Τάσος Χαλκιάς: Δεν ζήτησα χρήματα για τη συμμετοχή μου στις Άγριες Μέλισσες

Κοινοποίηση:
r6mm6zp5

Ιδιαίτερα χαρούμενος που πήρε μέρος στις «Άγριες Μέλισσες» δηλώνει ο Τάσος Χαλκιάς, ο οποίος στη σειρά του ΑΝΤ1 ενσαρκώνει τον πατέρα των Δούκα και Μιλτιάδη Σεβαστού, απαντώντας σε αρκετές απορίες για την άσχημη σχέση των δύο αδελφών. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» για τη συμμετοχή του στις «Μέλισσες» αποκαλύπτοντας πως δεν ζήτησε χρήματα για τη σύντομη εμφάνισή του σε αυτές.

«Δεν πληρώθηκα. Είμαι φίλος και με τον παραγωγό και αστειευτήκαμε και μεταξύ μας. Μου λέει: “Δεν φαντάζομαι να θέλεις χρήματα για να παίξεις σε αυτή τη σειρά”; Του λέω: “Δεν θέλω, δεν υπάρχει λόγος”».

Και πρόσθεσε: «Ένας λόγος που δεν συμφώνησα με τον κ. Καραγιάννη να πάρω λεφτά, είναι ότι έτσι κι αλλιώς δεν είχα πάρει λεφτά και από τις δύο προηγούμενες δουλειές. Η εταιρεία που έκανε την Ονειροπαγίδα βάρεσε κανόνι και δεν πληρώθηκε κανείς μας και από το Κάτω Παρτάλι δεν πληρώθηκα ποτέ, τουλάχιστον τη δεύτερη σεζόν. Άρχισα να μην ενδιαφέρομαι για την τηλεόραση γιατί δεν πληρωνόμουν. Εκείνη την περίοδο το αντιμετώπισα με κλάμα».

Ο Τάσος Χαλκιάς παραδέχθηκε ακόμη πως μέσα από τη συμμετοχή του στις «Άγριες Μέλισσες» γνώρισε νέους ηθοποιούς που δεν τους ήξερε. «Οι Άγριες Μέλισσες είναι μια σειρά που μου έδωσε την ευκαιρία να μάθω νέους συναδέλφους που δεν γνώριζα -ίσως ντροπή μου αλλά δεν τους γνώριζα».

Επίσης, είπε πως ίσως βρέθηκε στη σειρά λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη με την οποία συνεργάζονται στο θέατρο. «Φαντάζομαι ότι λόγω της Κάτιας Δανδουλάκη βρέθηκα στη σειρά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: