Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από τον ALPHA;

Κοινοποίηση:
eleni-menegaki

Είναι αναμφίβολα το πρόσωπο του ALPHA. Η γυναίκα που φέρνει τα μεγαλύτερα έσοδα στο κανάλι καθώς η εκπομπή της ήταν η χαρά των διαφημιστικών εταιριών.

Ισχύουν όλα αυτά ακόμα όμως ή η στιγμή του τέλους ήρθε στην πολυσυζητημένη σχέση των δυο πλευρών;

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr η Ελληνίδα παρουσιάστρια μετά από όλα αυτά τα χρόνια της συνεχούς παρουσίας της εγκαταλείπει τόσο τον ALPHA όσο και συνολικά την τηλεόραση.

Οι λόγοι της αποχώρησής της από τα τηλεοπτικά πράγματα δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστοί, ωστόσο η Ελένη φαίνεται πώς εκμυστηρεύτηκε σε φίλους της ότι έχει κουραστεί.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια η εκπομπή της δεν απέδιδε τα αναμενόμενα ενώ και φέτος οι αλλαγές που εισηγήθηκε και έκανε η ίδια δεν της… βγήκαν.

Όσο για τους παράγοντες του καναλιού απαντούν με ψυχραιμία ακόμα στο ερώτημα τι θα γίνει εάν η παρουσιάστρια εμείνει στην θέση της: «Αφήστε να λήξει το συμβόλαιο και βλέπουμε», σημειώνουν. Όσο γι’ αυτό που είχε ακουστεί ότι υπάρχει και η εναλλακτική της αλλαγής ζώνης (να πάει στη βραδινή prime time ζώνη) δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Επειδή όμως την τελευταία λέξη την έχει πάντα η Ελένη ας κάνουμε λίγη υπομονή. Γιατί ακόμα και αν φύγει από τον ALPHA υπάρχουν πολλά (παλιά και…νέα) κανάλια που θα την ήθελαν σαν τρελά στο δυναμικό τους. Λέτε να γίνει η έκπληξη;

πηγή: dailymedia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: