Τα καρφώνουμε όλα! 8 Λέξεις – Επόμενα επεισόδια: Θύμα ξυλοδαρμού η Γκρέις

Κοινοποίηση:
8lexeis1

Ο Φοίβος ενημερώνει τον Λουκά πως οι γονείς του χωρίζουν κι εκείνος αναλαμβάνει να εξομαλύνει την κατάσταση
Μεγάλες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της καθηµερινής σειράς «8 λέξεις». Η Έρση δείχνει αποφασισμένη να τελειώνει μια για πάντα με τον Οδυσσέα και να βγει από τη ζωή του, αλλά αυτός, ξαφνιασμένος από την απόφασή της, ζητά περισσότερες εξηγήσεις. Απογοητευμένος και στενοχωρημένος, δεν μπορεί παρά να δεχτεί την απόφασή της. Ο Μιχαήλ μιλάει στη Ρωξάνη για το πώς έπιασε την Ηλιάνα με τον αδελφό του και για όλα όσα ακολούθησαν, προσπαθώντας να την κάνει να μη νιώθει τύψεις για τη σχέση τους.

Η Γκρέις μιλάει στον Οδυσσέα και του λέει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της, για τον λόγο που βρίσκεται στην Κέρκυρα, καθώς και για τον πατέρα του, τον Μάρκο Καλλέργη. Αμέσως μετά ο Οδυσσέας βρίσκει τη Ναυσικά και της λέει πως ο Μάρκος ζει!

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τρίτης 19/11
Η Εύα δίνει το πράσινο φως στον Νικηφόρο κι αυτός αρχίζει να την διεκδικεί ερωτικά. Την ίδια ώρα Μιλτιάδης και Κατερίνα φτάνουν στα πρόθυρα του χωρισμού, ενώ ο Φοίβος που εντοπίζει ότι κάτι έχει συμβεί ανάμεσά τους, δεν μπορεί να πιστέψει ότι οι γονείς του οδηγούνται στο διαζύγιο. Η Γκρέις απαντά σε όλες τις απορίες της Ναυσικάς, αλλά η Ναυσικά δεν δείχνει να πείθεται από την ιστορία της. Ο Σίμος βρίσκει το γραφείο του κατεστραμμένο και οι υποψίες του πέφτουν πάνω στον Δημήτρη. Παράλληλα ο Άκης ενημερώνει τον Δημήτρη πως έχει ένα ακόμα παιδί που σκοπεύει να αναγνωρίσει, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Μιχαήλ αποφασίζει να πάρει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού μιας και η Ηλιάνα χρήζει περαιτέρω νοσηλείας. Η Στέλλα μιλάει ανοιχτά στον Έκτορα για το παρελθόν της…

Οι πληροφορίες που συλλέγει η Έρση για την Γκρέις έρχονται να ανατρέψουν τα δεδομένα, καθώς η δημοσιογράφος δεν είναι τελικά αυτό που φαίνεται. Ο Φοίβος ενημερώνει τον Λουκά πως οι γονείς του χωρίζουν κι εκείνος αναλαμβάνει να εξομαλύνει την κατάσταση. Ο Σίμος απειλεί ανοιχτά τον Δημήτρη μετά την καταστροφή του γραφείου του και ζητάει δανεικά από τον Λεωνίδα για να το ξαναφτιάξει. Παράλληλα ο Δημήτρης ξεκαθαρίζει στον Άκη πως αν αναγνωρίσει το παιδί, θέλει μεγαλύτερο ποσοστό στα περιουσιακά, διαφορετικά δεν θα ξαναπατήσει στην εταιρεία. Ο Μιλτιάδης επιμένει στην απόφασή του για διαζύγιο ενώ η Κατερίνα δεν δείχνει κανένα σημάδι μεταμέλειας. Η Σμαράγδα και ο Λουκάς αποφασίζουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στην πόκα. Κι ενώ ο Οδυσσέας και η Ναυσικά απολαμβάνουν το δείπνο τους, γίνονται μάρτυρες μιας περίεργης επίθεσης. Κάποιος άντρας δέρνει καταμεσής του δρόμου την Γκρέις.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: