Τέλος εποχής για την Αννίτα Πάνια! Η δύσκολη απόφαση και η νέα πορεία

Κοινοποίηση:
pania

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει την Αννίτα Πάνια στον ρόλο της παρουσιάστριας σε διάφορες εκπομπές ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα της, βάζοντας ένα τέλος στην αρχική της απόφαση να μην κάνει κάτι άλλο πέρα της… παρουσίασης!

Συγκεκριμένα η Αννίτα Πάνια αναμένεται να πάρει μέρος στο πέμπτη remake της ταινίας “Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα” σε ρόλο ηθοποιού!

Τα γυρίσματα έχει αρχίσει ο σκηνοθέτης Όμηρος Ευστρατιάδης. Ενώ η ταινία αναμένεται να βγει επίσημα στους κινηματογράφους τον Οκτώβρη του 2019.

«Κάνουμε γυρίσματα παντού. Σε σχολεία, αυλές, καφετέριες και clubs», αναφέρει ο σκηνοθέτης της ταινίας που είναι συνδεδεμένη με τα πιο αθώα μας χρόνια. Στο πρωταγωνιστικό καστ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, θα δούμε τους Ελένη Φιλίνη, Πασχάλη Τσαρούχα, Θοδωρή Ρουμπάνη, στη μουσική τον Τόνι Σφήνο ενώ σε ρόλο – έκπληξη θα έχει στην ταινία η Αννίτα Πάνια.

«Θα υποδυθεί μία ψυχολόγο και έτσι, θα κάνει ουσιαστικά το κινηματογραφικό της ντεμπούτο», λέει χαρακτηριστικά ο Όμηρος Ευστρατιάδης λίγα λεπτά πριν μπει ξανά στο γύρισμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ο ανηψιος του Ευστρατιάδη πήδαγε την Αννίτα πριν τον Καρβέλα. Αυτή ήταν με τον ανηψιό για να παίξει σε ταινία του θείου του, ίσως να συνεχίζει να πηδιέται και με τους δύο, βέβαια ο μπάρμπας είναι μεγάλος τώρα αλλά στα τσιμπούκια το Αννιτάκι είναι πρώτο.

  2. ε αφου θα παιξει η Πανια το οσκαρ το εχουμε στο τσεπακι

  3. Άντε καί ΌΣΚΑΡ για επισφράγισμα τού ποιοτικού σινεμά.

  4. Δεν του εφτασε του Ευστρατιαδη η πατατα που εκανε το 2011 με το δηθεν remake της ροδας τσαντας και κοπανας,θελει να κανει και δευτερη πατατα.

Comments are closed.