“Τα πρώτα λεπτά, όταν μου το είπαν, σοκαρίστηκα… Είχα ανακαλύψει ένα γρομπαλάκι στο…” Συγκλόνισε ο Γιώργος Βότσκαρης! Μίλησε ανοιχτά για τον καρκίνο…

Κοινοποίηση:
44279847_10156898281570209_915949355519705088_o

“Τα πρώτα λεπτά, όταν μου το είπαν, σοκαρίστηκα… Είχα ανακαλύψει ένα γρομπαλάκι στο…”
Ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσκαρης, πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο, με ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Facebook. Ο ίδιος δέχτηκε τεράστιο κύμα συμπαράστασης μέσα από τα social media, έδωσε τη μεγάλη μάχη με την ασθένεια και όλα πήγαν καλά. Τη νύχτα της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και συγκίνησε με την εξομολόγησή του.

«Πήγαν όλα πολύ καλά. Τα πρώτα λεπτά, όταν μου το είπαν, σοκαρίστηκα, γιατί πριν από 5 χρόνια είχα χάσει και τον μπαμπά μου από αυτή την ασθένεια.

Είχα ανακαλύψει ένα γρομπαλάκι στο εσωτερικό της άνω γνάθου. Με το που με είδε η στοματολόγος μου λέει αυτό είναι όγκος, πρέπει να κάνουμε βιοψία. Όταν άργησαν να την βγάλουν, εκεί άρχισα να υποπτεύομαι ότι κάτι τρέχει. Έφτασε Δευτέρα 4 Ιουνίου, δεν το αντιμετώπισα πολύ ψύχραιμα. Ήταν καρκίνος στην Άνω Γνάθο. Απογοητεύτηκα τα πρώτα λεπτά».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: