Τα ονόματα που ακούγονται για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κοινοποίηση:
proedriko_megaro2n

Μπορεί να είναι νωρίς, όμως φαίνεται πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες συζητήσεις για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Στο τραπέζι φαίνεται πως έπεσαν τα ονόματα των Αντώνη Σαμαρά και Κώστα Καραμανλή, με τις περιπτώσεις τους να φαίνεται να απομακρύνονται, ενώ λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει η παραμονή του Προκόπη Παυλόπουλου.

Αντίθετα, δεν αποκλείεται να υπάρξει άνοιγμα της κυβέρνησης στον χώρο της Κεντροαριστεράς, με την εφημερίδα να αναφέρει ότι έχουν υπάρξει συζητήσεις για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, αλλά και τον καθηγητή της Νομικής Αθηνών, Νίκο Αλιβιζάτο.

Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει ήδη βολιδοσκοπηθεί και γυναίκα πανεπιστημιακός με διεθνή διαδρομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Το καλύτερο θά’ταν να γίνει πλήρη προεδρική δημοκρατία, όπως είναι στις ΗΠΑ! Μέχρι και ο “σουλτάνος” δίπλα το άλλαξε απο προεδρευόμενη κοινοβουλευτική δημοκρατία σε προεδρική δημοκρατία! Πιο σταθερό έτσι, θα έχεις επιτέλους αρχηγό του κράτους (Head of state) που να έχει πολύ περισσότερες εξουσίες, καθώς και εκτελεστικές εξουσίες!

  2. κάτσε να γίνει η εκλογή προέδρου πρώτα γιατί βλέπω τον Συριζα στα κάγκελα εάν αλλάξει το μαγικό νούμερο των 180 Τώρα εάν το κιναλ πατήσει την πεπονόφλουδα και ψηφήσει δικό του στέλεχος που θα προτείνει η ΝΔ τότε πραγματικά όλοι θα ενδιαφέρονται για τις καρέκλες τους

  3. Ακομα ποιος θα μπει νεα γλαστρα συζηταμε??? Βαλτε την Στικουδη προεδρο…να βλεπουμε και κανενα πατο τουλαχιστον

  4. Ρε παιδιά βάλτε εμένα πρόεδρο που έχω κάτι έξοδα μια χαρά θα ήταν να περνω κάνα φράγκο για 5 χρόνια καί νά λέω και καμιά παπαριά

  5. βαλτε τον αλεξη για προεδρο για να δεση το γλυκο

  6. βάλτε για πρόεδρο ….την αννίτα πάνια …
    σίγουρα καλύτερη θα ειναι απο αυτούς πού ακούγονται…

Comments are closed.