Τεράστια έκπληξη στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ell

Πριν από λίγες ώρες η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο facebook το ευρωψηφοδέλτιο με όλα τα ονόματα που διεκδικούν ως υποψήφιοι ευρωβουλευτές την ψήφο του ελληνικού λαού.

Διαβάζοντας τα ονόματα πέσαμε πάνω σε μια μεγάλη έκπληξη, κατά πολλούς, δυσάρεστη, καθώς το όνομα του Αντώνη Μυλωνάκη που αποχώρησε πριν λίγους μήνες από τον ΛΑ.Ο.Σ και προσχώρησε στην Ελληνική Λύση, απουσιάζει!

Ο λόγος της ηχηρής αυτής απουσίας, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, πιθανότατα να τον μάθουμε σύντομα.

59358908_866604960350455_8261752430060896256_n

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

35 Σχόλια

  1. μια ρομπα του πρωκτο τσιρλο περιστεροχεσμενου…
    ο βενιεροκεραταs & ο μπεκατωροκεραταs

  2. Ψήφισα λέει μόνο ένα άρθρο του μνημονίου…. Δεν μας λέει όμως ποιο… Το πιο κύριο…. Αυτό που μας έδεσε χειροποδαρα. Μαζί με τον Γαπ και τον τρελαντωνη ήτανε…. Ήθελε και τον παπαδημο πρωθυπουργό…. Γράφτηκε το όνομα του στην μαύρη σελίδα των δοσίλογων….. Και κάτι άλλο…. Έχει ελεγχθεί για τις παπαριες που πουλάει;;;… Όχι μόνο για βιβλία και αποδείξεις…. Αλλα και από τις υπηρεσίες υγείας για το πόσο ασφαλή είναι για την δημόσια υγεία τα παραφαρμακα που πουλάει…

  3. ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΕΤΑΙΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ . ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ , ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΟΤΕΣ . ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ .ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5% .

  4. Βελόπουλε κάνε την Ελλάδα μας δυνατή και ισχυρή..

  5. Βελόπουλος = Δεκανίκι του Τσίπρα. Αφού δύο είναι τα πρώτα κόμματα, όσο και να μην μάς αρέσει ο δικομματισμός. Ο Βελόπουλος απαιαφαιρεί από την ΝΔ και εξυπηρετεί αφάνταστα τον Τσίπρα.

  6. Ο Τυπος ειναι μαφιοζος….ΠΡΟΣΟΧΗ…Επικίνδυνο προιον προς καταναλωση..

  7. Οταν λεει οτι μιλαει με τον πουτιν, με πιανουν τα γέλια.

  8. Θα πουλάνε οι υποψήφιοι τις επιστολές του Ιησού ή χωρίς ; Αν είναι να αγοράσω καμία συλλεκτική δηλαδή …

  9. Ειναι δυνατον να βαλει τον Μυλωνακη αφου ειναι ο ιδιος υποψηφιος;Αυτος θελει μονο να ειναι η φιρμα του ψηφοδελτιου πατριωτης μονο με απολαβες ΛΑΟΣ-ΝΔ τι περιμενεις μακριααα

  10. Γιστι στη λιστα διπλα στον καθενα γραφει το επαγγελμα του,ενω διπλα στον ιδιο γραφει “προεδρος”;Το “προεδρος” ειναι το επαγγελμα του;Ειναι επαγγελματιας προεδρος δηλαδη.

  11. Τον Βελλοπουλο τον στηριζει ο Ρωσσοεβραιος λαθρεμπορας τσιγαρων της Θεσσαλονικης

    1. Τον Βελλοπουλο ΔΕΝ τον στηριζει ο Αμερικανοεβραιος λαθρεμπορας λουκουμόσκονης του Πειραιά

      1. Τον Βελλοπουλο ΔΕΝ τον στηριζει ο Αμερικανοεβραιος λαθρεμπορας πετρελαιοειδών της Ν,Φιλαδέρφιας

