Τα φτηνιάρικα τρομο-σόου με “τρομοκράτες μπαμπούλες” που ο ένας πυροβολάει τον…άλλο, δεν πρόκειται να σώσουν τον Μιχαλάκη και τον παχύσαρκο αρχηγό του απ’ την ξεφτύλα του λαθρομεταναστευτικού

Κοινοποίηση:
xrisoxo;idiw-karamalakis

Και ξαφνικά, ενέσκυψε πάλι μία ακόμα εν ενεργεία τρομοκρατική φωλιά και οργάνωση της πλάκας, την οποία η αστυνομία και τα παράγωγά της, την γνώριζαν καιρό αλλά την συνέλαβαν- ας πούμε εξάρθρωσαν- μόλις κάποιοι λούμπεν επαναστάτες των Εξαρχείων, πήγαν να κάψουν αστυνομικούς σαν τις γουρνοπούλες των Διαβατών- της ομάδος ΔΙΑΣ- σε προπομπή κλούβας των ΜΑΤ που διέταξε ένας άφρων γαλονάς , που είχε διατελέσει προσωπικός σωματοφύλακας του Μιχαλάκη. Και η υπουργάρα για να τον ευχαριστήσει τον τοποθέτησε διοικητή στην…Άμεσο Δράση. Και εκείνος τα έκανε μπουρδελάκι της Καλλλιθέας, όπως λέει και το εξώφυλλο του ΣΚ του Μακελειού.

Για την ένεργεια του Αμεσοδρασίτη γαλονά, δεν είναι της ώρας. Κι αύριο μέρα είναι για να ανAλύσουμε την υπηρεσιακή χοντρή βλακεία που διέπραξε, θέτοντας τη ζωή αστυνομικών πρώτης γραμμής σε κίνδυνο.

Πάμε στην εξαρθρωθείσα οργάνωση. Το κόλπο Μιχαλάκη του πολιτευόμενου είναι μεταδοτικό. Έχει αυτό το χάρισμα ο επί χρόνια επαγγελματίας πολιτικός.

Βρήκε λοιπόν τον παχύσαρκο γενικώς αρχηγό του και του το μετέδωσε. Όταν τραβάμε ζόρι, πιάνουμε και μια οργάνωση. Όμως όσες οργανώσεις κι αν συλλαμβάνετε, το εθνικό πρόβλημα του λαθρομεταναστευτικού δεν κουκουλώνεται , γιατί είναι τεράστιο και σε πλήρη εξέλιξη. Εκεί τα κάνατε και οι δύο σκ@τ@.

Κοιτάξτε να δειτε τι θα κάνετε, ανίκανοι, γιατί θα πέσει πολύ φάπα. Και οι φάπες και τα κόζια στον αεροδιάδρομο της πλάτης του κυρίου αρχηγού Καραμαλάκ@, ακούγονται. Οι κοινωνίες σας περιμένουν και τους δύο με ανοιχτές αγκάλες. Έχετε ήδη τσαλακωθεί, κοιτάξτε τυχόν να επιβιώσετε κομματικά, έρποντας, για να μην χάσετε το μεροκαματάκι από το ΑΤΜ της Κατεχάκη κι όχι μόνο,  φυσιογνωμίες της λινάτσας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. TA ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟΠΡΩΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ..ΟΙ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΜΟΝΤΑΡΟΥΝ ΚΑΛΑ….ΞΕΧΝΑΝΕ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΑ ΛΑΜΟΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ

  2. Στεφανε χτυπα τους ετσι οπως εσυ ξερεις. Μας νομιζουν εντελως βλακες για το timing που επελεξαν να βγαλουν την υποθεση και με τις ευλογιες του Κουλη. Αλλα οπως λενε στο χωριο μου “παλιος γαϊδαρος καινουργια περπατησιά γινεται; Δεν γινεται!!!”

  3. Η ΑΠΛΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΒΟ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Η ΒΑΘΜΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΙΠΟΤΑ , ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΚΑΦΕΔΕΣ κ.λ.π. ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

    1. Μπα δουλευουν αυτοι?????αυτα τα τεμπελοσκυλα που δεν εχουν αφησει καφενιο για καφενιο καρεκλα για καρεκλα γλυφωντας τον καθε κερατα δοσειλογο που τον τοποθετησε σε αυτη την θεση …………………………..

  4. Αγαπητέ Στέφανε,

    Οπωσδήποτε Είναι Καλή και Αξιέπαινη η Προσπάθεια της Ελληνικής Αστυνομίας για την Πάταξη της Τρομοκρατίας. Κανείς ΔΕΝ το Αμφισβητεί Αυτό. Η Ελληνική Αστυνομία, Όταν Θέλει, ή για να το Πούμε Καλύτερα, αν την Αφήσουν, Κάνει Άριστα τη Δουλειά της !!!

