Τεντωμένα νεύρα στο Παλάτι: Γι’ αυτό μετακομίζουν άρον άρον η Μέγκαν και ο Χάρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Τον πραγματικό λόγο της ξαφνικής απόφασης του Πρίγκιπα Χάρι και της Δούκισσας Μέγκαν να εγκαταλείψουν το Παλάτι αποκαλύπτει τη Δευτέρα (26.11.2018) η Daily Mail.
Σύμφωνα με την έγκυρη βρετανική ιστοσελίδα, ο πραγματικός λόγος για τον οποίο ο Χάρι και η Μέγκαν απομακρύνονται από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ είναι πως δεν θέλουν να μεγαλώσει το παιδί τους στο “χρυσόψαρο” του Kensington Palace.

Ο πρίγκιπας και η εκθαμβωτική σύζυγός του θέλουν να σχεδιάσουν την κοινή τους ζωή στο εξοχικό των Windsor στο Frogmore.

Οι κακές γλώσσες λένε για μία κρυφή εχθρότητα ανάμεσα στα δύο αδέλφια που κάποτε ήταν τόσο πολύ δεμένα.

Παλάτι: Μνήμες Γεωργίου Β’ και Έντουαρντ Η’
Κάποιοι παραπέμπουν στην πικρή ιστορία του Γεωργίου Β ‘ και του αδελφού του, του Έντουαρντ Η’ – ο δεύτερος παραιτήθηκε των δικαιωμάτων του στον θρόνο λόγω του έρωτά του για την Αμερικανίδα Wallis Simpson.

Σήμερα, ο Πρίγκιπας Χάρι εγκαταλείπει το παλάτι του Κένσινγκτον – όπου διαμένει ο αδελφός του Πρίγκιπας Ουίλιαμ – για να ξεκινήσει τον έγγαμο βίο του στο Frogmore.

Εκεί, είναι θαμμένος ο Έντουαρντ (σ.σ. το… μαύρο πρόβατο της βασιλικής οικογένειας που λέγαμε) με την Simpson.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, επισημαίνει η Daily Mail, ότι ο γάμος του Χάρι με την Μέγκαν έχει επιταχύνει την απόφαση των αδελφών να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους όσον αφορά την διαβίωσή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η άφιξη της πρώην ηθοποιού έχει “κλονίσει” τις ισορροπίες στη βασιλική οικογένεια, καθώς ο Χάρι έχει διαμηνύσει αποφασιστικά ότι η Μέγκαν θα πάρει ως Δούκισσα ό,τι δικαιούται!

Και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η νέα Δούκισσα του Sussex έχει οικοδομήσει μία ιδιαίτερα στενή σχέση με τον σύζυγό της.

Αυτή και η Κέιτ Μίντλετον είναι απλά πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες, αν και πηγές επιμένουν ότι δεν υπήρξαν δράματα…

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζούσαν μέχρι τώρα στο Nottingham Cottage, το οποίο βρίσκεται μέσα στο Παλάτι του Kensington.

Μάλιστα, σχεδίαζαν να εγκατασταθούν σε ένα ευρύχωρο διαμέρισμα μέσα στο Παλάτι για να υποδεχθούν το νέο μέλος της οικογένειας, το οποίο αναμένεται να έρθει την Άνοιξη.

Όμως, παρά το γεγονός ότι η ανακαίνιση, που κόστισε 1,4 εκατομμύρια λίρες ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο, δεν θα μείνουν εκεί.

Θα μετακομίσουν άμεσα σε ένα σπίτι στο Windsor Estate, το οποίο είναι το δώρο της βασίλισσας προς το ζευγάρι και διαθέτει 10 δωμάτια, ενώ το σπίτι στο οποίο μένουν αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. haramofagades oloi tous.ti prosferoun oloi autoi akoma den eho katalavei.

  2. η εκθαμβωτική σύζυγός …………χα χα χα,τυφλοποντικιαση εχετε,που ελεγε και ο Αυλωνιτης

  3. Δεν ειχατε ακουση τιποτα για το ποιον της πατσαβούρας και την βαλατε στο παλατι και μονο απ την βρωμοοικογενεια που προερχεται φτανει

Comments are closed.