Τα πηγαδάκια, οι κόντρες και το μεγάλο δράμα: Γιατί η Τζένη Μπαλατσινού είναι στα… «μαχαίρια» με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια…

Κοινοποίηση:
balatsinou

Αποκάλυψη τώρα! Πληροφορίες θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού να ζεί ένα μεγάλο “δράμα” με την μητέρα του Βασίλη Κικίλια!

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον πολιτικό και η αναγγελία του γάμου τους έσκασε σα βόμβα στον χώρο της showbiz, αφού πίστευαν εδώ και καιρό πως το ζευγάρι έχει ρίξει τίτλους τέλους στην σχέση του!

Πηγή μου, μας αποκάλυψε πως η Τζένη Μπαλατσινού δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον μητέρα του Βασίλη Κικίλια! Η… πεθερά, έχει πολύ τυπικές σχέσεις με την παρουσιάστρια!

Όπως μου μεταφέρθηκε, οι δυο γυναίκες διατηρούν μια πολύ ουδέτερη σχέση και οι συναντήσεις τους σε οικογενειακό επίπεδο είναι ελάχιστες έως μηδαμινές!

Ο λόγος; Η οικογένεια του πολιτικού ήταν εξαρχής, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες, κατά αυτής της σχέσης διότι δεν ήθελαν το όνομά τους να απασχολεί τα media!

Για αρκετό καιρό η μητέρα του Κικίλια είναι “ανακουφιστεί” μιας και το όνομα της οικογενείας είχε σταματήσει να ακούγεται στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz, αλλά τώρα, μετά την δημοσιοποίηση του γάμου και την επιστροφή της Τζένης στους τηλεοπτικούς δέκτες το όνομα έχει πάρει πάλι “φωτιά” και η… πεθερά δεν είναι χαρούμενη για όλο αυτό!

Το Πάσχα, μάλιστα, όπως μου μετέφερε το ίδιο πρόσωπο, δεν είναι σίγουρο αν θα το περάσουν οικογενειακά ή αν θα ταξιδέψουν κάπου μόνοι η Τζένη και ο Βασίλης…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Καλα σου λενε οι φιλοι σου…Ακου ρε μπιλη την μαμα….παρε μια κοπελα νεα να σου κανει παιδια να σε κοιταει οταν μεγαλωσεις….να σε ταιζει κρεμουλα….να σου αλλαζει παμπερσ…τι γυναικα του αλλου?

  2. Ο/Η Ε ρε γελοιο.....ουτε σε Ελληνικες ταινιες με τον Χατζηχριστο δεν γελαω τοσο λέει:

    E ρε δουλεμα που πεφτει…γελανε και οι μπετονιερες…

  3. Ρε Μπιλάκο άκου την μάνα σου. Η Μπαλατσινού είναι μεγαλυτερή σου και έχει ήδη 3 παιδιά. Οι 2 κόρες της νομίζω είναι πάνω από 18 ετών.
    Παντρέψου καμιά πιτσιρίκα να κάνεις κάνα παιδάκι μαζί της και πάρε την Μπαλατσινού για babysitter!!!!!!!!!!

  4. Kικιλια δεν παντρευεσαι τον miltosss4…..χαχαχχα

  5. κικίλια …εχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ η μητέρα σου ,
    τί βρήκες στην μπαλατσινού ?
    νιάτα ? ομορφιά ? μιά στυμένη λεμονόκουπα ειναι απο τον κωστόπουλο κ αλλους …
    μπλέκεις με γυναίκα πού εχει 3 μεγάλα παιδιά – διαζύγιο κλπ ,η περιμένεις να σού κάνει παιδιά η ….μπαλατσινού ? κρίμα κ εισαι 2 μέτρα αντρας – μορφωμένος – ομορφος – λεβέντης

Comments are closed.