τουρκια να τους δουν οι τουρκοι και να πουν τι εγινε τωρα ρε μαλακα μου.
      Ειναι μελετημενο και οργανωμενο σχεδιο απο ολους φιλε μη κουραζεις το μυαλο σου ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.
      Ολα ειναι μια καλοστημενη επιχηρηση στο κολπο ολοι ,Εμεις οι τουρκοι οι γερμανοι η γιουνισερ ,ΟΗΕ Ε.Ε.αμερικανοι.
      παντου γινεται αυτο αγγλια σουηδια γερμανια ιταλια και κανεις κοινος θνητος δε μπορει να κανει τιποτα.
      Ολοι οι μεγαλοι στο κολπο.
      Απο οτι διαβασα καπου ,Θυμασαι εναν που τον ονομασαν καποιοι τρομοκρατη ψυχοπαθη,που πηγε να σε θερετρο που εκαναν διακοπες παιδια μεγαλων πολιτικων της ευρωπης και αρχιζε να τα πυροβολει;Αυτος φιλε ηξερε τοτε ολα τα σχεδια τους γιαυτο πηρε το πολεμικο τουφεκι και αρχισε να θεριζει τα παιδια τους γιατι αυτα ετοιμαζονταν ως μελοντικοι κυβερνητες της Ε.Ε.και θα σινεχιζαν τα βρωμικα σχεδια των γονιων τους.
      Και εμενα αμα μουσουλμανοι τη πεσουνε σε δικο μου ανθρωπο και απηληθει η ζωη τους και παρω κανα οπλο και θερισω κοσμο θα με πανε μεσα θα με ονομασουν τρομοκρατη φασιστα δολοφονο ψυχοπαθη και οι μουσουλμανοι θα ειναι ελευθεροι σε μια ωρα!Καταλαβαινεις γιατι πραμα επαγγελατιες προδοτες ανθελληνες εχουμε?Αυτοι κανουν μπιζνες μονο.
      Φιλια στο Σαλβινι τον πατριωτη με αρχιδια που οι δικοι μας μονο σε φωτογραφια τα βλεπουν.

      1. Αγαπητέ Φίλε,

        Συμφωνώ σε Όλα Όσα Λες, Έχεις Απόλυτο Δίκιο, τι να Λέμε Τώρα.

        Και η Κρίση στην Ελλάδα που Ξέσπασε το 2010, με το 1ο Μνημόνιο, Ήταν Μία Απολύτως ΤΕΧΝΙΚΗ Κρίση. Καμία Χρεωκοπία ΔΕΝ Είχε η Ελλάδα. Η Χρεωκοπία Ήλθε ΜΕΤΑ, με τα Μνημόνια και Όσα Ακολούθησαν, και τα Παραμύθια που Πούλαγε στον Κόσμο η Κυβερνηση του Γιώργου Παπανδρέου και Μετέπειτα η Κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, με την Προπαγάνδα Όλων των Συστημικών Καναλιών, MEGA, ANT1, ALPHA, STAR, SKAI.

        Η Κρίση στην Ελλάδα Δημιουργήθηκε για να Σωθούν οι Γαλλο-Γερμανικές Τράπεζες από τη Χρεωκοπία. Και αν Θυμάσαι, από τα 250 ΔΙΣ ( 110 ΔΙΣ / 1ο Μνημόνιο, 140 ΔΙΣ Μεσοπρόθεσμο Βενιζέλου / Συνέχεια 1ου Μνημονίου ) που Υποτίθεται Ότι η Ελλάδα Δανείστηκε για τη Δημοσιονομική Προσαρμογή, τα 30 ΔΙΣ Πήγαν ΜΟΝΟ για την Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και τα Υπόλοιπα 220 ΔΙΣ Επεστράφησαν Πίσω στους Δανειστές με Μία Απλή Λογιστική Πράξη. Αλλά εν τω Μεταξύ Συνέχιζαν να Παίρνουν Μέτρα ( Συνεχεις Μειώσεις Μισθών και Συντάξεων, Συνεχής Αύξηση στη Φορολογία, … ), για Χρήματα που στην Ουσία η Ελλάδα ΔΕΝ Δανείστηκε, και Έτσι Διαλύθηκε ο Κοινωνικός Ιστός της Χώρας.

