Τα “εγκλήματα” με τα φέσια του ναζισμού που έφεραν την πτώση. Στερνή μου γνώση να σ’ είχα πρώτα.

Κοινοποίηση:
pappas_nazi

Ηλιθιώδεις εμπνεύσεις του παρελθόντος που ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια και τιμωρούν ένα κόμμα που ψήφισε ο Λαός την περίοδο της κρίσης.

Εθνικιστές που αγαπούν την πατρίδα τους και συνδυάστηκαν με το χθες.

Βλακώδεις ενέργειες, οι οποίες δεν κατόρθωσαν να συμβαδίσουν με τα σκληρά δεξιά ευρωπαικά κόμματα της Λεπέν και του Σαλβίνι.

Πολιτικός απομονωτισμός με εξτρεμιστικές ενέργειες που ήρθαν στην επιφάνεια, χαρακτηρίζοντας ένα κομματικό υπόστρωμα που δεν έχει καμία σχέση με την λογική και την ιστορία της μικροαστικής και μεσοαστικής τάξης.

—Τι είναι το φέσι που φοράει ο Χρήστος Παππάς σε μία από τις πολλές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν; Η ιστορία του είναι απίστευτη και αποκαλύπτει την ηγετική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής. Μερικά απ αυτά που πλήγωσαν χιλιάδες των απογοητευμένων πρώην ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής. 

Ένας γνώστης της ιστορίας μας μεταφέρει την ανατριχιαστική ιστορία για το φέσι. Τέτοια κομματικά “ανθρωποειδή”, τι σχέση μπορούν να έχουν με το σήμερα; 

–Διαβάζουμε από τα σχόλια των αναγνωστών, κάποια που κατηγορούν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ότι εκπροσωπεί συμφέροντα. Ναι, τα πήραμε από τον Σόρος για να χτυπάμε τον Μιχαλολιάκο. Ρε, δεν πάτε να σας κοιτάξει κανένας ψυχίατρος; 

ΤΟ ΦΕΣΙ, όπως το περιέγραψε σε σχόλιο του σε στρατιωτικό σαιτ, αναγνώστης:

“Με τιμή και καμάρι βλέπουμε μέλη της Χρυσής Αυγής να φωτογραφίζονται ακόμα και με φέσια! Είναι δυνατόν αυτοί οι Τουρκοφάγοι και μεταναστοφάγοι να φοράνε φέσια; Ναι είναι δυνατόν , άμα το φέσι έχει επάνω τη σβάστικα και τις χιτλερικές νεκροκεφαλές , γιατί τότε και οι μουσουλμάνοι είναι φίλοι μας, αν δεν έχει επάνω τα ναζιστικά σύμβολα είναι εχθροί μας .

Το φέσι λοιπόν που φοράνε μέλη της χρυσής αυγής είναι ο << μπερές >> της εποχής που φόραγαν οι μουσουλμάνοι Αλβανοί και Κοσσοβάροι και που ευθύνονται για εγκλήματα πολέμου εναντίων ορθοδόξων Σέρβων .Γιατί η Χρυσή Αυγή ειναι και βαθειά Χριστιανικό κόμμα!

Κάπου λοιπόν στα 1943 ο Χίμλερ αυτό το πρωτοπαλίκαρο του παρανοϊκού με το μουστακάκι, αποφάσισε ότι στα τιμημένα SS, τιμημένα μόνο για τους Γερμάνους και τους προδότες συνεργάτες τους, μπορούν να γίνουν δεκτοί και μη άριοι και δη μουσουλμάνοι, και μάλιστα τους επέτρεψαν να φοράνε και φέσια, μεγάλη τιμή! Ετσι δημιουργήθηκαν δύο μεραρχίες SS μουσουλμάνων αδερφών η 21 Αλβανική ss Skanderbeg και η 13 ss Handschar με μηδενική πολεμική εμπλοκή και συμμετοχή μόνο σε ληστείες εκτελέσεις και αντίποινα εναντίον αμάχων που μόνο προβλήματα δημιουργήσαν στους Γερμανούς που στο τέλος διέλυσαν τις μεραρχίες αυτές! Αυτά τα φέσια φοράνε τα μέλη της χρυσής αυγής και φωτογραφίζονται ως Αλβανοί μουσουλμάνοι SS !”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

29 Σχόλια

  1. Λαθροκομμούνια, ιδεοτσεπολόγοι, καταστροφολάγνοι

    ο εθνισμός-εθνικισμός (ελληνικής κατασκευής) είναι η ευγενής θρησκεία
    των συνειδητών ελευθεροφρόνων και πατριωτών ανθρώπων

    όπως και ο (εβραϊκής κατασκευής) κομμουνισμός-διεθνισμός,
    είτε πολιτικός είτε θρησκευτικός, η γυφτοειδής αντιθρησκεία
    των εθνοπροδοτών, ψοφοδεών, συμβιβασμένων και ερπετόψυχων.

