Τεράστια πρόκληση Αλβανών στην καρδιά της Ν. Υόρκης με χάρτη «ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ» ως ΑΡΤΑ και ΚΕΡΚΥΡΑ! (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
proklisi-alvanous

Σε τεράστια πρόκληση κατά της Ελλάδας προχώρησαν Αλβανικές Οργανώσεις των ΗΠΑ, παρελαύνοντας ανεμπόδιστα στην καρδιά της Νέας Υόρκης με Χάρτη διαμελισμού της Ελλάδας και της «Μεγάλη Αλβανίας»ως Γιάννενα, Πρέβεζα, Άρτα και Κέρκυρα! (φωτογραφίες – ντοκουμέντα)

Του Κωστή Αλεξίου

Η προκλητική παρέλαση πραγματοποιήθηκε στην 6η λεωφόρο του Μανχάταν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2019 (χθες) στα πλαίσια της Διεθνούς Παρέλασης Μεταναστών, με πάμπολλους Αλβανούς να συμμετέχουν και να χειροκροτούν το θέαμα!

«ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ»

Κύριο θέμα της αλβανικής παρέλασης και των αρμάτων ήταν η «Τσαμουριά», η εδαφική διεκδίκηση δηλαδή της ΒΔ Ελλάδας, όπου οι Τουρκαλβανοί αυτοαποκαλούμενοι «Τσάμηδες», ως συνεργάτες των Γερμανών Ναζί και των Ιταλών Φασιστών του Μουσολίνι, προέβησαν σε πληθώρα εγκλημάτων κατά του Ελληνικού πληθυσμού κατά την περίδο 1941 – 1944, όπως φαίνεται και στον επίσημο διπλανό πίνακα!

Η αλβανική παρέλαση, τίμησε μάλιστα προκλητικά την δήθεν «75η επέτειο της γενοκτονίας των «Τσάμηδων» από την Ελλάδα, εννοώντας την ήττα του Άξονα και την αυθορμητη φυγή των Τουρκαλβανών από την χώρα μας, για να μην πληρώσαν τα στυγερά εγκλήματά τους, για τα οποία και καταδικάστηκαν ερήμην από τα ελληνικά δικαστήρια!

Βιαστές, βασανιστές, καταδότες, δολοφόνοι, κλεφτοκοτάδες, τολμούν να ζητούν και τα ρέστα για όσα έκαναν εναντίον μας κατά την Κατοχή, παρασύροντας έτσι και νεότερες γενιές στα παραμύθια τους. Και δεν αναφερόμαστε σε όλους τους Αλβανούς, αλλά στους συγκεκριμένους τότε «Τσάμηδες»…

ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΙΛΛΥΡΙΔΑ

«Αλβανίδα» με ελληνικά χαρακτηριστικά, σαν «Miss N. York», επιστρατεύτηκε για την παρέλαση των Αλβανών,
σε άρμα της οποίας φιγουράρει και ο επικείμενος διαμελισμός των Σκοπίων, με την ανακήρυξη «Ιλλυρίδας»

Αλλά δεν ήταν μόνον αυτό. Η Αλβανική παρέλαση έστειλε επίσημα μέσα στις ΗΠΑ το μήνυμα της Ενοποίησης της Αλβανίας, δηλαδή της «Μεγάλης Αλβανίας» που θέλουν να περιλαμβάνει Κόσοβο, Δυτικά Σκόπια, ΒΔ Ελλάδα και κομμάτι της Σερβίας και του Μαυροβουνίου (δείτε εδώ και εδώ)! Κάτι που αποτελεί συνολική απειλή μεγάλης πολεμικής ανάφλεξης για τα Βαλκάνια! Αρκεί να θυμηθούμε τι έκαναν οι Αβλανοί UCK κατά των Σέρβων και των ιερών Μετοχίων στο Κοσσυφοπέδιο (Κόσοβο) (δείτε εδώ)

Στην παρέλαση μάλιστα, πέρασε άρμα με την ονομασία «Ιλλυρίδα», που σημαίνει το ΒΔ κομμάτι των Σκοπίων (Τέτοβο), το οποίο οι Αλβανοί θέλουν να αποσπάσουν από τα Σκόπια (δείτε εδώ). Άλλωστε το 2001, είχε γίνει στα Σκόπια στρατιωτική αναμέτρηση (εμφύλιος) ανάμεσα σε Αλβανούς UCKάδες των Σκοπίων και τον Σκοπιανικό Στρατό…

