Τα άκουσε για τα καλά η εγγονή της Μαριάνας Βαρδινογιάννη… (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
goulandri_

Στην Ύδρα, με την οικογένειά της, περνά ξέγνοιαστες στιγμές η Μαριάννα Γουλανδρή.

Η νεαρή σχεδιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νησί του Αργοσαρωνικού και δεν αμελεί να ανεβάζει φωτογραφίες στα Social Media, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς της για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Η σύζυγος του Φίλιππου Λαιμού και κόρη του Γιώργου Γουλανδρή και της Χριστιάννας Βαρδινογιάννη φροντίζει πολύ να μην προκαλεί με την προσωπική και κοινωνική της ζωή, ενώ οι αναρτήσεις της είναι ιδιαιτέρως προσεγμένες.

Γι’ αυτό και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους follower της το γεγονός ότι ανέβασε μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ο φωτογραφικός φακός έχει απαθανατίσει την όμορφη Μαριάννα με ένα δροσερό φλοράλ φόρεμα σε κίτρινους τόνους και λυτά μαλλιά να κάνει τη βόλτα της πάνω σε ένα γαϊδουράκι. Η φωτογραφία προκάλεσε αντιδράσεις και αιχμηρά σχόλια από κάποιους.

«Μην ανεβαίνεις στα γαϊδουράκια» της γράφει μία ακόλουθος, «Και γιατί όχι με τα πόδια;» σχολιάζει μια δεύτερη, ενώ κάποιες άλλες γράφουν «Να φανταστώ δεν μπορούσες να χρησιμοποιήσεις τα πόδια σου;» και «Κατέβα από το άμοιρο ζωάκι».

Κάποιοι άλλοι ωστόσο θεωρούν ότι οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και επικεντρώνονται στην ομορφιά της κυρίας Γουλανδρή και την ευθύνη των ιδιοκτητών. «Είναι μια πολύ όμορφη φωτογραφία και φαίνεστε τόσο καλοκαιρινή! Λυπάμαι που γίνεται τέτοιο focus στα γαϊδουράκια. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες το επιτρέπουν αυτό, αυτοί πρέπει να προστατεύουν τα ζώα τους».

Δείτε την φωτογραφία:

goulandri_1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Η γιαγια ειναι μπετον απο το τσιτωμα.
    Οσο για την εγγονη, της αρεσουν οι καβαλες…
    Και σε ποια δεν αρεσουν θα πεις;

  2. Η γιαγιά έχει λιγότερες ρυτίδες από την εγγονή αχαχαχχα

Comments are closed.