        Τι Ανάπτυξη να Φέρουν οι Λαθρο; Όλοι Αυτοί που Έρχονται στην Ελλάδα, αν τους Γυρίσεις Ανάποδα, 10 Ευρώ ΔΕΝ θα Πέσουν Κάτω. Πεινασμένοι Είναι. Οι Περισσότεροι Είναι Κακοποιά Στοιχεία στις Χώρες τους, Έχουν Καταδίκες για Σωρεία Εγκληματικών Πράξεων, Κλοπές, Ληστείες, Διαρρήξεις, Βιασμούς, και Επειδή οι Νόμοι που Έχουν στις Μουσουλμανικές Χώρες Είναι Πολύ Αυστηροί ( αν σε Συλλάβουν για Κλοπή σου Κόβουν το Χέρι, αν σε Συλλάβουν για Βιασμό σε Θανατώνουν ), για να Γλιτώσουν, Έρχονται στην Πολιτισμένη Ευρώπη.

        Και το Προσφυγικό στην Ελλάδα, Όπως Σωστά Λες, ΔΕΝ Έγινε Τυχαία. Δημιουργήθηκε, Ώστε να Έλθουν οι Λαθρο, να Βρουν Δουλειά και να Υπάρχει και Καλά Φτηνό Εργατικό Κόστος, και ο Έλληνας στην Ανεργία, ή να Πληρώνει τους Φόρους που Βάζουν. Ντροπή και Άσχος τους.

        Όσο για Αυτό το Περιστατικό που Λες, αν Θυμάμαι Καλά, Πρέπει να Είναι Αυτό που Έγινε στη Νορβηγία στις 22/07/2011, στην Κατασκήνωση στο Νησί Ουτόγια, Όπου Ήταν τα Παδιά της Νεολαίας του Εργατικού Κόμματος. Νομίζω Αυτό Πρέπει να Είναι.

        Και να σου πω και Κάτι, ΔΕΝ Είναι Τυχαίο Αυτό που Λένε για τους Ιταλούς και τους Έλληνες, Una Faccia, una Razza, το Οποίο Λέγεται στην Ιταλία, για να Δείξει τις Ομοιότητες Μεταξύ των Δύο Λαών. Μιας και Αναφέρθηκες στο Σαλβίνι, να Δεις Όταν Αναφέρεται στους Έλληνες Πως Κάνει, και τα Ηλίθια Ελληνικά Συστημικά Κανάλια, Χωρίς να Γνωρίζουν Ότι Υπάρχει Ακροδεξιό Κόμμα στην Ιταλία και που Όμως Έχει Αμελητέα Ποσοστά της Τάξεως του 1% και Έίναι το Movimento Sociale Fiamma Tricolore, τον Αποκαλούν Ακροδεξιό, Φασίστα, το Κόμμα του Σαλβίνι Είναι η Lega Nord και Αυτή τη Στιγμή, Είναι Πρώτο Κόμμα στην Ιταλία με το Ποσοστό του να Αγγιζει το 50% και την Αυτοδυναμία.

