Τα σχόλια δικά σας! Υποψήφιος βουλευτής με Λεβέντη ο Νίκος Νικολόπουλος

Κοινοποίηση:
1

Τη συνεργασία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος με την Ένωση Κεντρώων φαίνεται πως κλειδώνει ο Νίκος Νικολόπουλος σύμφωνα με τοπικά μέσα της Αχαΐας.


Όπως γράφει το tempo24.gr ο Νίκος Νικολόπουλος, αναμένεται να είναι υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη, στην Αττική!

Το πρωί του Σαββάτου συνεδριάζει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα στην Αθήνα για τη συνεργασία με την Ένωση Κεντρώων.

Στη συνέχεια αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Μόνο λόγια! Από μυαλό κουκούτσι δεν υπάρχει. Αλλά……θα πει κανείς, και ποιος αξίζει? Μετά τον Γιώργο Παπαδόπουλο μέχρι σήμερα, βρέθηκε κάποιος πατριώτης να κάνει έστω κ´ενα καλό σε αυτή τι χώρα??? Ούτε ένας. Όλοι τους ψεύτες, κλέφτες και πουλημένα κουφάρια στους μεγαλοαπατεώνες. Και το παίζουν και Π Α Τ Ρ Ι Ω Τ Ε Σ, τα ψοφίμια. Τώρα έχουμε να κάνουμε και με αλα παράξενα φαινόμενα του Γιάννη που δεν θυμάται που έβαλε το ένα ν! Εμ ο άλλος! Έχει γράμματα λέει από τον Ιησού Χριστό! Αν είναι δυνατόν να βρεθεί λογικός άνθρωπος να το πιστέψει, και όμως! Τον στέλνουν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Όσο για τα μεγάλα χάλια σε όλη τι χώρα, τι να πούμε? Είναι γνωστά σε όλους και σε όλες. Θα βρεθεί κάποτε κάποιος άνθρωπος πατριώτης να κάνει κάτι καλό σε αυτή τι χώρα? ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ!

  2. ΤΑ ΠΑΝΤΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΔΡΑ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΥΤΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΤΘΙΠΟΤΕ.ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ….

  3. ΤΙ να σχολιάσεις τώρα γι’αυτό τον πολιτικό αγύρτη,κομματικό γυρολογο αεριτζη;

Comments are closed.