Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά! Δεν φαντάζεστε τον ρατσισμό που αντιμετωπίζει αυτή η γυναίκα!

Κοινοποίηση:
giatros-kenrikh-750x430

Για ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος της μιλάει μια  30χρονη γιατρός επιδεικνύοντας  περήφανη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα τατουάζ της τα όποια όμως , παραδέχεται, ότι της έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Οι ασθενείς της ακόμη κι αν δεν το παραδέχονται την κοιτούν με δυσπιστία….

 

Χαρακτηρίζει τον εαυτό της «συλλέκτη τέχνης» επειδή  προτιμά, να έχει πάνω της έργα τέχνης, παρά κρεμασμένα κάπου σε κάποιο τοίχο του σπιτιού.

Η σχέση της με την δερματοστιξία ξεκίνησε σε ηλικία 16 ετών όταν απέκτησε το πρώτο της τατουάζ. Έκτοτε, όπως υπολογίζει η ίδια, έχει περάσει περισσότερες από 300 ώρες στην καρέκλα ενός καλλιτέχνη τατουάζ.

Η Dr Sarah Gray θεωρείται ως η «γιατρός με τα περισσότερα τατουάζ στον κόσμο», έχοντας καλύψει σχεδόν κάθε σπιθαμή του σώματός της,όπως λέει στη Daily Mail Αυστραλίας. Δηλώνει όμως απογοητευμένη και ενοχλημένη από τον τρόπο που οι άνθρωποι κρίνουν την ίδια και άλλους συνανθρώπους της που αγαπούν  τα τατουάζ.

«Το να έχεις πολύχρωμο δέρμα σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει το επίπεδο δεξιοτήτων σου και με όλους τους νόμους κατά των διακρίσεων δεν θα είναι πλέον σωστό να κατηγοριοποιούμαι ή να μου συμπεριφέρονται διαφορετικά με βάση την εμφάνισή μου. Έχω δουλέψει πολύ σκληρά για να αναπτύξω καλές επαγγελματικές σχέσεις καθώς λόγω της εμφάνισής μου είμαι αξέχαστη. Πρέπει λοιπόν να σιγουρευτώ ότι με θυμούνται για τους σωστούς λόγους μέσω της σκληρής δουλειάς μου, της αποφασιστικότητάς μου και της θετικής μου στάσης», τονίζει.

Πάντως, όσα προβλήματα κι αν αντιμετωπίζει λόγω της εμφάνισής της, δεν την πτοούν:«Μέσω των τατουάζ ανακάλυψα τον άνθρωπό μου, έχω φίλους διάσπαρτους σε όλο τον κόσμο και αποτελώ ένα θετικό πρότυπο για τους γύρω μου ως μια «πολύχρωμη» επαγγελματίας σε μια παραδοσιακά συντηρητική βιομηχανία, όπως είναι η ιατρική», καταλήγει.

giatros-4 giatros-3 giatros-2

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

Comments are closed.