        Δεν Ξέρω αν Γνωρίζεις ( Γιατί και τα Κανάλια στην Ελλάδα το Απέκρυψαν ), Ότι η Ελλάδα τον Ιούνιο 2012 Έφτασε στο Παρά Ένα της Χρεωκοπίας, ΔΕΝ Υπήρχαν Αρκετά Χρήματα στα Ταμεία για να Πληρώσουν Μισθούς και Συντάξεις και για τις Βασικές Ανάγκες του Κράτους και η Ιταλία Έστελνε Βράδυ στην Ελλάδα και με Απόλυτη Διακριτικότητα Στρατιωτικά Αεροπλανα Γεμάτα ΕΥΡΩ. Χρήματα τα Οποία τα Δανείστηκε η Ιταλία από τις Αγορές που Δανείζεται και Εκείνη με Πολύ Χαμηλό Επιτόκιο, για Λογαριασμό της Ελλάδος που Ήταν ΕΚΤΟΣ Αγορών Εκείνη την Περίοδο, και με τη Σειρά της τα Δάνεισε στην Ελλάδα με ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ. Δηλαδή Όπως τα Πήρε τα Έδωσε, Έκανε Απλά Μία Εξυπηρέτηση, Χωρίς να Βγάλει Κέρδος. Και Όμως Κανένα Κανάλι ΔΕΝ Είπε Τίποτα. Μόνο η Δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη του Mega Channel, το 2015, Είπε σε Μία Συνέντευξη που Έδωσε, Ότι οι Δημοσιογράφοι του MEGA και Προφανώς και Άλλοι από τα Υπόλοιπα Συστημικά Κανάλια Γνώριζαν Ότι η Ελλάδα τον Ιούνιο 2012 ΣΧΕΔΟΝ Χρεωκόπησε, Αλλά το Απέκρυψαν από το Ελληνικό Λαό, για να μην Δημιουργηθεί Κοινωνική Αναταραχή στην Ελλάδα. Για να Καταλάβεις τι Ρόλο Έπαιξαν τα Κανάλια στην Ελληνικλη Κρίση ( 2010-2018 ) και Συγκεκριμένοι Δημοσιογράφοι…

        Ο Σαλβίνι Είναι Ένας Πραγματικός Πατριώτης, ΔΕΝ Είναι Κατά της Μετανάστευσης Πολιτών από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ), Αλλά σου Λέει ΠΡΩΤΑ Η ΙΤΑΛΙΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΌΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΝ ΚΑΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΡΙΣΗ ΌΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ( ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ), ΈΧΕΙ ΌΜΩΣ ΛΙΓΑ ΘΕΜΑΤΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ Η ΙΤΑΛΙΑ.