  2. Σταύρος Λυγερός:
    «Η ΝΔ ή θα κάνει κυβέρνηση με το ΚΙΝΑΛ
    ή θα “ψωνίσει” βουλευτές από τον Βελόπουλο»

  3. Ωραια θα το παρουμεαλλιωςελπιζω να μην θιγει κανεναν αρα γαμο την vermaht γαμο τα SS γαμο τους Nazi γαμο το tottencomf ελπιζω να το γραφω σωστα…και συγνωμη για τις υβρεις

  4. θα ξημερωσει η μερα που θα αρχισουν να ξαναλειτουργουν τα εργοστασια που φτιαχνανε σαπουνια…
    και εκτος από αυτά τα ‘εξάγωνα’ σαπουνια,θα εχουμε και μπολικα κοκκινα σαπουνια!
    πρωτες υλες υπαρχουν!

  5. Όταν ο Χιτλερ έγραφε το Mein Kumpf στην δημοκρατία της Βαιμάρης η συμφορα ήταν διάχυτη παντού. Ο Χίτλερ αγαπούσε την Ελλάδα και μην μου πείτε πάλι το παραμύθι γιατί μας επιτέθηκε. Η ιστορία τα έχει λύσει αυτά διάβασμα θέλει. Η απόλυτη υγειής κοινωνία ήταν απο το 33 εως το 45 που έπεσε. Και φυσικά και η τετραετία Μεταξά απο 36 εως το 41. Στο παγκόσμιο στερέωμα υπάρχουν παλαιόθεν δυο στρατόπαιδα τα φιλοεβραικά και τα αντισημητικά. Στο δεύτερο συγκαταλέγονται οι μπολσεβικοι οι μετεπειτα κομμουνιστες και όλα τα δημοκρατικά αποκόμματα. Στο πρώτο συγκαταλέγονται πατριωτικά εθνικιστικα και εθνικοσοσιαλιστικά κινήματα και κόμματα. Οι ελπίδες του κόσμου στηρίζονται μόνο στο πρώτο , γιατί οι υπόλοιποι μόνο ψεύδη και δωλοπλοκίες διασπείρουν στην ανθρωπότητα. μόνο η Χρυσή Αυγή θα σώσει την πατρίδα απο την λαίλαπα που μας έχει βρεί απο το 45 και μετά.

  6. ΠΑΛΙ Η ΔΙΠΟΔΗ ΑΝΑΘΥΜΙΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ.

  7. H πτωση των ποσοστων της ΧΑ δεν οφειλεται σε κατι.Απλα οι σημερινοι δεξιοι νεοελληνες προτιμησαν την ”ασφαλεια” του Κουλη στο θεμα των Ελληνοτουρκικων οπου θα χειρισθει το θεμα με βασει το ”μη πολεμος” η το ”ευχαριστουμε την κυβερνηση των ΗΠΑ” η ”η Κυπρος κειται μακραν” παρα να ρισκαρουν εναν Ελληνοτουρκικο Πολεμο και κινδυνεψουν τα μαναρια τους.Ετσι ο δεξιοκοσμος και πασοκοκοσμος που ειχε δωσει και τα ποσοστα τριτου κομματος στη ΧΑ κινηθηκε πισω στην ”μανδρα” υης ΝΔουλας για ”να μην τους φαει ο λυκος” οπως ελεγε και ο Αβερωφ.Με λιγα λογια προεχει η ασφαλεια της εθνικης ελευθεριας.Να μην ξεχνουν ομως οτι οπως ειπε και ο Βενιαμην Φραγκλινος ”αυτος που παραχωρει μερος της ελευθεριας του χαριν περισσοτερης ασφαλειας ,δεν αξιζει ουτε Ελευθερια ουτε Ασφαλεια ! ”

  8. Θελει η πουτανα να κρυφτει και δεν την αφηνει η χαρα της κουφαλες χρυσαυγιτες , και δεν μιλαω για αυτους που ψηφισαν κλουβια αυγα στης τελευταίες εκλογικες αναμετρήσεις αλλα για κατι ναζιδια του κερατα όπως ο τραγος 88 κτλ….ο παππους μου πολεμησε στην αλβανια στην βορειο αφρικη και στο ριμινι και φυσικα στον ανταρτοπολεμο και θυμαμαι ακομα τα λογια του….ναζι και κουμουνια είναι οι χειρότερες φαρες …άλλο πραγμα να εισαι πατριώτης και άλλο να το εχεις ως προφαση για να κρυψεις της πραγματικες σου προθεσεις για αυτό λεω μιχαλολιακε παππα κτλ αντε γαμηθειτε γαμω τον χιτλερ και την βερμαχτ σας μουνια.