ΒΓΑΛΑΝΕ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ …ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

Στα προκλητικότατα πανό που έσερναν τα άρματα της παρέλασης, εκτός από την «κατοχή» Κέρκυρας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Άρτας, οι Αλβανοί προπαγάνδισαν ανεπίτρεπτα σαν δήθεν Αλβανούς τον Πύρρο, αρχαίο Έλληνα Βασιλιά της Ηπείρου, τον Γεώργιο Καστριώτη, Έλληνα από πατέρα και Σέρβο από μητέρα, βυζαντινό ευγενή και ήρωα – στρατηγό της περιοχής μετά την πτώση της Πόλης, αλλά και τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Έλληνα Αρχιστράτηγο της Εθνικής Επανάστασης των Ελλήνων κατά των Τούρκων το 1821!

ΟΙ ΨΕΥΤΟ «ΙΛΛΥΡΙΟΙ»

Οι Αλβανοί, προσπαθούν να περάσουν ισοπεδωτικά την θεωρία των Ιλλυριών, οι οποίοι όμως εξαφανίστηκαν από τους Ρωμαίους, αφού πρώτα είχαν φτάσει να εξελληνισθούν (γάμος Φιλίππου Β΄ με την Αυδάτη, κόρη του Βασιλιά της Ιλλυρίας Βαρδύλι το 359 π.Χ., από την οποία απέκτησε την δυναμική κόρη του Κυνάνη) από τους Έλληνες!

Οι ξένοι Επιστήμονες μάλιστα, δεν έχουν βρει καν λέξεις με θαλάσσιες ρίζες και έννοιες στο λεξικό των σημερινών Αλβανών, όπως είχαν οι Ιλλυριοί, ενώ ιστορικά καταγράφεται λαός Αλβανών μόνο στην περιοχή του Καυκάσου. Αυτό σημαίνει ότι οι σημερινοί Αλβανοί, έχουν μετοικήσει εκεί από άλλες μακρινές και ορεινές περιοχές και δούλευαν στα μεγάλα κτήματα των Βυζαντινών (Ελλήνων) Ευγενών της περιοχής, όπως Παλαιολόγοι, Αριανίτες και Καστριώτηδες!

ΓΚΕΓΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΚΗΔΕΣ
Διακρίνονται δε κυρίως στους βόρειους Γκέγκηδες και τους νότιους Τόσκηδες, οι οποίοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όπως δείχνουν και τα χαρακτηριστικά τους, είναι Ελληνικής καταγωγής, χαμένοι στην πλημμυρίδα όμως της Οθωμανικής τότε Αυτοκρατορίας και της μετέπειτα κομμουνιστικής και άθεης καταπίεσης των Χότζα και Αλία…

Τα χαρακτηριστικά, η θρησκεία, οι τρόποι, ακόμη και η γλώσσα των Γκέγκηδων, διαφέρουν κατά πολύ από τους Τόσκηδες, σαν να πρόκειται για δύο ξεχωριστούς λαούς… Όπως πράγματι είναι…

ΑΛΛΟ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΡΒΑΝΙΤΕΣ

Οι Αλβανοί κάνουν εσκεμμένα και άλλη μια σύγχυση, προκειμένου να διεκδικήσουν εδάφη της Ελλάδας (εδώ)! Συγχέουν επίτηδες το «Αλβανοί» με το «Αρβανίτες», ενώ οι ίδιοι αυτοαποκαλούνται «Σκιπτάρ» και όχι Αλβανοί! Ενώ Αρβανίτες είναι ως γνωστόν οι Έλληνες της κεντρικής και βόρειας σημερινής Αλβανίας, που από την μεγάλη μαύρη πανούκλα και τις επιδρομές εχθρών αναγκάστηκαν να κατέβουν προς την μάνα Ελλάδα, κρατώντας ψηλά την τιμή, τον ελληνισμό, τον χριστιανισμό και τον πατριωτισμό τους, μιλώντας τα απομονωμένα «Αρβανίτικα»…

Τολμούν έτσι να παρουσιάσουν σαν δήθεν εθνικά Αλβανούς, μεγάλους Έλληνες ήρωες του 1821, όπως τον Κολοκοτρώνη, όταν είναι γνωστό ότι ο Θοδωρής πολέμησε και τους Αλβανούς συνεταίρους των Τούρκων και αφού τους νίκησε, τους όρκισε να μην τολμήσουν να ξαναπατήσουν ποτέ στον Μωριά!