        Άγγελος από Μιλάνο

    2. Εδω φιλε στεφανε απο μιλανο ,περνανε τους Ελληνες απο κοσκινο για να παρουν κανα επιδομα γιατι ο Ελληνας χρωσταει στην ευρωπη βλεπεις,πολλα δις δανεικα και τον εχει καβαλησει ο γερμανος για τα καλα.Καναν ολυμπιακους αγωνες με ξενα χρηματα φαγανε φαγανε οι πολιτικοι του τοπου και ακομα συνεχιζουν.Η γιαννα ξαναρθε ταμαθες και συ ε?της τα φαγαν τα λευτα οι φατσογιατροι ολα της καψερης.
      Βλεπεις εμεις ο απλος ο κοσμος φαγαμε τη καραμελα της χρεοκοπιας και πειναμε οι μισοι.Οι πολιτικοι ομως και οι χιλιαδες συνεδροι που ειναι γυρω τους δε πεινανε καθολου.Μονο για τους πολιτες υπαρχει η καραμελα που λεγεται χρεωκοπια και οικονομικη κριση για να μας πηδανε στους φορους ολοι και να μη μπορουμε να παντρευτουμε και να κανουμε παιδια και να εξαφανισουν τον Ελληνα απο τη χωρα να γινει 80% μουσουλμανικη οπως παει να γινει και η γερμανια και η αγγλια.Τελικα οταν βγαλει η Ελλαδα πετρελαιο αυτοι που θα τρωνε με χρυσα κουταλια θα ειναι οι λαθρο.Το βλεπω ναρχετε σου λεω!!!
      Επισης αυτοι οι λαθρο φαιρνουν τη οικονομικη αναπτυξη της Ελλαδος κατα τον Κουλη ειναι επενδυτες. Μη γελας καθολου και μη βριζεις.
      Καθε ξενοδοχειο που βαζει μεσα τετοιους ξερεις ποσα βγαζει το μηνα? Για ψαξου λιγο στο νετ αλλα να εισαι καθιστος οταν διαβασεις αριθμο!!!!Ξερεις τι χρημα θα μπει σε καθε πολη με δομη φιλοξενιας;;;
      Οι πολιτικοι αυτα κοιταζουν σημερα δε κοιτανε ,ουτε αλοιωσεις πληθησμων ουτε θεματα θρησκειας ουτε αμα κλεβουν και βιαζουν παιδακια και μαχαιρωνονται μεταξυ τους.
      Το προσφυγικο δεν εγινε τυχαια,τι νομιζεις οτι η Ελλαδα ειναι ξεφραγο αμπελι?Θελουν να ειναι γιατι αυτο συμφωνησε Κουλης Μερκελ οταν πηγε πανω και τον χαιδολογουσε αυτη η κορη του χιτλερ!!
      Αμα ειναι ετσι οτι δηλ ουτε οι αποκει μπορουν να ελενξουν τους διακηνητες ουτε εμεις,φτιαχνουμε και εμεις 5 σημεια αναχωρησης με φουσκωτες βαρκες και τους στελνουμε πισω τουρκια να τους δουν οι τουρκοι και να πουν τι εγινε τωρα ρε μαλακα μου.
      Ειναι μελετημενο και οργανωμενο σχεδιο απο ολους φιλε μη κουραζεις το μυαλο σου ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος.
      Ολα ειναι μια καλοστημενη επιχηρηση στο κολπο ολοι ,Εμεις οι τουρκοι οι γερμανοι η γιουνισερ ,ΟΗΕ Ε.Ε.αμερικανοι.
      παντου γινεται αυτο αγγλια σουηδια γερμανια ιταλια και κανεις κοινος θνητος δε μπορει να κανει τιποτα.
      Ολοι οι μεγαλοι στο κολπο.
      Απο οτι διαβασα καπου ,Θυμασαι εναν που τον ονομασαν καποιοι τρομοκρατη ψυχοπαθη,που πηγε να σε θερετρο που εκαναν διακοπες παιδια μεγαλων πολιτικων της ευρωπης και αρχιζε να τα πυροβολει;Αυτος φιλε ηξερε τοτε ολα τα σχεδια τους γιαυτο πηρε το πολεμικο τουφεκι και αρχισε να θεριζει τα παιδια τους γιατι αυτα ετοιμαζονταν ως μελοντικοι κυβερνητες της Ε.Ε.και θα σινεχιζαν τα βρωμικα σχεδια των γονιων τους.
      Και εμενα αμα μουσουλμανοι τη πεσουνε σε δικο μου ανθρωπο και απηληθει η ζωη τους και παρω κανα οπλο και θερισω κοσμο θα με πανε μεσα θα με ονομασουν τρομοκρατη φασιστα δολοφονο ψυχοπαθη και οι μουσουλμανοι θα ειναι ελευθεροι σε μια ωρα!Καταλαβαινεις γιατι πραμα επαγγελματιες προδοτες ανθελληνες εχουμε?Αυτοι κανουν μπιζνες μονο.
      Φιλια στο Σαλβινι τον πατριωτη με αρχιδια που οι δικοι μας μονο σε φωτογραφια τα βλεπουν.
      Αντε ανεβασετο ρε παιδι μου μια ωρα θα κοιμηθει ο ανθρωπος εναι αργα τωρα!!!

  10. “Αν εγγραφείτε για πολλαπλές κάρτες σε διαφορετικά σημεία, μόνο μία από αυτές τις κάρτες θα περιέχει μετρητά, γιατί οι φορείς που διανέμουν τις κάρτες ανάληψης μετρητών θα το ανακαλύψουν.”
    ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΩΣ “ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ” ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΤΥΦΛΩΝ, ΑΜΕΑ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΥΦΤΟΙ -ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 3-4 ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ε Υ Ρ Ω ΤΟ ΜΗΝΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΤΟΥΣ!!!

    1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΠΛΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ ( ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΘΕΤΑ ΕΓΩ ), ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΕ ΔΥΟ Ή ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΔΙΠΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.

      ΑΦΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΒΙΝΤΕΟ, ΡΟΜΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΌΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΘΕΟ, ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΕΡΟ, ΚΑΡΤΕΣ.