    Όμως, το Καυτό Θέμα για την Ελληνική Κοινωνία ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ Είναι ΜΟΝΟ Αυτό, Είναι ΚΑΙ Αυτό. Το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα Είναι ΜΕΓΙΣΤΗΣ Σημασίας, Διότι Μιλούμε για ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΘΝΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    Η Ελλάδα, ως Μία Χώρα των 10.000.000 Κατοίκων ΔΕΝ Μπορεί σε Καμία Περίπτωση να Δεχθεί Περισσότερους από 10.000 Λαθρο-Μετανάστες Συνολικά ( Δηλαδή ΜΟΝΟ το 1% του Πληθυσμού ), Ακολουθώντας Βέβαια τις Σωστές Διαδικασίες για την Ενδεχόμενη Παραχώρηση Ασύλου ( στην Περίπτωση που Πραγματικά το Δικαιούνται ) και Μονιμοποίηση στην Ελλάδα.

    Δηλαδή, Θέλουν να μας Πουν, και Αναφέρομαι και στο ΣΥΡΙΖΑ ( ο Οποίος Είναι ο ΒΑΣΙΚΟΣ Υπεύθυνος για Αυτό που Συμβαίνει Σήμερα στη Χώρα ), Αλλά και στη ΣΗΜΕΡΙΝΗ Κυβέρνηση της ΝΔ,Ότι η Υπόλοιπη Ευρώπη η Οποία Έχει Κλείσει τα Σύνορα στη Λαθρο-Μετανάστευση από ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), Είναι Ξενοφοβική ή Ρατσιστική, προς Αυτούς τους Ανθρώπους; Σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Είναι Έτσι.

    Η Ευρώπη Έκλεισε το Θέμα του Λαθρο-Μεταναστευτικού, με το Κλείσιμο των Συνόρων, Διότι οι Ευρωπαικές Χώρες ΣΕΒΟΝΤΑΙ τις Τοπικές Κοινωνίες, και ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ότι θα Υπάρξει ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ, ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, στην ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ στην Ευρωπαική Ένωση. Η Ευρώπη Γνωρίζει Πολύ Καλά Ότι οι Μουσουλμάνοι ΔΕΝ Επιθυμούν την Ομαλή Ενσωμάτωση στις Τοπικές Κοινωνίες ( στις Συνήθειες, στα Έθιμα, στις Αξίες και στην Κουλτούρα της Κάθε Χώρας ), Δημιουργούν Συνεχώς Προβλήματα, και στην Ουσία Αυτό που Επιθυμούν Είναι η ΕΠΙΒΟΛΗ του ΙΣΛΑΜ στην Ευρώπη και, κατά συνέπεια, η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ των ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΛΑΩΝ στις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΕΘΙΜΑ, ΑΞΙΕΣ και ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ. Που Αυτό Φυσικά ΔΕΝ Είναι Δυνατόν να Επιτραπεί να Συμβεί,

    Αφήστε που και η ΝΟΜΙΜΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ( ΕΚΤΟΣ ΕΕ ), ΔΕΝ Είναι Μία Απλή Υπόθεση, με την Έννοια Ότι Υιοθετείται Σιγά Σιγά το Μοντελο Καναδά και Αμερικής, με ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, για Κάποιον από την Ασία ή την Αφρική, για παράδειγμα, που Επιθυμεί να Εγκατασταθεί στην Ευρώπη, για Ένα Καλύτερο Μέλλον και Προοπτική για Εκείνον και την Οικογένειά του, Όπως Λένε αν Όχι Όλοι, οι Περισσότεροι από Αυτούς.

    Αν ΔΕΝ Λυθεί το Λαθρο-Μεταναστευτικό Πρόβλημα, με τον ΠΡΕΠΩΝ Σεβασμό στην Ελληνική Κοινωνία, ΤΟΤΕ και η ΝΔ θα Αποτύχει ως Κυβέρνηση, Όσο Καλές Κινήσεις κι αν Κάνει στην Οικονομία. Και Επειδή Αυτή η Κατάσταση ΔΕΝ Μπορεί να Συνεχισθεί στο ΔΙΗΝΕΚΕΣ, Ήδη Βλέπουμε τις Σφοδρές Αντιδράσεις των Τοπικών Κοινωνιών, Είναι ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΟ πως Μέσα στο 2020 και υπό το Φόβο Μεγάλης Κοινωνικής Αναταραχής με Απρόβλεπτες Συνέπειες στην Ελλάδα, θα Έχουμε Εκλογές ( Πολύ Πιθανό Μάρτιο ή Απρίλιο ).

    Ευχαριστώ,

    Με Εκτίμηση,
    Πολλούς Χαιρετισμούς,

    Άγγελος από Μιλάνο

Comments are closed.