    1. Η δίποδη αναθυμίαση σχολιάζει για κάτι που δεν γνωρίζει όπως κάνουν αρκετοί νεοέλληνες.
      Α και να μην το ξεχάσω, ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΟ.

  9. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΜΟΝΤΑΖ, ΚΟΙΝΩΣ ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΣΑ ΝΟΣΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ …. ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙ ΕΚΤΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΦΕΣΙΩΝ ΤΩΝ SS……………………

  10. Ο/Η Η Χρυσή Αυγή πήρε πούλο. Μένει να τον πάρει και η ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ κτλ λέει:

    Τα ανθρώπινα απορρίματα που ψήφιζαν Χρυσή Αυγή μην το παίζουν τώρα ανήξεροι και σοκαρισμένοι από το νεοναζιστικό χαρακτήρα της οργάνωσης-αποκόμματος. Όσοι ψήφιζαν ήξεραν. Είναι όμως σκατόψυχοι και θρασύδειλοι όπως οι γερμανοτσολιάδες παππούδες τους και πύκνωσαν τις τάξεις του μορφώματος απλά για να βγάλουν τα μισανθρωπιστικά τους πάθη εναντίον των προσφύγων, των μεταναστών, των ομοφυλοφίλων και γενικά των φτωχών και κατατρεγμένων ανθρώπων.

    Το ότι οι Έλληνες τους ξέρασαν, σημαίνει ότι τους ξέρασαν είτε σταματήσουν να ψηφίζουν ναζιστές είτε όχι. Όλους και τον καθένα ξεχωριστά. Γιατί μπορεί η ελληνική κοινωνία να μαστίζεται από έλλειψη κριτικής ικανότητας, να χειραγωγείται πανεύκολα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και να είναι στα όρια της απόγνωσης επαναλαμβάνοντας τα ίδια λάθη, συνολικά όμως διέπεται ακόμα από κάποια ιδανικά όπως η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ δηλαδή η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΝΟ.

    1. ποιον ξενο ρε ΜΑΛΑΚΑ?? εχει φτασει η εγκληματικοτητα στο κοκκινο..
      Δεν μπορουμε να περπατησουμε εξω μολις νυχτωσει ρε βλαμενε…

    2. Μετά από αυτά που θα κάνει ο Κούλης με το που βγει, θα σου πω εγώ τι θα ψηφίσουν στις επόμενες. Άμα θες πρόσφυγες, πάρτους σπίτι σου.

    3. εισαι ανοητος παρτιδες με τους γερμανους στην κατοχη ειχαν οι προγονοι των σημερινων τελευταιων κυβερνησεων που περασαν απο την χωρα κατι μητσοτακηδες κατι πικραμενοι κατι τσιπρεοι η χα μπορει να εβγαλαν καποτε κατι φωτο με τα φεσια και με τις στολες ε και τοτε να σχολιασεις και τις φωτο του γερου μητσοτακη με τους γερμανους ναζιστες τις φωτο του βοριδη με τα τσεκουρια στα χερια μεσα στον δρομο τα ναι ναι του σημερινου στην μερκελ απο το go home merkel δεν βλεπω να αναφερεσαι για αυτα αλλα σου εκετσε κοκκαλο απο ψαρι μια φωτο του παπα με φεσι ελεος οι σημερινες κυβερνησεις επανδρονονται απο τους απογονους των τοτε συνεργατων των ναζι οπως και στην γερμανια κυβερνουν οι απογονοι των τοτε ναζι που συνεργαζοντουσαν με τους πατεραδες παππουδες των κυβερνοντων των τελευταιων κυβερνησεων στην χωρα μας ξαχασα να πω και για το διαμαντι που προσεφερε τις υπηρεσιες της στους γερμανους αξιωματικους που αργοτερα εγινε και αυτη αντιστασιακη πολυ λερα σε αυτην την χωρα

  11. ΧΣΤΗΚΑΜΕ, για τις οπτικες ευαισθησιες μερικων.

    Το σφυροδρεπανο ομως «αγαπητοι» δημοκρατες σας αρεσει να κυματιζει στον ουρανο της Αττικης εκει στον Περσσο, εε;;;
    .
    Αυτο, ειναι πιο ανεκτο στις ευαισθησιες και στους ηθικους σας προβληματισμους, εε;;.
    .
    Ψσσστ, δημοκρατακι το ΚΚΕ σε περιμενει ετσι κι αλλιως – οι περισσοτεροι απο εσας καποτε περασατε απο τα θρανια της ΚΝΕ.
    .