      Άγγελος από Μιλάνο

  11. Toσα χρηματα δεν παιρνει ενα ανεργος Ελληνας!.Δηλ. εχουμε ταυτιση των ανεργων Ελληνων με τους λαθρα εισαχθεντες απο κ. Ασια και κ. Αφρικη.Εν τω μεταξυ ΟΥΔΕΙΣ μπορει να ελεγξει , αν μεταξυ αυτων ποσοι πρακτορες της ΜΙΤ του Ερντογανη κυκλοφορουν, γιατι οι Ελληνικες υπηρεσιες ασφαλειας ειναι υποτυπωδεις.Μεταξυ πολλων αλλων πολιτιστικων αλλαγων μας εχουν φερει την απεριοριστη τεκνοποιηση σαν τα κουνελια.Δεν σκοτιζονται πως θα ζησουν.Εχουν και ΑΜΚΑ.Οι Ελληνες δεν παντρευονται και οι παντρεμενοι μετα δυσκολιας αποκτουν ενα παιδι , γιατι εχει τεραστιο κοστος. Εχουν εισαγαγει και τους ομαδικους βιασμους μικρων παιδιων.Καθε μερα εχουμε και ενα επεισοδιο. Θα απαιτησουν και κατασκευη τζαμιων στον τοπο διαμονης τους, για να τους ευλογει ο αλλαχ.,οποτε θα γεμισει ο τοπος απο χοτζες .Κοντα σε καθε εκκλησια θα υπαρχει και ενας μιναρες.Τα παν/μια θα πρεπει να αλλαξουν τα προγραμματα τους.Πρεπει να παραγουν και ισλαμιστες δασκαλους!..Ειδατε πως ερχεται η αναπτυξη?Σ’ αυτο θα βοηθησει και η κ.Γιαννα.Θα αλλαξει η ιστορια του 1821. ωστε να μην υπαρξουν ιστορικες αντιθεσεις.Παει ο Κολοκοτρωνης, ο Καραισκακης,..Στις αποθηκες των μουσειων.

  12. Γιατι να μην γελαει ο ανθρωπος, αφου βρηκε εδω κοροιδα με περικεφαλαια και λοφιο και ο μηνας εχει εννια!!!!!!!!!! Να ψηφιζετε λαθρολαγνους και μετα να κλαιτε!!!!!!!!!

  13. Τα βλεπετε ρε μ@λ@κες!!τι δεν καταλαβενεται ρε ζωα!
    Φερτε κι αλλους παιδια τζαμπα καει η λαμπα (λεφτα )
    τι αλλο να σχολιασω μου ρχεται να κανω εμετο
    αιντε να πανε να γ@μηθουνε! τα βρωμοσκυλα!!!
    και μας λενε και ρατσιστες!!!!

  14. Παρε τωρα τσιαμπα λιφτα μαλακα πακι τωρα που μπορεις γιατι σε λιγο καιρο θα τις τρως απο πατριωτες και θα βγεις στο γυαλι κλαιγοντας και θα λες ουυυυ τσιαμπα ξυλου ουυυυουυυ θειο Σορος!!!
    Αυτο το μαλακιστηρι δε το πηρανε τυχαια ,οι καμερες μαλλον ο θειος σορος τον εβαλε εκει για διαφημηση του μεταναστευτικου για να τα βλεπουν και οι εξω και ναρχονται ορδες.
    ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΩΡΕ ΣΥΡΙΟΣ????,ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΚΙ 99% Η ΙΝΔΟΣ 1% μη λεμε μαλακιες τωρα μερικοι αγροτες εδω εχουν πολλες τετοιες φατσες στα χωραφια τους.Οικονομικος προσφυγας ειναι και κοιτατε να το βαλετε καλα στο μυαλο σας.Μπηκε μεσα χωρις χαρτια απο τουρκια τον ρωτησανε εδω τα ζοντοβολα στην υποδοχη απο που εισαι ,Συρια ειπε το πακι και Συριο το βαφτησανε,ασε που θα τον γραψανε και ως ανηλικο ασυνοδευτο!!!!Τους εχω ικανους για ολα!!!!
    Μπουρδελο χωρα τελειως εγινε η Ελλαδα.

Comments are closed.