Αλλά οι τυφλοί Αλβανοί εθνικιστές, δεν τολμούν να κοιτάξουν στην Χειμάρρα, στους Αγίους Σαράντα, στο Αργυρόκαστρο, στην Κορυτσά και αλλού, βλέποντας πώς ξεχύθηκαν οι ντόπιοι ελληνικοί πληθυσμοί να αγκαλιάσουν τον ελευθερωτή Ελληνικό Στρατό, όχι μόνο το 1940 – 41, αλλά και νωρίτερα!

Ούτε τολμούν να δουν ότι στην …Αλβανία, έγινε Επανάσταση Ανεξαρτησίας των Βορειοηπειρωτών Ελλήνων ως απάνω στην Χειμάρρα και οι Έλληνες Βορειοηπειρώτες νίκησαν κατά κράτος σε πολεμικές επιχειρήσεις τους …Αλβανούς, πετυχαίνοντας την Αναγνώριση της Αυτονομίας τους και από τις ξένες δυνάμεις, αλλά και από την ίδια την Αλβανία! Όσα δεν φτάνει βέβαια η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια… (δείτε εδώ)

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΝΕΑΡΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τι αφέλεια… «Αλβανίδα» ελληνικών χαρακτηριστικών, σχηματίζει το σήμα του δικέφαλου αετού της «Αλβανίας»,
τη σημαία δηλαδή του Καστριώτη, που δεν ήταν άλλη από την κόκκινη πολεμική σημαία του Βυζαντίου μας…

Αξιοσημείωτο και σε αυτή την αλβανική πρόκληση κατά της Ελλάδας και της Σερβίας επίσης, είναι η διαπίστωση πως χρησιμοποιούν και εδώ το «ωραίο φύλο» και μάλιστα νεαρές όμορφες κοπέλες και για να περάσουν την προπαγάνδα τους και να προσελκύσουν νεαρούς Αλβανούς, προκειμένου να ενισχυθεί και να συνεχιστεί ο «αγώνας»…

Αυτές οι κοπέλες όμως στην συντριπτική τους πλειοψηφία, τυχγάνει να έχουν ελληνικά πρόσωπα…

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση της διάσημης πια Ελένης Φουρέιρα, που σε τεστ DNA που έκανε στο Ισραήλ, ανακάλυψε πως είναι σχεδόν 70% Ελληνίδα! Κάτι που δεν το φανταζόταν ποτέ, όπως δεν το φαντάζονται και οι άλλες κοπέλες…

Για δύσπιστους και δύσπιστες, υπάρχει σχετική 10ετής επιστημονική έρευνα του Ελβετικού Γενετικού Ινστιτούτου «iGenea», που βρίσκει 900.000 άτομα ελληνικού DNΑ στην Αλβανία! Στην Αλβανία των συνολικά 2.800.000 εκατομμυρίων κατοίκων! Όπου πια διαπιστώνεται πως το 1/3 της είναι καθαρόαιμοι Έλληνες! (δείτε εδώ)

Δικαιώθηκαν έτσι οι ιστορικοί που ήταν πάντα ανένδοτοι: οι περισσότεροι νότιοι Αλβανοί είναι ελληνικής καταγωγής! Γι΄ αυτό ας ψαχτούν και ας προσέχουν, γιατί στην μάνα Ελλάδα θα βρουν μόνο σιγουριά, ασφάλεια και ευημερία… Και η μάνα αυτή φτάνει ιστορικά, εθνολογικά, πολιτισμικά και θρησκευτικά ως την Βόρειο Ήπειρο και τον τάφο του Καστριώτη!

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: