Τα «έχωσε» στον Κώστα Ζουράρι ο Ντέμης Νικολαϊδης: «Αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν ηλίθιοι» (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
1

Την αντίδραση και του Ντέμη Νικολαΐδη έφερε η άποψη του Κώστα Ζουράρι, ο οποίος και δημιούργησε σάλο, υποστηρίζοντας ότι χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε ποτέ πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ανάρτησε στα social media τη δήλωση του γνωστού πολιτικού και παρέθεσε από κάτω ένα ρητό του Μαρκ Τουέιν.

Η ανάρτηση του Νικολαΐδη για τον Ζουράρι

«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

Κώστας Ζουράρις.

«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά».

Μαρκ Τουέιν

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. κοιτάξτε. αυτοί οι βόρειοι… είναι αμόρφωτοι και ζωα. τέλος.

    1. σκασε ρε μουργο παλιοχαμουτζη ΠΟΚεμον απο το πακισταν

  2. αυτοι που μας κυβερνουν, ειναι αυτοι που το θελουν πολυ…υπαρχουν χιλιαδες πολιτες καλυτεροι τους, που δεν θελουν η δεν εχουν χρονο να το κανουν

  3. ΟΥΤΕ ΚΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΑΛΕΞΗ!!ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ!!
    Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

  4. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΜΠΑΟΚ… ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Κ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ………….

    1. Και τα 2 προηγούμενα πρωταθληματα με σύριζα δεν τα έκλεψαν στα δικαστήρια ο φαταούλ κι ο γατούλης από τον Πάοκ ρε πόκ-εμον;

  5. Εεετσι, η ομάδα μας πάνω απο ολα. Πάνω απο την πατριδα, την οικογενεια, τα παιδια μας.
    Αντε μου στα τσακιδια, ηλίθια πλασματα. Οποιος δεν θέλει να ψηφίσει ΝΔ να μην ψηφίσει, γιατι και αυτοι, οπως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι προδοτες, οχι ομως λόγω ποδοσφαίρου. Αν ειναι δυνατόν. Τι αλλο θα ακούσουμε. Αν και ξερω ανθρωπους που ψηφιζουν με την ομάδα τους στο μυαλό και τιποτα αλλο. Εξ αλλου γι αυτο εχουν καποιοι τις ομάδες. Εχουν μια αγέλη απο πρόβατα που τα καθοδηγούν οπως και οπου θελουν. Μια μάζα ηλιθίων ειναι ολοι οι οπαδοί. Γιατι πλεον οπαδοί ειναι και οχι φίλαθλοι.

  6. για τον Ζαγορακη τι εχει να πει ο κυριος Βανδης… ο ζουραρις ειναι γνωστο… ουφο.

Comments are closed.