  12. Δεν έχει καμία σχέση με το Άγιον όρος και τους γέροντες που λέει. Ειναι έμπορος και είναι ότι αρπάξουμε και ότι φάμε και ότι πιούμε… Απευθύνεται σε χαμηλό επιπέδου κοινό και είναι γιατρος-συγραφεας-πολιτικος-μαχητης ορθοδοξιας-Στρατηγος-Επιχηρματιας-ερευνητης-προφητης.. κτλ

  13. Γιατι να ψηφισω Βελοπουλο ρε παιδια;Για το οτι λεει ωραια πραγματα;Ναι λεει ωραια πραγματα,πατριωτικα κλπ.Το θεμα ειναι ποιο ειναι το ποιον του ανθρωπου που λεει τα ωραια πραγματα και το τι κανει στη ζωη του και στην καθημερινοτητα του.Και μνημονιο ψηφισε,και επινε νερο στο ονομα του Καρατζαφερη και ορκιζοταν πως δεν θα τον προδωσει ποτε και την αλλη μερα πηγε στου τρελλαντωνη,κι απο κει εφυγε και μετα τους εβριζε,και επιστολες του Χριστου ταχαμου πουλουσε,και το Σωρρα θεωρουσε σοβαρο θεμα,και για να πουλησει τις κηραλοιφες του λεει ενα καρο παραμυθια και παραποιησεις (δειχνει κατι σκουληκια και λεει οτι ειναι σε ανθρωπινο εντερο ενω ειναι σε ψαρια) κι ενα σωρο πραγματα εχει πιαστει να παραποιει οπως θελει,και καποτε ειχε σχεσεις με μαφιοζο της Θεσσαλονικης,και 400.000 ειχε βγαλει στη Γερμανια ο πατριωταρος που θελει να επιστρεψουν οι καταθεσεις στην Ελλαδα.Τα ιδια,για τα ωραια λογια αλλα τις αντιθετες πραξεις ισχυουν και για πολλους αλλους του λεγομενου πατριωτικου χωρου.Ολοι σκαταδες ψευτες ειναι,αλλα τουλαχιστον τους “μεγαλους” (Τσιπρα,Κουλη,Φωφη κλπ) τους ξερουμε και τους αποφευγουμε.

  14. *ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ 5%.

    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ…..

    ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

    ΑΗΝΤΕ ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ…
    ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

    ΓΙΑΤΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΛΕΤΕ.

    1. Εμένα δεν μου έκανε τίποτα. Απλά να τον χτυπήσω θέλω λίγο. Τόσο κακό ειναι;

    2. Ουτε με ΕΝΤΕΡΙΚΟΝ δεν χωνευετε ο βελοπουλος…

  15. Ρε γεωσκωληκα βελοπουλε, θα μπορουσα να σε κοπαναω ολο το πρωι, να κανω διαλειμα για φαγητο κανα μισαωρο και μετα να σε ξανακοπαναω μεχρι το βραδινο γευμα. Δεν ξερω το γιατι αλλα εχω μεγαλη επιθυμια να σε κοπανησω ρε βδελοπουλε.

  16. ρε μουμια Βελοπουλε μας καρφωσες μνημονιο και τωρα θες ελληνικη λυση ? ποσο γ@μ!μενος εισαι ρε ξεφτιλα ….. ΠΑΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!!!!!!!! μονο για φαρμακα κατα της καραφλας εισαι ….

  17. Τρολάκια παρακάτω μην τρέμετε.Ο Βελόπουλος από την Νδούλα παίρνει ψήφους,κι από τον Σύριζα ένα ποσοστό.Οι επιστολές του Ιησού υπάρχουν σε χειρόγραφα στην Ιερά Μονή Διονυσίου στο Άγιο Όρος.Να πάτε να τις δείτε από κοντά.Ψήφισε ΜΟΝΟ ένα άρθρο και ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Ψάξτε να βρείτε υπογραφή του.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.Και τότε ήταν σε άλλο κόμμα με άλλον αρχηγό.Και κάτι τελευταίο..Ο Βελόπουλος εργάζεται από μικρό παιδί.ΔΕν είναι άεργος πολιτικάντης,όπως οι περισσότεροι αρχηγοί κομμάτων.Θα μπει στη βουλή και με πολύ μεγάλο ποσοστό.Ανω του 5-6%.Εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε μετά τις εκλογές.Υ.γ Ο Μυλωνάκης θα είναι υποψήφιος στις Εθνικές εκλογές.

