Τα «έσουρε» σε όλους ο Νίκος Μαστοράκης για τον… «Joker»! «Εγιναν όλοι ρεζίλι»

Κοινοποίηση:
1

Σχόλιο για την θόρυβο που προκλήθηκε με την αστυνομική παρέμβαση σε προβολές της ταινίας Joker κάνει ο Νίκος Μαστοράκης.

Ο Νίκος Μαστοράκης, με αφορμή την προσαγωγή των ανηλίκων που παρακολουθούσαν την ταινία Joker, σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για ρεζιλίκι ενός «παλαιολιθικού» συστήματος, υπογραμμίζοντας πως ανήλικοι έρχονται σε επαφή καθημερινά με ακατάλληλο περιεχόμενο, την ώρα που τους απαγορεύεται η είσοδος στο σινεμά και σε ταινίες σαν τον Joker.

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη
«ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Το παλαιολιθικό και ρεαλιστικά ξεπερασμένο σύστημα έγινε ρεζίλι. Στην εποχή που τα δεκάχρονα βρίσκουν ανεξέλεγκτα στο Ιντερνετ όλα τα “απαγορευμένα,” έχουμε ακόμη τη φοβέρα του “ακατάλληλου” στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Νήπια βλέπουν τα πτώματα στις ειδήσεις αλλά δεν πρέπει να δουν το Joker. Aκούνε ωραίες συζητήσεις από την κ. Ζήνα, την κ. Στεφανίδου και άλλες κυρίες, άλλα θα περιμένουν πολλά χρόνια για να μπουν στη σκοτεινή αίθουσα με φωτεινά δείγματα “ακατάλληλου,” ώστε με ιδιαίτερη ηδονή να απολαύσουν τον απαγορευμένο καρπό.
Ρεζίλι έγινε η πολιτεία, με τις δυο κυριούλες του Υπ.Πολ. να στέλνουν αστυφύλακες για να βγάλουν από το σινεμά δεκαπεντάχρονους… εγκληματίες που τόλμησαν, τα θρασύτατα υποκείμενα, να καταλληλέψουν το ακατάλληλο, χωμένοι βαθειά στον κάθισμά τους, όσο παιζόταν ο ακατάλληλος Joker.

Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι οι 19 νεαροί παραβάτες του παλαιολιθικού νόμου (του 1937) θα γύρισαν σπίτι σαν βρεγμένες γάτες, θα άνοιξαν το λαπτόπ και θα κατέβασαν από το πλησιέστερο πειρατικό site την ταινία. Νόμοι σαν κι αυτούς που συζητάμε, έγιναν τότε που μόνο στο σινεμά μπορούσε κάποιος να δει ένα φιλμ. Η τηλεόραση έχει καταλύσει/καταργήσει κάθε πρακτική και ηθική εφαρμογή του, ακόμη περισσότερο μάλιστα που σήμερα ένας 15χρονος ξέρει και κάνει περισσότερα από έναν εικοσάχρονο των 70s.

Ο tempora, o mores.
Κατάλληλη εποχή για να μάθουν οι νομοθέτες πώς γίνεται η τρύπα στο νερό».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Ο Μαστοράκης ΠΟΛΥ καλά τά λέει εδώ , όποιος κι αν είναι , ότι κι αν έχει κάνει .
    Ή Αστυνομία έκανε ΤΕΛΕΙΑ την δουλειά της , γιατί πολύ απλά , αυτό πού έκανε ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ό νόμος .
    Οί δύο κυρίες όμως , μάλλον δεν έχουν καταλάβει τον τόπο τον τρόπο και τόν χρόνο εις τόν οποίο ζούνε . Καλό θέλησαν να κάνουν , όμως έκαναν ότι χειρότερο μπορούσανε να κάνουν .
    Ούτως ή άλλως , στην Ελλάδα του σήμερα , αυτοί πού ξέρουν να κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους είναι απειροελάχιστοι και ΣΙΓΟΥΡΑ δεν εργάζονται σε κάποιο υπουργείο…

  2. Και επειδή βλέπουν όλα αυτά τα αίσχη τα παιδιά στη τηλεόραση και παντού είναι φυσιολογικό να τα βλέπουν και στο Σινεμά; Να μην τα βλέπουν πουθενά κυρ Μαστοράκη, και επιτέλους κάποια στιγμή θα πρέπει να εφαρμοστούν οι νόμοι σε αυτή τη χώρα αλλιώς ας τους καταργήσουν και να κάνει ο καθένας ότι γουστάρει.

  3. Αυτός έπαιζε το money των Pink Floyd στο ράδιο gold και λογόκρινε τους στοίχους πετσοκοβοντας το…. Θα μας τρελάνει;;;;….

  4. προκειμενου να σε παρει ο φακος ΝΙΚΟ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ κατι επρεπε να πεις και εσυ. Δεν πιστευω όμως ότι αυτά που λες τα πεστευεις .

    1. Τι το παράλογο είπε Αιδεσιμότατε!!!! Κοροιδευόμαστε μεταξύ μας; Είπε τα αυτονόητα άσχετα αν τον αντιπαθώ ή όχι. Ή μήπως νομίζεις ότι με αυτές τις τακτικές προστατέυεις τους ανήλικους που στην τελική δεν είναι ανάγκη να πάνε και στο σινεμά να δουν αυτό που θέλουν. Ότι ώρα θέλει την κατεβάζει στο pc-λαπτοπ-ταμπλετ ακόμα και τηλέφωνο και την βλέπει πριβέ. Αυτά είναι απίθανα πράγματα, κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας προσποιούμενοι ότι είμαστε κύριοι. Παρα δίπλα όμως γίνονται όργια, παρόλα αυτά εμείς κάνουμε το καθήκον μας και είμαστε ήσυχοι ε; Κύριε ελέησον!!!

  5. καλα τα ειπε οταν οι νεοι βλεπουν καθημερινα στην τηλεοραση τις ξεβρακωτες και τους πουστηδες η στο συνταγμα βλεπουν να φιλιουνται δυο ανδρες η δυο γυναικες ειναι καλο αυτο? γιατι δεν στελνουν αστυνομια εκει να τους συλλαβει τι υποκρισια υπαρχει

Comments are closed.