Τί συμβαίνει; Χιλιάδες ΟΠΛΑ και ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΕΣ βρίσκονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στα χέρια Αλβανών…

Κοινοποίηση:
1

Το λαθρεμπόριο όπλων στην Αλβανία ανθίζει όπως δείχνουν τα στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών της χώρας.

Σύμφωνα με αλβανικό δημοσίευμα, τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν εν όψει της προσπάθειας για τον έλεγχο των φορητών όπλων, ελαφρύ οπλισμού, πυρομαχικών και εκρηκτικών για την περίοδο 2019-2024 και του σχεδίου δράσης 2019-2021, δείχνουν ότι η διακίνηση τους γίνεται κυρίως μέσω των χερσαίων συνόρων από άτομα ηλικίας 16 έως 45 ετών.
«Σε γενικές γραμμές στις περιπτώσεις αυτές, τα πυροβόλα όπλα διακινούνται από τα χερσαία σύνορα κρυμμένα σε οχήματα, λεωφορεία, φορτηγά, Ι.Χ. ή μεταφέρονται από άτομα που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα.

Από τις υποθέσεις που διερευνήθηκαν, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η διακίνηση πυροβόλων όπλων γίνεται σε μικρές ποσότητες, από ένα έως δύο τεμάχια. Οι ηλικιακές ομάδες που εντοπίστηκαν είναι κυρίως άνδρες που κυμαίνονται από 16 έως 45 ετών», αναφέρει μεταξύ άλλων το έγγραφο.

Στη διακίνηση εμπλέκεται και η Ελλάδα, καθώς αναφέρει το έγγραφο πως υπάρχουν περιπτώσεις διακίνησης στα σύνορα Αλβανίας- Ελλάδος, Αλβανίας-Ιταλίας. Πρόκειται για πιστόλια και αυτόματα τα οποία έχουν κλαπεί από στρατιωτικές αποθήκες το 1997, καταλήγει.
Με πληροφορίες από Βαλκανικό Περισκόπιο

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Τι χιλιάδες όπλα; Κάθε αλβανός στην Ελλάδα έχει και από ένα καλάσνικοφ και 5 χειροβομβίδες κρυμμένα.. για την ώρα την… καλή… Θα μας φάνε λάχανο και δε θα πάρουμε χαμπάρι γιατί εμείς έχουμε γεμίσει και πούστηδες παντού, στην αστυνομία, στον στρατό, στην πολιτική… εκτός του ότι είμαστε ένα ηλίθιος λαός και ψηφίζουμε το κάθε παρτάλι και προδότη ελληνοφοβικό. Έχουμε τελειώσει.

    Ήταν πρωτοχρονιά του 2007 είχαμε ΝΔ και Καραμανλάκα… Εδώ στο κέντρο της Αθήνας είχαν βγει στα μπαλκόνια τα αλβανά και πυροβολούσαν με καλάσνικοφ… Ευκαιρία να ξεσκουριάζουν τα σιδερικά τους κάθε πρωτοχρονιά… Παίρνω στο 100 και τους λέω, τρέξτε εδώ στο απέναντι μπαλκόνι στην οδο τάδε τρίτος όροφος, ένας αλβανός πυροβολεί κατά ριπάς με καλάσνικοφ… Και τι μου λέει η αστυνομικός; “Ε εντάξει, πρωτοχρονιά είναι…!!!!!!!!!| Δε σας κάνω πλάκα. Αυτή την αστυνομία έχουμε, αυτό το μπουρδέλο κράτος.

  2. Στρατος ελληνικος δεν υπαρχη να σωση κατι αφου ολοι γνωριζουν τη παιζει με τα αλβανικα οπλα αλλοστε τωρα μοιραζουν εδαφοι απλα με υπογραφουλες προδοτων……ειναι δικος τους ανθελληνικος και παμε για την απολυτη σφαγη που οι προαιωνιοι εχθροι του ελληνισμου ετοιμαζουν απο χρονια πριν με σκοπο να εξαφανισουν τον ελληνισμο που στεκεται εναντια στα σχεδια της παγκοσμιοποιησης απο αυτα τα αγεια χωματα ποτισμενα με αιμα ηρωων……..

  3. Μαζι με τα λαθροεποικια μαζι με τα παρακρατικα αναρχοκουμμουνα μας ετοιμαζουν εκπληξοις οι τηγανοκεφαλοι ανθελληνες εχουν γεμιση την Ελλαδα με μυστικες κρυπτες με κινεζικα και ρωσικα οπλα η ΚΥΠ του πασοκου ΡΟΥΜΠΑΤΗ ξυνη τα τεττοια της και ασχολειται με διορισμους και μεταθεσεις κομματοσκυλων ασχετων με το εν λογο επαγγελμα…. και ολοι περειμαινουμε το απολυτο χαος……….. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΤΣΙ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…… οππου ολοι αυτοι θα εκδηλωθουν

Comments are closed.