Τα διεθνή ΜΜΕ αποθεώνουν τον Τσιτσιπά: Η εξέγερση των νέων είναι εδώ – Ο νεότερος φιναλίστ από το 2009

Κοινοποίηση:
tromaktiko-2126733-246357-696x391

Στιγμές αποθέωσης γνωρίζει ο 21χρονος τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, με τα μέσα ενημέρωσης ανά τον κόσμο να υποκλίνονται στο ταλέντο του, μετά  την ιστορική νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ και την πρόκρισή του στον τελικό του ATP Finals στην παρθενική του συμμετοχή στο θεσμό.

«Εντυπωσιακός Τσιτσιπάς: νικάει τον Φέντερερ σε δύο σετ και πάει τελικό», ο τίτλος στην ηλεκτρονική έκδοση της ιταλικής Gazzeta dello Sport, που προσθέτει: «Ο 21χρονος Έλληνας στην πρώτη του παρουσία στο τουρνουά των κορυφαίων οκτώ της σεζόν, νίκησε τον υπέροχο Φέντερερ με 6-3,6-4».

«Η εξέγερση των νέων είναι εδώ: ο Φέντερερ…πέφτει από τον Τσιτσιπά στα ημιτελικά», αναφέρει η ισπανική Marca, ενώ η As κάνει αναφορά στη νέα γενιά του τένις που ήρθε για να… μείνει: «Η Νέα γενιά (Next Gen) ανοίγει βήμα. Ο Τσιτσιπάς κερδίζει τον Φέντερερ και είναι ο πιο νέος φιναλίστ από το 2009».

Η γαλλική εφημερίδα L’Equipe έγραψε στην ηλεκτρονική της έκδοση: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον …μετρ και πέρασε στον τελικό», ενώ το BBC τόνισε: «Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φέντερερ και πήγε τελικό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: