Ταξίαρχος LNA: Μόλις λάβω διαταγή από τον Χαφτάρ θα θάψω Τούρκους και μισθοφόρους – Δεν θα γλιτώσει κανείς

Κοινοποίηση:
haftar-630x398

Ο ταξίαρχος Αλ Μαμπρούκ αλ Γεζούι, διοικητής του δυτικού τομέα επιχειρήσεων του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), δήλωσε ότι οι δυνάμεις του είναι «πλήρως προετοιμασμένες να θάψουν τους μισθοφόρους, τους Τούρκους και τον στρατιωτικό διοικητή τους στη λιβυκή γη».

Ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι δήλωσε το Σάββατο ότι ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) είναι πλήρως ενήμερος για τις κινήσεις και τις ενέργειες των Σύρων μισθοφόρων που έφερε η Τουρκία στη δυτική Λιβύη, για να υποστηρίξουν την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, σημειώνοντας ότι μόλις λάβει εντολή από τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ «είμαστε πλήρως προετοιμασμένοι να τους θάψουμε στη λιβυκή γη και δεν θα αφήσουμε ούτε έναν να γλιτώσει».

«Ο στρατός του μανιακού σουλτάνου, που ξεβρακώθηκε στους δρόμους της χώρας του, δεν θα νικήσει στη Λιβύη», πρόσθεσε ο ταξίαρχος Αλ Γεζούι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

7 Σχόλια

  1. Α ρε γουρλοκουλη αν τολμάς κάνε Τώρα εκλογές…

  2. Κοιταξτε κατι μισότρελους κωλογερους καραβαναδες,που για χαρη των πολυεθνικών και των τραπεζιτων στελνουν νεους υγιεστατους ανθρώπους στον θανατο και στην καλυτερη στην αναπηρια….σαπια μυαλα ολοι τους είναι και μισανθρωποι,γιατι τους θεωρείτε ηρωες και ηγετες;;

    1. Γιατί χεστήκανε για τους ξένους σε αντίθεση με την χώρα μας και παλεύουν για μια δικιά τους χώρα και για να διαφυλάξουν ότι πλούτο περιέχει η πατρίδα τους το οποίο είναι το “μέλι” για τις μέλισσες που ακούν στο όνομα Αμερική Ισραήλ Τουρκία και Ρωσία κτλπ..
      Γ’αυτό είναι ηγέτες και πιτσιρικά άσε αυτοί να ξέρουν καλύτερα που χουν φάει την ζωή τους επιβιώνοντας σε μακροχρόνιες διαμάχες και πολέμους με τους εισβολείς τους και κοίτα εσύ να πάρεις ένα καλό τρομπόνι κ όταν έρθουν οι Τούρκοι χέρι χέρι με τους Γερμανούς απ’ απόσταση οι δεύτεροι να τους παίξεις λίγο αλλαχγκεμπουχταρ γιαβολ μα γκεναγαλ ις φαιςβανσφιε ουχτουμαχ γκιουλεν κάνοντας σε ντιρινταχταρ μέχρι να πεις αχ Σουλτάν

      Ο πόλεμος ποτέ δεν είναι καλός παρά μόνο για όσους σκοτώθηκαν πάνω σ’ αυτόν για την υπεράσπιση της πατρίδας τους αλλά ήταν και είναι αναγκαίος σε όσους σ απειλούν και θέλουν κυριολεκτικά να σε δουν για αλλά 400χρονια σκλάβο τους

    2. ΦΑΓΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΝΟ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

  3. Ενώ εσείς συζητήστε με τους βρωμότουρκους Απ’ την πολλή συζήτηση κοντεύετε να πάθετε αφιδάτωση (πολιτικοί και ανώτατοι στρατιωτικοί). Στρώστε κώλο και προσκαλέστε τους λαμόγια και μην ξεχάσετε να δηλώσετε δημόσια αυτές τις γνωστές ηλίθιες αδερφίστικες παπαροθεωρίες στα βοθροκάναλα σας για κακοκαιρίες και το πήρε ο αέρας και μου μπήκε μέχρι την μήτρα καταλάθος.

Comments are closed.