ΤΩΡΑ: Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου: Αυξημένη κίνηση στις εθνικές οδούς

Κοινοποίηση:
1349761

Μεγάλη και μαζική ήταν η έξοδος των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας, με την Αθήνα να θυμίζει για λίγες έστω μέρες… Αύγουστο.

Οι Αθηναίοι εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα με αφορμή το τριήμερο των Αποκριών, με τους περισσότερους να έχουν πάρει ήδη το δρόμο της επιστροφής.

Από νωρίς το απόγευμα η κίνηση είναι πολύ αυξημένη τόσο στην Αθηνών – Λαμίας όσο και στην Αθηνών – Κορίνθου, ενώ τα λεωφορεία που φτάνουν στα ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων είναι γεμάτα.

Στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών – Κορίνθου τα αυτοκίνητα πηγαίνουν με πολύ χαμηλές ταχύτητες ενώ κατά διαστήματα πηγαίνουν ακόμα και σημειωτόν.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται πριν από τους σταθμούς διοδίων, με τους οδηγούς να χρειάζονται 10 – 15 περίπου λεπτά για να φτάσουν στον εισπράκτορα.

Καλύτερη είναι η εικόνα στην είσοδο της Αθηνών – Λαμίας. Τα οχήματα μειώνουν ταχύτητα στο ύψος της Θήβας, χωρίς ωστόσο να καταγράφεται μεγάλο πρόβλημα.

Χαμηλές ταχύτητες παρατηρούνται και στο ύψος των Οινοφύτων. Τα οχήματα ανά διαστήματα ακινητοποιούνται και απαιτείται μεγάλη υπομονή από τους οδηγούς.

Χαμηλές ταχύτητες και από τη Μαλακάσα μέχρι τα διόδια Αφιδνών ενώ λίγο πριν τις 19:00 ξεκίνησε μποτιλιάρισμα από το ύψος της Λυκόβρυσης.

Η Τροχαία είναι επί ποδός για να επιστρέψουν οι Αθηναίοι στην πρωτεύουσα με ασφάλεια.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στα λιμάνια του Πειραιά και της Αθήνας ενώ οι πτήσεις εσωτερικού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχουν την… τιμητική τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: