Τατιάνα Στεφανίδου: Πήγε ΣΚΑΪ και… άρχισαν οι απολύσεις. Πολλά προβλήματα για την Τατιάνα.

Κοινοποίηση:
tvmedia_tatianalivepremiera-750x430

Αρκετά προβλήματα έχει προκαλέσει η παρουσία της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος υπέγραψε συμβόλαιο με το κανάλι του Φαλήρου ωστόσο κάποιοι δημοσιογράφοι δεν το δέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η Τατιάνα θα αναλάβει εκπομπή στη ζώνη 12-2 το μεσημέρι, εκεί που μεταδιδόταν η εκπομπή των «Αταίριαστων». Η πολύπειρη παρουσιάστρια θα έχει μικρότερη δημοσιογραφική ομάδα σε σχέση με αυτή που είχε στο προηγούμενο κανάλι που εργαζόταν το Epsilon.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο πρόβλημα αφού ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να στελεχώσει την ομάδα της με δημοσιογράφους εκ των έσω με εκείνους να αρνούνται να συνεργαστούν μαζί της.
Οι εργαζόμενοι θεωρούν ότι δεν είναι αμιγώς ενημερωτική εκπομπή, ενώ θα βγαίνει από τα Studio Alfa στα Μελίσσια και όχι από το Νέο Φάληρο που βρίσκεται ο ΣΚΑΪ. Όπως αναφέρει η Τίνα Μεσσαροπούλου στην ιστοσελίδα tinapress.gr οι Γεωργία Γαραντζιώτη, Βίκυ Παύλου και Αργύρης Καλογερόπουλος αρνήθηκαν να συνεργαστούν με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα απολύθηκε πιθανότατα για να μην υπάρξουν άλλες αρνήσεις. Μένει να δούμε αν θα υπάρξουν νέες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους, λίγο πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: