Τεράστια «βόμβα» από Ιβάν Σαββίδη – Τι σκέφτεται να κάνει μετά τις εκλογές!

Κοινοποίηση:
ivan-savvidis-Ιβάν-Σαββίδης

Τις τελικές του κινήσεις αναμένεται να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης στα μέσα ενημέρωσης τα οποία ελέγχει, αμέσως μετά τις εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας αναμένεται να βάλει

λουκέτο στο καθημερινό ΕΘΝΟΣ, και «πωλητήριο» στο OPEN TV, τα νούμερα τηλεθέασης του οποίου δεν ήταν τα αναμενόμενα, παρά το τεράστιο κόστος του καναλιού.

Οσον αφορά το καθημερινό ΕΘΝΟΣ, σύμφωνα με το secretmedia.gr η πρόταση για το «λουκέτο», περιλαμβάνεται σε εισήγηση που βρισκόταν εδώ και καιρό στα συρτάρια του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ και η οποία υπαγορευόταν από το υπέρογκο κόστος του φύλου, το οποίο βεβαίως ήταν αντιστρόφως ανάλογο με τις επιδόσεις του στην αγορά.

Το ποτήρι ξεχείλισε μετά και τις χαμηλές κυκλοφορία που καταγράφει το ΕΘΝΟΣ της Κυριακής, αλλά και τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα του Open, τα οποία επίσης δεν έφεραν τα αναμενόμενα αποτελέσματα σε ό,τι αφορά την μαζική προσέλκυση τηλεθεατών.

΄Ηδη, έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες για την έξοδο σημαντικού μέρους του στελεχιακού δυναμικού του εντύπου, που σ’ αυτή την φάση προέρχεται από την ομάδα των σχεδιαστών της εφημερίδας, καθώς και από το διοικητικό κομμάτι.

Τα μαντάτα αυτά έχουν φθάσει μέχρι και το Μέγαρο Μαξίμου, το οποίο ενόψει εθνικών εκλογών, κάθε άλλο παρά με καλό μάτι βλέπει το βέβαιο πλέον σενάριο της αναστολής της κυκλοφορίας του καθημερινού εντύπου ενός φύλου με εμφανώς φιλοκυβερνητική διάθεση. Πολλώ δε μάλλον από την ώρα που έχει ενεργοποιηθεί ακόμη πιο δυναμικά ο δίαυλος επικοινωνίας με την πλευρά του Πόντιου επιχειρηματία, τα Μέσα Ενημέρωσης του οποίου γέρνουν αναμφίβολα προς την πλευρά της κυβέρνησης, παρά τις όποιες ενέργειες να επέλθει ισορροπία στην γραμμή του ενημερωτικού τομέα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.