    1. Ρε κουφάλα γύφτο εσύ;Μην εξαφανιστείς μετά τις εκλογές όμως………..Και να περάσεις να πληρώσεις τους καφέδες που ζεις πάρει βερεσε λαμογιο

      1. Kinky εσύ θα εξαφανιστείς μετά τις εκλογές.Θα το δεις..Ελληνική Λύση με δυνατό πρόγραμμα, για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες φίλε.

    2. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ …

      *ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΜΕΝΟ,
      ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

      ΤΡΑΒΑΤΕ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

      1. Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εννοείς; Δηλαδή εχει και προγραμμα και φιλτρο και εξάτμιση;

  18. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΩΝ ΑΡΚΟΎΔΟΓΥΦΤΩΝ!!!!! ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟ,ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΤΕ.ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΣΣΙΑ……

  19. Ψήφισε μνημόνιο ο αλήτης… Το ότι τα οικονομικά μας είναι χειρότερα….. Φταίει και αυτός…. Όσα παραμαγαζα και να φτιάξουν.. Ο λαός δεν παραμυθιαζετε πια…… Θα ψάχνει να βρει την ψήφο του και αυτός….

  20. Βελοπουλε σε γουσταρα καποτε αλλα εισαι λαμογιο του κερατα ,και κατι αλλο γιατι βαρεθηκανα σε βλεπω στα καναλια,ενα να ξερεις την Χρυση Αυγη καποτε την λοιδορουσες,και σε ενα πανελ καποιος καραγκιοζης εβριζε την Χ.Α και εσυ μουγκα αντι να τον βαλεις στην ταξη σαν δημοκρατης που λες οτι εισαι τσιμουδια αμ ρε φουκερα εαν θα επερνες κανενα ψηφαλακι απο την Χ.Α θα το επερνες σαν……Πατριωτικο κομμα που μας λες οτι εισαι,αλλα οτι πατριωτης και δημοκρατης ειναι ο Μπολσεβικος κατσαπλιας που ειναι επανω αλλο τοσο πατριωτης και δημοκρατης εισαι και του λογου σου. Αντε για και να μη μας…… γραφεις !!!!!

  21. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΨΗΦΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ! ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

  22. Θα εχουνε μεγαλη επιτυχία σε πωλήσεις.
    Π.Χ. Ο Βελόπουλος θα πουλήσει περισσότερες επιστολές του Χριστού και θα ΞΑΝΑ ψηφίσει μνημόνια, ο δε Αντωνιους ο ελικοπτερας Μυλωνάκης θα κάνει διαφημίσεις σε οδοντόκρεμες με τις ωραίες οδοντοστοιχίες ή μασέλες που φοράει για αυτο και τα δείχνει συνέχεια. Άντε τωρα εσεις βοδια να ψηφίσετε αυτα τα λαμογια, τόσο σας κόβει τόσα θα κανετε…

  23. ψηφισε το πρωτο μνημόνιο , προσχωρησε στην ΝΔ το 2012 , ενω πριν μια εβδομάδα κατηγορούσε τους Βοριδη και Γεωργιάδη που είχαν προσχωρήσει και αυτοί .Ειναι συνεπής δεν μπορώ να πω. Απλά κρίμα γιατί ο πατριωτικός χώρος με τέτοιες συμπεριφορές απαξιώνεται και μένουν ως πολιτικές επιλογές οι νεοφιλεύθεροι εθνομηδενιστές της ΝΔ.

  24. Προκαλει τα γελια ο μπουζουκοβιος Βελοπουλος. Να μας πει ποσα εχει ριξει στα καζινα των Σκοπιων και που τυπωνει τα βιβλια του η παλιολερα που κανει εμποριο το Αγιο Ορος. Ουστ κοπριταρα

Comments are closed.