    Οταν μιλανε οι ιδημοκρατες ξυνω τα αχαμνα μου, τουλαχιστον αυτα ειναι χρησιμα, εχουν μεγαλυτερη αξια !!
    Αει στο να χαθειτε, ΖΩΑ – ανθελληνικα διποδα….
    .
    ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΙΚΙΑ δημοκρατες – εχετε συμβαβιστει με τα παντα με την ιδια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Εθνους κι τωρα εχετε το ΘΡΑΣΟΣ να κανετε μαθηματα ηθικης ;; ΠΟΙΟΙ;; Οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ ;;

  12. Φαίνεται ολοκάθαρα πόσο αληθινή είναι η φωτο

  13. Πολύ σωστή η άποψη που εκφέρεται στο κείμενο. Αυτοί και με τους τσάμηδες είναι ικανοί να συμμαχήσουν αρκεί να πάει μπροστά ο εθνικοσοσιαλισμός.
    Λυπάμαι πραγματικά για την πατρίδα, που είναι ουραγός στην πατριωτική και εθνικιστική αλλαγή της Ευρώπης.

  14. Οι τσαμπουκαδες και η δήθεν δυναμική πολιτική βραχυπρόθεσμα λειτούργησαν υπέρ τους
    Μακρυπροθεσμα συμπεριφορές βίας και ναζιστικές τους καίνε και προβλέπω μεγάλη πτώση.

  15. Ξεφτιλα αντι για ναζι Αδελφοι μουσουλμανοι -Ισλαμοφασιστες. Χωρις την πιστη στον Θεο του Ισραηλ δεν υπαρχει πατριωτικο κομμα

    1. Αννουλα, για ριξε μια ματια στο ρολοι σου.
      .
      Για δες μηπως εφτασε η ωρα να μας αποχαιρετισεις, κι με το καλο να πας προς τελ αβιβ μερια…
      .
      Αντε, με το καλο !

  16. Συνεχιστε ετσι και τα αποκομματα φιλελε κκε συριζε κλπ δημοκρατικες δυναμεις θα σας πηδανε μεχρι να σβησει ο ηλιος! Αυτα κανετε με τα ηλιθια ψευδοδημοσιευματα που αναπαραγετε! Αν θελετε να ειστε τιμιοι με την ιστορια βγαλτε στη φορα τα εγκληματα του ΚΚΕ αλλιως σκασμος!

  17. ΧΣΤΗΚΑΜΕ, για τις οπτικες ευαισθησιες μερικων.

    Το σφυροδρεπανο ομως “αγαπητοι” δημοκρατες σας αρεσει να κυματιζει στον ουρανο της Αττικης εκει στον Περσσο, εε;;;
    .
    Αυτο, ειναι πιο ανεκτο στις ευαισθησιες και στους ηθικους σας προβληματισμους, εε;;.
    .
    Ψσσστ, δημοκρατακι το ΚΚΕ σε περιμενει ετσι κι αλλιως – οι περισσοτεροι απο εσας καποτε περασατε απο τα θρανια της ΚΝΕ.
    .

    Οταν μιλανε οι ιδημοκρατες ξυνω τα αχαμνα μου, τουλαχιστον αυτα ειναι χρησιμα, εχουν μεγαλυτερη αξια !!
    Αει στο να χαθειτε, ΖΩΑ – ανθελληνικα διποδα….
    .
    ΔΡΟΜΟ ΚΑΘΙΚΙΑ δημοκρατες – εχετε συμβαβιστει με τα παντα με την ιδια ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ του Εθνους κι τωρα εχετε το ΘΡΑΣΟΣ να κανετε μαθηματα ηθικης ;; ΠΟΙΟΙ;; Οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ ;;

  18. ψέμα από παντού..πουστιες από παντού…προδότες παντού..πρεζονια γιουσουφάκια εθνικιστές που σε ρυθμο μπαλέτου προσπαθούν να χαστουκίζουν γυναικούλες…σας σιχαααθηκα όλους κ όλα…κατέστρεψα την ζωή μου της οικογένειας μου…ΟΛΩΝ..έχω να κάνω ύπνο φυσιολογικό χρόνια..οοολο εφιάλτες..ζεστό ΑΙΜΑ ..δυστυχώς ο Θεός με έκανε φυσιογνωμιστη…κ ετσι δυστυχώς τα βλέπω όλα τα πρόσωπα ..ΟΛΑ…βαρέθηκα ΘΕΛΩ να εξαφανιστωωωωω…να φύγω ΜΟΝΟΣ..που γουστάρω αλλά ΜΟΝΟΣ…θα εξασφαλίσω την οικογένεια μου και ΘΑ ΦΥΓΩ…θα με πουν αλητη..ΜΠΑΜΠΑΣ είσαι εσυ?? άντρας μου είσαι εσυ???Δεν πειράζει όμως..εγώ κ κάποιοι *φιλοι” ξέρουν

    1. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ…

      1. Ασε ασε δεν με πιάνει τπτ Σταμάτη….τωρα μου έδωσε μια για ταύρο..για να δουμε

Comments are closed.